Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

as tai matyt visiska tundra, nes net neisivaizduoju kas tas micelinis vanduo ir kokia jo paskirtis biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2012 05 04, 22:08)
O gal kas zinot, ar Vilniaus Martinoj nebus tokios akcijos? 4u.gif

Ne.
Kai bus Vilniuje, parasysiu.
Papildyta:
[quote=xde,2012 05 04, 21:07]
Keista,tą temą seku,bet tokių diskusijų nepamenu ir neužmačiau.O pagooglinus radau(google chrome vertimas):
http://wizaz.pl/kosm...p?produkt=29986
user posted image
SLIM EXTREME 3D ĮDEGIO KŪNO LOSJONAS DRĖKINANTIS KOMPLEKSAS 24

Tokio kol kas tikrai LT nera, gal kada bus.

Ir to bronzanto nera, apie kuri kalbate.

Man baisiai nepatiko Evelines evelines vanduo su hialuronu, paakius labai grauze. O su orchidejom tai liuks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 05 05, 08:18)
Tokio kol kas tikrai LT nera, gal kada bus.
Ir to bronzanto nera, apie kuri kalbate.

Gerai būtų,kad būtų.
O čia skirtingi produkrai,apie ką kalbama? g.gif Koks tada tas bronzantas? bigsmile.gif
Papildyta:
smile.gif+2012 05 05, 07:27-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 05 05, 07:27)
neisivaizduoju kas tas micelinis vanduo ir kokia jo paskirtis biggrin.gif  doh.gif

Šiek tiek apie micelinį vandenį:
Tokio vandens gamybai naudojama micellar technologija. Micelle (micelė) - mikroskopinė molekulės dalis.
Iš esmės tai dispersinis micelinis tirpalas, t.y. vanduo su tartum pakibusiomis riebiųjų rūgščių micelėmis, kurios prisilietusios prie odos, pritraukia nešvarumus nepažeidžiant epiderminio sluoksnio. Todėl makiažą ir purvą nuvalo akimirksniu.
Toks vanduo tinka net jautriausiai veido odai.
Atsakyti
Noriu pagirti naujuosius Černyj žemčug produktus:

user posted image

anticeliulitinis liekninamasis kremas, žadantis per 3 savaites ištirpdyti 5 cm biggrin.gif
Na ką, dar nepraėjo 3 savaitės user posted image, bet rezultatas kokio ir tikėjausi - labai smarkiai pastangrėjo oda, šiokie tokie celiulito požymiai dingo (aš sportuoju, bet kai tik sportuoju ir niekuo nesitepu, celiulitas atsiranda, kol tepuosi - dingsta). Nešaldo, nešildo, kas man labai patinka. Įsigeria pusėtinai (puikiai įsigeriančio dar neteko turėt g.gif ). Kvapas, konsistencija malonūs. Aš labai patenkinta smile.gif Tokį pat rezultatą man duoda Eveline ir Fitness body, ČŽ privalumas tame, kad nešaldo (šildančių neperku).

user posted image

Atominis šveitiklis, itin šiurkštus thumbup.gif Kvepia nuostabiai, kava su šokoladu.

Abi priemones įvertinčiau 10 balų. Yra pirkti Maximoje, kainos 25 antic ir 20 už šveitiklį.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 05 05, 10:29)
Gerai būtų,kad būtų.
O čia skirtingi produkrai,apie ką kalbama? g.gif Koks tada tas bronzantas? bigsmile.gif
Papildyta:

Šiek tiek apie micelinį vandenį:
    Tokio vandens gamybai naudojama micellar technologija. Micelle (micelė) - mikroskopinė molekulės dalis.
    Iš esmės tai dispersinis micelinis tirpalas, t.y. vanduo su tartum pakibusiomis riebiųjų rūgščių micelėmis, kurios prisilietusios prie odos, pritraukia nešvarumus nepažeidžiant epiderminio sluoksnio. Todėl makiažą ir purvą nuvalo akimirksniu.
    Toks vanduo tinka net jautriausiai veido odai.

kazin ar salintu nuo veido blizgesi? nes nepraeina, nei kelios val o veidas kaip riebalu kauke padengtas doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 05 05, 11:08-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 05 05, 11:08)
kazin ar salintu nuo veido blizgesi? nes nepraeina, nei kelios val o veidas kaip riebalu kauke padengtas  doh.gif

aš naudoju tik makiažo valymui,o ne kaip toniką,dar nuplaunu ir vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 05 05, 11:14)
aš naudoju tik makiažo valymui,o ne kaip toniką,dar nuplaunu ir vandeniu.

beda ta, kad man net tonika sunku atitaikyt, jei nevalau juo, tai veidas pradeda blizxget gal valanda anksciau nei kad su toniku unsure.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 05 05, 11:08-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 05 05, 11:08)
kazin ar salintu nuo veido blizgesi? nes nepraeina, nei kelios val o veidas kaip riebalu kauke padengtas  doh.gif

IMHO ne, nes jo visai kita paskirtis unsure.gif
Atsakyti
o kokios kainos svyruoja tų Eveline priemonių kurios stangrina kūną šildo šaldo ir pan? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2012 05 05, 16:29)
o kokios kainos svyruoja tų Eveline priemonių kurios stangrina kūną šildo šaldo ir pan? biggrin.gif  4u.gif

Kremai maciau 16-20lt, priklauso kokioj pakuotej, yra tubelej, ir su pulvizatorium smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2012 05 05, 16:42)
Kremai maciau 16-20lt, priklauso kokioj pakuotej, yra tubelej, ir su pulvizatorium  smile.gif

nu ok , ačiū 4u.gif
Atsakyti
Priminkite apie elfa priemones plaukams. Ar pakankamai geros ir kas geriau varnalesu aliejus ar serumas galvos odai nuo plauku slinkimo ir pan.

Nusiprikau Green Style plauku kauke silpniems plaukams, su maximos 30% akcija gavos aie 4 lt biggrin.gif Kai isbandysiu parasysiu, o gal jau kas bandet?
Atsakyti