Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(buda @ 2012 04 04, 09:38)
gal esate kokioje parduotuveje uzmaciusios makiazo teptuku platesni pasirinkima?

As pirkau kazkada Elevitoje teptuka... man patiko, berods Sincler pavadinimas... Siaip visad pirstais tepdavau, veliau kempinele, bet po Airijos (ten man dare karta makiaza parduotuveje), tai nusprendziau irgi kad reikia man teptuko, o jie brangus siaip... tai zinok sumokejau gal 15lt, tiksliai db nepamenu, bet esu labai patenkinta bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(valdonė @ 2012 04 01, 17:39)
Frenchi (umnaja emal) tikrai superinės priemonės  smile.gif 

O gal teko naudoti Frenchi nagu lakus spalvotus? Nes siaip esu macius, bet kaina ne maza, ir domina ar laiko... g.gif
QUOTE(buda @ 2012 04 07, 21:31)
siandien,beje,as vistele suzinojau,kad Vilniuje Martina yra ne tik siaures miestelyje ir maximoje minsko plente,bet ir fabijoniskese,ir netgi norfos bazeje zemuosiuose paneriuose

Dar zinau, kad yra Martina uz Vilniaus, vaziuojant link Riesies, kur yra IKI parduotuve nauja smile.gif
QUOTE(xde @ 2012 04 01, 22:54)
koks tušo pavadinimas?
Google chrome nerodo man tinkamai nuorodos doh.gif

Essence Get Big Lashes volume curl mascara 4u.gif pasiziurejau, kur ikeliau nuoroda, tai jau net kita tusa atidaro blink.gif
user posted image
Atsakyti
gal zinot pigia bet gera apsauga nuo karscio garbanojant, tiesinant?
Atsakyti
O gal zinote koki purskiama kuno alieju? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 05, 22:34)
ne už ilgo rašysiu atsiliepimą apie nagų lakus  4u.gif

Taigi, atsiliepimas apie Gabriella Salvete nagų laką.
Visai neseniai gavau dovanų Enamel with hardener, atspalvis nr 126 (alyvinis). Šiaip pati turbūt nebūčiau pasirinkusi šio atspalvio, bet dovanotam arkliui... blush2.gif
Trūkumai tokie:
dengiasi dryžiais
trumpai laikosi - su top coat'u 2 dienas
mano skoniui per daug perlamūtro, bet gali būti, kad kiti atspalviai visai simpatiški, gyvai jų nežiūrėjau
Privalumai:
greitai džiūsta ant nago
gan tolygiai tepasi, normalus šepetėlis

Kietinamojo poveikio nepastebėjau, paprastas lakas ir tiek.
Visumoj, sakyčiau, vidutiniškas.
Savo kainos (~8,50) nevertas.

user posted image

Paskutinis mano nr 126

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ventus @ 2012 04 05, 13:08)
Gal kas nors bandete Gabriellos Salvete produkcija? Šiandien užmačiau šile,, nusipirkau laką bei pieštuką akims, pieštukas labai lengvai brėžėsi įdomu kaip laikys?  g.gif

Turiu bronzer'į. Pakuotėje labai blizgus, bet užtepus ant veido kažkur dingsta tas blizgumas. Man patinka, nes gražiai atrodo veidas pakontūravus su šituo bronzer'iu ax.gif
Atsakyti
user posted image

Šiandien pirmą kartą panaudojau šį seruma,tai bent kol kas rezultatas man super thumbup.gif Ir kaip tik su nuolaida pirkau,tai išvis gana nebrangiai išėjo thumbup.gif
Atsakyti
O as turiu tos pacios firmos,tik "pomengranate and green tea",tai riebokas toks...

nelabai.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2012 04 10, 20:36)
O as turiu tos pacios firmos,tik "pomengranate and green tea",tai riebokas toks...

nelabai.smile.gif

Pitariu, ismeciau neapsikentusi po dvieju panaudojimu doh.gif
Beje, gal esate atradusios kanors nebrangaus ir veiksmingo glotninti plaukams bei nuo ju elektrinimosi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2012 04 10, 20:36)

nelabai.smile.gif

Gal per daug tepėt,vieno lašiuko per akis vienam kartui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 09, 20:52)

Aciu uz toki platu aprasyma... 4u.gif
Geriau liksiu prie savo GR Fantastic, Jordana ir FlorMar biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sheilamissy @ 2012 04 10, 18:49)
Šiandien pirmą kartą panaudojau šį seruma,tai bent kol kas rezultatas man super thumbup.gif Ir kaip tik su nuolaida pirkau,tai išvis gana nebrangiai išėjo thumbup.gif

As vis pasiziuredavau i ta produkcija, bet nusipirkt nedrisdavau.. Gal vertetu visgi pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 09, 20:52)
Taigi, atsiliepimas apie Gabriella Salvete nagų laką.
Visai neseniai gavau dovanų Enamel with hardener, atspalvis nr 126 (alyvinis). Šiaip pati turbūt nebūčiau pasirinkusi šio atspalvio, bet dovanotam arkliui...  blush2.gif 
Trūkumai tokie:
dengiasi dryžiais
trumpai laikosi - su top coat'u 2 dienas
mano skoniui per daug perlamūtro, bet gali būti, kad kiti atspalviai visai simpatiški, gyvai jų nežiūrėjau
Privalumai:
greitai džiūsta ant nago
gan tolygiai tepasi, normalus šepetėlis

Kietinamojo poveikio nepastebėjau, paprastas lakas ir tiek.

Ta tepasi dryžiais ar tolygiai? g.gif Šitie lakai pigesni lyg buvo bent jau litu be akcijos. Man tai jie laaabai faini, kol gerenių neatradau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linju @ 2012 04 11, 14:37)
Ta tepasi dryžiais ar tolygiai? g.gif Šitie lakai pigesni lyg buvo bent jau litu be akcijos. Man tai jie laaabai faini, kol gerenių neatradau smile.gif

Tepasi dryžiais, bet tolygiai ta prasme, kad neišeina už kraštų, nenudažo odos aplink ( t y geras, patogus šepetėlis. Catrice, pvz, nuolat nudažo viską aplink nagą).

Kokius geresnius atradot?

Man kol kas geriausi Bell ir Golden Rose. Artimiausiu metu bandysiu Flormar. Jordana kažkaip nepatinka atspalvių pasirinkimas Martinoje unsure.gif
Atsakyti