Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(icing sugar @ 2012 03 31, 11:07)
O kur perkat? Kokia kaina?

Jei as neklystu kazkada buvo Douglase, as asmeniskai perku rusisku prekiu parduotuvytese, o kaina apie 20lt, bazeje pigiau mirksiukas.gif o tas "Umnaja emal" tikrai nuostabus dalykas ax.gif
QUOTE(lilayte @ 2012 03 29, 19:51)
man patys geriausi lakai Golden Rose Fantastic

drinks_cheers.gif Mano pamegtos spalvos: 159 ir 203 blush2.gif
QUOTE(Bridz @ 2012 03 25, 21:56)
Gal galit ka parekomenduoti is veido kaukiu, kad naikintu juodus spuogelius? Vis mastau gal rusiskus gaminius pameginti, bet nelabai zinau kur ir ko ieskot

Na man patinka juodas molis ax.gif
Papildyta:
Nusipirkau Eurokose pabandymui sita tusa ir likau patenkinta ax.gif pastaruoju metu naudojau su silikoniniais sepetukais, si karta norejau paprasto.. Mokejau apie 9lt, lb graziai nudazo, uzriecia, pailgina ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2012 03 31, 07:24)
Tik ką sunaudojau OŠ kūno kremą su ličiais ir iškart nusipirkau šį. Man OŠ produkcija yra tiesiog  thumbup.gif Sviestas labai tirštas, riebus, sunkiai pasiskirsto ant odos ir prastai geriasi. Bet kvapas man dieviškas (vaniliniai ledai  bigsmile.gif ), o poveikis irgi patiko. Greitu metu pirksiu ir musą kūnui OŠ  rolleyes.gif

As vis i ta serija pasiziuriu, bet nesu bandzius, o taip norisi, matyt reikes isbandyti, nes ne pirma karta girdziu geru atsiliepimu ax.gif aj, tiesa, turejau tik druskyte voniai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabrizzze: 31 kovo 2012 - 10:50
Essence seseliu pagrindas. thumbup.gif Kol kas labai patinka , nors apie savaite tik naudoju , per daug nieko nesiskiria Unuo rban Decay.Abu seselius islaiko panasiai. Pirkau bile pirk, bet esu patenkinta. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 31, 07:24)
Nagai tapo kur kas kietesni, nebesisluoksniuoja, o ir nagų lakas laikosi žymiai ilgiau  bigsmile.gif

kaip teisingai jį naudoti?Juk jei dar lakuoju nagus,tubūt netinkamas tepti ant nulakuotų nagų kaip pvz.nail tek?

QUOTE(gabrizzze @ 2012 03 31, 11:58)
kaina apie 20lt, bazeje pigiau  mirksiukas.gif o tas "Umnaja emal" tikrai nuostabus dalykas  ax.gif
Papildyta:
As vis i ta serija pasiziuriu, bet nesu bandzius, o taip norisi, matyt reikes isbandyti, nes ne pirma karta girdziu geru atsiliepimu

pigiausiai "Umnaja emal" teko matyti Vilkpėdėje,parduotuvėlėjė priešais Elevitą.Ten ir kitų Frenchi priemonių yra pasirinkimas.
O Organic shop musai kūnui puikūs,vasarai pats tas,puikiai įsigeria,o jau kvapai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 03 31, 14:01)
kaip teisingai jį naudoti?Juk jei dar lakuoju nagus,tubūt netinkamas tepti ant nulakuotų nagų kaip pvz.nail tek?
pigiausiai "Umnaja emal" teko matyti Vilkpėdėje,parduotuvėlėjė priešais Elevitą.Ten ir kitų Frenchi priemonių yra pasirinkimas.
O Organic shop musai kūnui puikūs,vasarai pats tas,puikiai įsigeria,o jau kvapai wub.gif

Daug metu naudoju " umnaja emal", turiu 2 rusiu, visada lakuoju kaip pagrindą, o po to jau su paprastu laku.
Parduodamas ir prie Europos, požeminėje perеjoje, kur rusiška kosmetika parduoda, tik neprisimenu kiek kainuoja, o vilkpėdes bazėj yra dar parduotuve tokia visai mažyte, man atrodo ten pigiausiai kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(icing sugar @ 2012 03 31, 11:07)
O kur perkat? Kokia kaina?

Elevita, 11,70 4u.gif
QUOTE(xde @ 2012 03 31, 15:01)

Ant pakuotės parašyta, kad tepti 2-3 sluoksnius, paskui spalvotą laką, paskui dar sluoksnį stipriklio, taip ir darau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 31 kovo 2012 - 15:52
QUOTE(drieziuxx @ 2012 02 20, 21:06)
kokia cia spalva? smile.gif

4u.gif jai idomu galiu pasakyti yra turguje sendiena maciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Umnaja emal tikrai labai geras dalykas, naudoju kokius du metus, labai patenkinta smile.gif

Tiesa, norejau paklausti koki nebrangu seseliu pagrinda naudojate ir rekomenduojate?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 03 31, 11:03)
Essence seseliu pagrindas. thumbup.gif  Kol kas labai patinka , nors apie savaite tik naudoju , per daug nieko nesiskiria Unuo rban Decay.Abu seselius islaiko panasiai. Pirkau bile pirk, bet esu patenkinta. bigsmile.gif

QUOTE(avietee @ 2012 03 31, 21:33)

Tiesa, norejau paklausti koki nebrangu seseliu pagrinda naudojate ir rekomenduojate?

tereikėjo aukščiau paskaityti wink.gif

O kur perkate Organic shop priemones? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 04 01, 14:34)

O kur perkate Organic shop priemones?  rolleyes.gif

Elevitoje pigiausia, taip pat yra Rimi 4u.gif

Ačiū Xde už rekomenduotą Dali tušą, tikrai puikus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sausio_antra @ 2012 03 25, 18:57)
Gal galite parekomenduoti kokius pigius rudus / zemes atspalviu seselius,kad butu matiniai?

Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 03 30, 22:40)
Gerai naikina jum "juodus"? a tik taip poveikis patinka g.gif

as nemanau, kad kuri kauke paima ir isnaikina smile.gif tiesiog pavalo oda, sutraukia poras gerai, poveikis labai patinka:)
Atsakyti
Frenchi (umnaja emal) tikrai superinės priemonės smile.gif Naudojau ir džiaugiausi, tačiau neberandu kur pirkti doh.gif Gal kuri žinote kur Šiauliuose galima įsigyti? Perėjau sarmas, douglas - sakė ten nebeveš doh.gif Sos 4u.gif
Atsakyti