Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VII tema)

QUOTE(Ingaja @ 2012 02 24, 15:50)
ziuriu 2 serija, man kazkaip neocen g.gif Nu bet dabar jau kaip bulviu maisas ir sunku nest ir gaila numest  doh.gif

aš vakar pusę dienos žiūrėjau,po to kaip apspangus vaikščiojau rolleyes.gif man tai liuks filmas,nors iš pradžių ir lėtokai...įsižiūri į aktorę,jos mimiką...tikrai kitoks nei saldžios melodramos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 02 24, 14:54)
po to kaip apspangus vaikščiojau rolleyes.gif

suzavejo taip filmas? ar netiketas jau labai?
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2012 02 24, 15:57)
suzavejo taip filmas? ar netiketas jau labai?

ilgai žiūrėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2012 02 24, 15:50)
cia zinot kaip buna, kai kyla samysis ir pasidaro kaip sirsynas, nes nieks nieko nesupranta, tsakant kur 'neisgeres nesuprasi' lotuliukas.gif

Anksti gerti pradedama, net is pat ryto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 02 24, 16:13)
Anksti gerti pradedama, net is pat ryto biggrin.gif

Rytais geria tik degeneratai ir aristokratai. Filmus žiūrim ne bet kokius, siūlytojos irgi ne visos tinka, kuo mes ne aristokratės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2012 02 24, 14:47)
O man ''Поцелуй судьбы'' /2012/ nesinori ziureti nors tu ka ir gana mastau.gif net nzn kodel

QUOTE(eliss @ 2012 02 24, 14:54)
aš vakar pusę dienos žiūrėjau,po to kaip apspangus vaikščiojau rolleyes.gif man tai liuks filmas,nors iš pradžių ir lėtokai...įsižiūri į aktorę,jos mimiką...tikrai kitoks nei saldžios melodramos smile.gif

as sioje temoje stebetoja paskutiniu metu ax.gif
o sis filmas man patiko, tikrai kitoks kazkuo g.gif bet pabaigos nesupratau g.gif unsure.gif
Atsakyti
Pradėjau žiūrėti Ласточкино гнездо, nepastebėjau komentarų-verta ar ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 02 24, 18:49)
Pradėjau žiūrėti Ласточкино гнездо, nepastebėjau komentarų-verta ar ne  ax.gif

daug kam visai neblogas, kitom netgi labai neblogas, man nepatiko.Yra komentaru ir nemazai.Filmas buvo ziurimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 02 24, 16:49)
Pradėjau žiūrėti Ласточкино гнездо, nepastebėjau komentarų-verta ar ne  ax.gif

man patiko, jei tikrai yra tesinys, labai mielai ziuresiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 24, 17:51)
daug kam visai neblogas, kitom netgi labai neblogas, man nepatiko.Yra komentaru ir nemazai.Filmas buvo ziurimas 4u.gif

Bandžiau pagal paiešką Ласточкино гнездо ieškoti, nerodė smile.gif

Ai, bet žiūrėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 02 24, 18:35)
Rytais geria tik degeneratai ir aristokratai. Filmus žiūrim ne bet kokius, siūlytojos irgi ne visos tinka, kuo mes ne aristokratės mirksiukas.gif

biggrin.gif kadangi esu aristokrate, , tai kai siulytoja pasiulo visa kinozalo produkcija ir dar kai kuriuos filmus primygtinai rekomenduoja biggrin.gif , tai pasiuntu kaip morcine kate ir tampu degeneratu biggrin.gif
Zodziu , tai pasakys kas man ar ziureti ta Военный госпиталь?

Papildyta:
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 02 24, 18:56)
Bandžiau pagal paiešką Ласточкино гнездо ieškoti, nerodė  smile.gif

Ai, bet žiūrėsiu.

http://kinozal.tv/de...s.php?id=913228
cia yra komentaru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia Delovej: 24 vasario 2012 - 17:08
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 24, 17:04)
:

Zodziu , tai pasakys kas man ar ziureti ta  Военный госпиталь?

Žiūrėk. Aukokis dėl kolektyvo. Pasakysi nuomonę. Nes aš irgi galvojau tarp to Pocieluij... ir šito gospitaliaus. Bet Pocielui atsiųstas, tai ir žiūrėsiu.

Paleidau siųstis:
http://kinozal.tv/de...s.php?id=933081
GinkDie nerekomenduoju lotuliukas.gif Visos savo galvas turit.
Ryte pažiūrėjau trečdalį Babusios. Toks savotoškas. Reikia priskust bulvių, pamaitint studentą sugrįšiantį savaitgaliui, pabendraut su juo, jei jis to norės ir turės laiko, pabaigt Babusią ir imtis Pocielujaus.
Gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti