Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Malena @ 2012 05 01, 16:16)
Šiandien nusipirkau pėdų kremą "Puklė" su kaštonais už 0.99ct thumbup.gif

Plūkė? ar patiko? Man tai sonkokai gėrėsi (jei apie tą patį kalba..)

QUOTE(Tutti @ 2012 05 01, 16:21)
gal esat atradusios kokį gerai valantį beacetonį nagų lako valiklį smile.gif kažkaip po ilgo laiko tarpo kelis kart nusilakavau nagus, nusivaliau ir nagai pradėjo sluoksniais luptis. Nagų lakas tai geras pas mane, jaučiu kaltas valiklis doh.gif

Patinka Būk gelis (ne skystis), pastebėjau, kad mažiau sausina odeles aplink nagus, tikiu, kad ir nagams mažiau žalingas smile.gif

Merginos, temoje kažkas rašė, kad jau yra pirkti Organic shop šampūnų. Kur jų galima rasti? Dabar nuolaida OŠ produkcijai Rimi. Bet šampūnų ten nėra g.gif Nusipirkau musą kūnui, lyginant su butter'iu labiau patiko, bet kremas man patiko labiausiai, jei vertinti tik konsistenciją. Butter'iai kaip plastilinas, neįsigeria, musas pasirodė kiek per lengvas ir gaila kvapas visai nesilaiko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 05 01, 15:16)

kur pirkote? 4u.gif
Atsakyti
Kokios daugmaž Deco Collection kosmetikos kainos Martinoj ir kur dar jos galima rast? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 05 01, 20:05)

Tas pats, primaklinau rasydama. Patiko visai, bet mano rankos/kojos sausokos ir viska geria greit.Kaip uz tokia kaina esu patenkinta smile.gif

QUOTE(HappyFromToday @ 2012 05 01, 20:13)
kur pirkote?  4u.gif

Didelej kosmetikos parduotuvej, turbut "Martina" vadinasi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 05 01, 21:05)
Merginos, temoje kažkas rašė, kad jau yra pirkti Organic shop šampūnų. Kur jų galima rasti? Dabar nuolaida OŠ produkcijai Rimi. Bet šampūnų ten nėra  g.gif  Nusipirkau musą kūnui, lyginant su butter'iu labiau patiko, bet kremas man patiko labiausiai, jei vertinti tik konsistenciją. Butter'iai kaip plastilinas, neįsigeria, musas pasirodė kiek per lengvas ir gaila kvapas visai nesilaiko  sad.gif

Elevitoje
Atsakyti
Kur kaune galima įsigyti šito aliejuko? kokia kaina? kaip naudoti?
Ar geresnis nei purškiklis su pipirais?

http://elfa.ua/our_p..._are/1286/7958/
Atsakyti
QUOTE(ventus @ 2012 05 02, 16:03)
Kur kaune galima įsigyti šito aliejuko? kokia kaina? kaip naudoti?
Ar geresnis nei purškiklis su pipirais?
http://elfa.ua/our_p..._are/1286/7958/

Įsigyti galima Martinoje.
Kaina ~ 5lt.
Tepti ant plaukų ir galvos odos prieš plovimą, paskui išplauti galvą šampūnu. Bus parašyta ant pakuotės.
Atsakyti
Buvau siandien Girstupyje, ten Eurokos parduotuve atsinaujino ir siandien viskam 20 proc. nuolaida, tai prigriebiau sia pasiulyta silka plaukams,ziuresim koks rezultatas bus pasitepus juo, taip pat i krepseli isidejau ''Delia good foot'' pedu balzama, aprasymas skamba labai graziai ''su laukiniu metu ir kastonu ekstraktais bei saldziuju migdolu aliejumi. Minkstinamasis, nuovargi mazinantis, saldancio poveikio. Skirtas pavargusioms ir skaudancioms pedoms''
user posted image
kol kas jau juo pasitepiau pora kartu, dabar galvoju ar jauciu ta ju vadinama saldanti poveiki ar ne biggrin.gif , bet itariu, kad nejauciu g.gif doh.gif , nors jo kvapas tai man patinka, siaip ar taip jei ir neparodys savo ypatingo saldancio poveikio vis tiek bus sunaudotas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 05 01, 22:05)
Patinka Būk gelis (ne skystis), pastebėjau, kad mažiau sausina odeles aplink nagus, tikiu, kad ir nagams mažiau žalingas  smile.gif

Merginos, temoje kažkas rašė, kad jau yra pirkti Organic shop šampūnų. Kur jų galima rasti? Dabar nuolaida OŠ produkcijai Rimi. Bet šampūnų ten nėra  g.gif  Nusipirkau musą kūnui, lyginant su butter'iu labiau patiko, bet kremas man patiko labiausiai, jei vertinti tik konsistenciją. Butter'iai kaip plastilinas, neįsigeria, musas pasirodė kiek per lengvas ir gaila kvapas visai nesilaiko  sad.gif

Organic shop šampūnus mačiau Rimi, dar kaip tik vakar atkreipiau dėmesį (pažiūrėkite didesnėse parduotuvėse).
Atsakyti
Kaunieciu tai noreciau pasiteirauti kur tiksliau ta ''Martina''? Nes as toje puseje retai lankausi, bijau dar nuklyst i lankas doh.gif blush2.gif gal pasakytumet prie kokio pastato?
Atsakyti
QUOTE(LiusiLiu @ 2012 05 02, 22:20)
Organic shop šampūnus mačiau Rimi, dar kaip tik vakar atkreipiau dėmesį (pažiūrėkite didesnėse parduotuvėse).

Na, Kaune didžiausiam Rimi (Megoje) tikrai nebuvo unsure.gif
smile.gif+2012 05 03, 07:43-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 05 03, 07:43)
Kaunieciu tai noreciau pasiteirauti kur tiksliau ta ''Martina''? Nes as toje puseje retai lankausi, bijau dar nuklyst i lankas  doh.gif  blush2.gif gal pasakytumet prie kokio pastato?

Lukšio g., buvęs Vitebskas, ten Iki ir aplink daug mažų parduotuvėlių, Martina šalia Kikos
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 05 01, 15:16)

gal pluke ? bigsmile.gif
Atsakyti