Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

as dazau palette, tuo kur po 12 lt, cia aisku tuoj bus sakoma, kad baisus sh*s, bet man jis ir nudazo puikiai, ir nenublunka, ir plauku iki juosmens kolkas nepagadino smile.gif syoss praktiskai tokie patys dazai, tik brangesni rolleyes.gif
dar meginau l'oreal, bet jie brangus, labai dvokia ir akis grauzia schmoll.gif aisku, kadangi juos reikia tepti ant dregnu plauku, tai pakuotes gali ir 2 kartams uztekt, bet po ju plaukai buvo nefaini, kaip siaudai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MOja: 07 gegužės 2012 - 15:37
smile.gif+2012 05 06, 09:34-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 05 06, 09:34)
o kaune kiek martinu? as zinau tik viena  blush2.gif

Dabar jau dvi. Šiandien buvau apsižiūrėt toj naujoj, kuri atsidarė Krėvės pr. Lyginant su ta Lukšio g., naujoji yra mažulytė parduotuvėlė su kukliu asortimentu, bet likau patenkinta, nes labai malonios konsultantės ir dar 10% nuolaidą savo pirkiniui gavau. Matyt atidarymo proga čia taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonstruck @ 2012 05 07, 17:27)
Dabar jau dvi. Šiandien buvau apsižiūrėt toj naujoj, kuri atsidarė Krėvės pr. Lyginant su ta Lukšio g., naujoji yra mažulytė parduotuvėlė su kukliu asortimentu, bet likau patenkinta, nes labai malonios konsultantės ir dar 10% nuolaidą savo pirkiniui gavau. Matyt atidarymo proga čia taip  smile.gif

o koks adresiukas naujos martinos? g.gif
Atsakyti
O aš dažausi su Garnier,jie apie 12lt kainuoja,bet perku per akcijas kai būna 2 už 1 kainą thumbup.gif puikiausi mano bandyti 4u.gif
Atsakyti
apie sios Garnier girdejau daug geru atsiliepimu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 05 07, 19:16)
user posted image

spalva gaunasi tamsoka, blunka greitai ir negraziai rolleyes.gif kirpeja kazka aiskino apie "garnier" dazus, kuo jie blogi, bet as jau nebeprisimenu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 05 07, 20:16)
user posted image

tikrai verti demesio thumbup.gif
dažau juoda spalva tai tik šie ir dar revlon (siunčiu iš jav) nedažo galvos odos, o kaip trumpi plaukai tai žiauriai aktualu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(MOja @ 2012 05 07, 20:23)
spalva gaunasi tamsoka, blunka greitai ir negraziai rolleyes.gif kirpeja kazka aiskino apie "garnier" dazus, kuo jie blogi, bet as jau nebeprisimenu unsure.gif

man jie kaip tik po 3-4 savaičiu kiekvienos dienos plovimu vos vos nublunka tolygiai ir gražiai
kirpejos išvis neadkvačios prekems pirktoms ne pas jas, tokiu nesamoniu kartais papasakoja kad nežinai ar juoktis iš to kad ji durne ar verkti del to kad tave tokia višta laiko unsure.gif
nors kaip dydžiausia dalis moteru net nesidomi plauku dažu veikimo principu tai kaip sakoma прокатывает и бизнес процветает biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 07 gegužės 2012 - 20:14
nedazau kirpykliniais, nes amzinai tai spalva bilekokia gaunasi, tai galvos oda oranzine (irgi aktualu dazant raudonoj/ varinej gamoj), kainuoja brangiai, o svarbiausia- neturiu as tiek laiko, kad sedet 3 valandas kirpykloj lotuliukas.gif
dazant garnier, teko ismest pora ranksluosciu, nes po galvos plovimo nusidaze nuo plauku ir nebeatsiplove, liko melynos demes blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MOja: 07 gegužės 2012 - 20:30
QUOTE(MOja @ 2012 05 07, 21:27)
nedazau kirpykliniais, nes amzinai tai spalva bilekokia gaunasi, tai galvos oda oranzine (irgi aktualu dazant raudonoj/ varinej gamoj), kainuoja brangiai, o svarbiausia- neturiu as tiek laiko, kad sedet 3 valandas kirpykloj lotuliukas.gif

kada metus vaikščiojau varine- raudona -rožine tai visada nuimdavau pigmenta su židrais milteliais ir tada belei koks atspalvis raudono arba ryžio laikydavo iki kito dažimo 4u.gif
tiesa plauku ilgis budavo max 5cm tai ir negaila buvo degint kiekviena karta biggrin.gif
Atsakyti
kaip idomiai g.gif man ishsviesinus visai nesilaiko jokie dazai, lieka baltos sruogeles rolleyes.gif
Atsakyti
Gal patarsite koki gera ir pigu sampuna nuo pleiskanu vyrams?;]] labai jau pleiskanojasi vaikinas mano ;D 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 05 07, 17:47-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 05 07, 17:47)
o koks adresiukas naujos martinos? g.gif

V. Krėvės pr. 13, tame pačiame pastate kur "Iki" ir "Humana" parduotuvės.
Atsakyti