Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VII tema)

QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 03 01, 08:56)

Ka ziurim?

Nu kai gerą pusdienį neįleido į SMą,tai gi damušiau netrukdoma milijonierių (užkabino vis gi),o dabar jau kraunu SOBRą ir varau skrylių šeimynai trečia dieną žadamų virt doh.gif

QUOTE(Dajulita @ 2012 03 01, 09:09)

Už tai kiek nežiūrėtų prisikroviau  doh.gif  jau bijau ir į temą užeit blush2.gif Jūs tokios greitos, viską matot - aš tik siunčiu, tik siunčiu rekomenduotus.Jaučiu mezgimo pritrūksiu prie tiek filmų  lotuliukas.gif

Čia kaip apie mane..Bet kaip dukros suknelė sparčiai priekin juda tongue.gif
QUOTE(Vilioja @ 2012 03 01, 15:16)
Tuoj nešimės kompus į cibulių lysves smile.gif

Balsu susikvatojau lotuliukas.gif Mat prieš akis vaizdelis stojo:moteriškaitė cibuliukus kaišioja lysvėn,o iš galo ant uslanuko laptopas ,rodantis kokį ruską bajeviką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 03 01, 17:28)
Nu kai gerą pusdienį neįleido į SMą,

Čia kaip apie mane..Bet kaip dukros suknelė sparčiai priekin juda  tongue.gif

Balsu susikvatojau  lotuliukas.gif  Mat prieš akis vaizdelis stojo:moteriškaitė cibuliukus kaišioja lysvėn,o iš galo ant uslanuko laptopas ,rodantis kokį ruską bajeviką  thumbup.gif

Aha, aš jau vos kompo neišardžiau. Gerai, kad po pietų dirbau, tai nebuvo laiko nervintis ax.gif lotuliukas.gif

blush2.gif tai ne aš viena čia tokia - malonu mirksiukas.gif

Iš šito parašymo ir aš vos neužspringau perskaičius doh.gif lotuliukas.gif Jaučiu kaimynas iškviestų greitukę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir aš tik dabar galėjau įlist,strigo kažkas rolleyes.gif

Pagaliau vakar pabaigėm žiūrėt Морпеxи,neblogas neblogas,juo labiau tikrais faktais paremtas ir dar mūsų pora aktorių vaidina smile.gif
O vienas aktorius,štai šitas vis blogiukų roles vaidina.Šitam filme aš jo negalėjau pakęst,toks 'gnida' schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2012 03 01, 19:01)
Dabar ''Последнее дело Казановы''

nu ir kaip?Paziurejau ir as - is pradziu 5 minutes nelabai , paskui suintrigavo , bo vyras man grazus, tik as ji perdazyciau tamsesniu mirksiukas.gif isvis aktoriai geri , paskui pagalvojau - liuks dukryte su teveliu biggrin.gif paskui i pabaiga vel taip nelabai , o isvis tai lengvas, paprastas,naivus, ziureti galima.
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 03 01, 19:09)
nu ir kaip?Paziurejau ir as - is pradziu 5 minutes nelabai , paskui suintrigavo , bo vyras man grazus, tik as ji perdazyciau tamsesniu mirksiukas.gif  isvis aktoriai geri , paskui pagalvojau - liuks dukryte su teveliu biggrin.gif paskui i pabaiga vel taip nelabai , o isvis tai lengvas, paprastas,naivus, ziureti galima.

na nzn dar, vis dar ziuriu... as ji irgi perdazyciau bo man tamsesni patinka, tamsus biggrin.gif bliondinai isvis nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 01 kovo 2012 - 18:16
QUOTE(visgi @ 2012 03 01, 20:15)
na nzn dar, vis dar ziuriu... as ji irgi perdazyciau bo man tamsesni patinka, tamsus biggrin.gif bliondinai isvis nepatinka schmoll.gif

permeciau kinozale to Kazanovos Антон Пампушный nueita kino kelia, galvoju , gal ka gero rasiu , bet ziuriu, kad kai buvo jaunesnis jis negrazus, kazkuo panasus i princa Hari ir ne blondinas, o ryzas jis.Suvyriskejes grazesnis , siam vaidmenyj zavus vaikinas, tik ta plauku spalva...karoče biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(visgi @ 2012 03 01, 19:01)
P.S. ne 'i tema'... man taip pat labiausiai su Thimoty Daltonu , kiti kazkaip neprilygsta 'senajai' versijai

ir man , ir man
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 03 01, 19:57)
Kazanovos Антон Пампушный...____________.... siam vaidmenyj zavus vaikinas, tik ta plauku spalva...karoče biggrin.gif

bet tai koks jis cia nevidonas g.gif ir ta kepure pradzioj filmo man brrrr

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 01 kovo 2012 - 19:02
QUOTE(visgi @ 2012 03 01, 21:00)
bet tai koks jis cia nevidonas g.gif ir ta kepure pradzioj filmo man brrrr

Tai ir zavus , kad blogiukas nevidonas biggrin.gif
kaip is manes siunciasi Kaplya sveta, o as dar jo nemacius , mazum ir neblogas.
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 03 01, 20:08)
kaip is manes siunciasi Kaplya sveta, o as dar jo nemacius , mazum ir neblogas.

man toks vidutinis.Nu bet as pasktiniu metu pati nzn ko noriu unsure.gif tai gal patiks jums 4u.gif
P.S. Rekomenduokit ka nors is tokiu apie senove filmu, aisku,kad nebutu ten laaabai daug seriju 4u.gif tinka rusiski ir ne ax.gif
Atsakyti
Laba,
Kolege (as ja uzkreciau lotuliukas.gif ) pasiule Проездой билет. 1 serija tik tongue.gif Pati dar neziurejau,tai nieko negaliu sakyt, ale jai sake patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 01 kovo 2012 - 19:41
QUOTE(Ramsius @ 2012 03 01, 20:40)
Kolege pasiule Проездой билет. 1 serija tik  tongue.gif Pati dar neziurejau,tai nieko negaliu sakyt, ale jai sake patiko 4u.gif

parasykit kaip jums, nes man jau taip nepatiko, kad net iki galo nedaziurejau, tai smalsu kaip ten is tikro paziurejus visa filma, ir ta aktore man schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 03 01, 20:08)
Kaplya sveta, o as dar jo nemacius , mazum ir neblogas.

man pasirode visai nieko, toks galima sakyti truputeli savotiskas
Atsakyti
ziuriu Жила-была Любовь
Bet jau ir Алексей Зубков unsure.gif toks buvo fainas, nu fainas biskiuka ir dabar, ale jau imites, zandai atsirade.Filmas siaip sau.Neziureciau antra karta ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia Delovej: 01 kovo 2012 - 20:06