QUOTE(Musiukass @ 2012 03 13, 09:16)
yra kas tiki tais prietarais, mano mama tame tarpe. Kiekvienam savo

Bet kas vyktų tuomet duonos kepyklose ir konservų fabrikuose? Kas mėnesį 5 dienos nemokamų atostogų arba brokuota produkcija?
fabrikuose juk duonele kepa su mielem, ne su raugu
QUOTE(persikiuks @ 2012 03 13, 09:54)
QUOTE(Alinva @ 2012 03 13, 09:58)
QUOTE(Terra2 @ 2012 03 13, 10:23)

aciu merginos, nes isivariau stresa truputeli - jau maasciau ka daryti su raugu ar ir is viso daugiau bebandyti kepti
aguonele bandziau jusu pasiulytus duoniukus, skonis superinis (as kaip visad dejau cukraus ir siek tiek medaus), bet man nesigavo traskus, o siandien jie jau sudreke ir gana sunkiai kramtomi, nors laikiau dsandariame inde. bet kaip minejau ankstesniame poste man vakar niekas nesigavo, nes niekas nekilo

. todel manau ir duoniukai nera tokie kokie jie turetu buti