Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VII tema)

QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 03 04, 09:24)
Kad čia ne rusiškas  mirksiukas.gif

Oi pamirsau blush2.gif biggrin.gif Buvau diena pagalvojus parodysiu moteriskem ,paskui pagalvojau juk ne rusiskas ,nu ir vel pamirsau ir vistiek ikeliau blush2.gif
Atsakyti
[quote=Visgi,2012 03 03, 18:14]
Sveiki. Tylu kaip per misias smile.gif
Pasirode naujiena. Ir kokie geri aktoriai visi surinkti, pasaka thumbup.gif Butinai ziuresiu nes as jo taip laukiau wub.gif
''Гюльчатай'' /2012/
http://kinozal.tv/de...s.php?id=937190
Mmmmm kaip patiko, tris serijas vienu prisėdimu pažiūrejau thumbup.gif Ačiu už rekomendacijas
good.gif
Atsakyti
[quote=lapiukas,2012 03 04, 17:40]
[quote=Visgi,2012 03 03, 18:14]
Sveiki. Tylu kaip per misias smile.gif
Pasirode naujiena. Ir kokie geri aktoriai visi surinkti, pasaka thumbup.gif Butinai ziuresiu nes as jo taip laukiau wub.gif
''Гюльчатай'' /2012/
http://kinozal.tv/de...s.php?id=937190
Mmmmm kaip patiko, tris serijas vienu prisėdimu pažiūrejau thumbup.gif Ačiu už rekomendacijas
good.gif
[/quote]
Ir man labai labai
Atsakyti
''Гюльчатай'' /2012/
user posted image

Visos 8 serijos jau yra cia:
http://kinozal.tv/de...s.php?id=937388
Atsakyti
Laba 4u.gif

Savaitgalį pabaigiau Gromovus. Nu labai labai. O jau koks fainas tas mažis Nikita. Ir tas suktas paaugliukas Sava kaip gerai vaidina. Gabūs vaikai.
Šią savaitę griebsiuos rojaus abaliukų smile.gif

Ko tokios tylios po savaitgalio? Paukštukai pypauna, klausotės jų?
Man galėtų dar pasnigt biškį. Savaitgalį turėsim svečių, o gėlyne prie pat įėjimo prišalę paskutiniai vėjo sunešti lapai. Pasnigtų - uždengtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 03 04, 08:45)
Jau kaip laukiu  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif
Net idomu ka ten tes. Biski baisoka, kad nebutu bele statyta.

O aš jau neatsimenu apie ką,tik žinau,kad labai labai patiko tongue.gif Tai pirmiausiai parsisiųsiu pirmos dalies paskutinę seriją smile.gif

QUOTE(iowa @ 2012 03 04, 12:53)
Oi pamirsau  blush2.gif  biggrin.gif  Buvau diena pagalvojus parodysiu moteriskem ,paskui pagalvojau juk ne rusiskas ,nu ir vel pamirsau ir vistiek ikeliau  blush2.gif

Niekis-ko nebūna tongue.gif
Ar jus šiandien įleidžia į kinozalą? Man nuo ryto metė lentelę,kad kažkokios ten atakos,o dabar iš vis "page not found" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 03 05, 15:33)
O aš jau neatsimenu apie ką,tik žinau,kad labai labai patiko  tongue.gif  Tai pirmiausiai parsisiųsiu pirmos dalies paskutinę seriją  smile.gif
Niekis-ko nebūna  tongue.gif
Ar jus šiandien įleidžia į kinozalą? Man nuo ryto metė lentelę,kad kažkokios ten atakos,o dabar iš vis "page not found"  blink.gif

Мы просим Вас проявить терпение на проекте Кинозал.ТВ
технические работы
. Man sita rodo g.gif
Atsakyti
Laba visiems. Pavasariu jau kvepia ax.gif
Man kinozal'e raso ''Мы просим Вас проявить терпение, проект Кинозал.ТВ под ДДоС атакой, в этот раз атака очень продолжительная. Спасибо за то что Вы с Нами.''
Pasikartosiu, savaitgali paziurejau du gerus filmus ''Подари мне жизнь'' /2003/ ir ''Гюльчатай'' /2012/ (pastarojo labai laukiau nes vaidina man simpatingi aktoriai). Vienu zodziu likau labai patenkinta. Galiu pasakyti, kad ''Гюльчатай'' /2012/ irasau i siu metu trejetuka ziuretu geriausiu filmu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 05 kovo 2012 - 16:54
4u.gif labas , mergaites.Per vakar vakara ir sian paziurejau 8 seriju Izmiena.
Pasakoju turini biggrin.gif tongue.gif
Kad bus taip , tai galvojau is pradziu , paskui po keliu seriju galvojau , kad bus jau kitaip , bet ne taip kaip dar po keletos seriju , o paskutine isvis mane pribloske todel , kad tikejau jog viskas bus kitaip, bet ivyko tai kas ivyko. mirksiukas.gif
Filmelis toks visai nieko, pakaktu ir poros seriju , o siaip jei ziureti filosofiskai , tai is tikruju zmoniu santykiu aiskinimams reikia viso gyvenimo.Filmas gal vietomis ir perspaustas, bet manau , kad tokiu situaciju musu gyvenime sociai.
Dar kada cia ziurejau Neliubimyj irgi visai neblogas, tik pagrindinis herojus labai vaikiskos isvaizdos.Labiausia patiko antros serijos ''skruzdelyno ''gyvenimas thumbup.gif
Kinozale sian tišina, uzpuole zombiai. doh.gif
ka tik mane ileido i kinozala , yahoooo thumbup.gif
http://kinozal.tv/de...s.php?id=937342
idomu keliu / keliasdesimt seriju sis filmas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia Delovej: 05 kovo 2012 - 17:08
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 03 05, 16:58)
:Kinozale sian tišina, uzpuole zombiai. doh.gif
ka tik mane ileido i kinozala , yahoooo thumbup.gif

Gal naujasis prezidentas uždarė visus siuntimus į LT biggrin.gif Arba parduos brungiai kaip kokias dujas... Tfu tfu tfu, bar bar bar....
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 03 05, 15:31)
Paukštukai pypauna, klausotės jų?
Man galėtų dar pasnigt biškį. Savaitgalį turėsim svečių, o gėlyne prie pat įėjimo prišalę paskutiniai vėjo sunešti lapai. Pasnigtų - uždengtų ax.gif

pas mus paukstukai nelabai papypaus, turiu katina -medziotoja mirksiukas.gif
Vilioja, ale gi sitaip but nerupestingai blink.gif taigi as rudeni visus lapus nugrebstau , o kas ant medziu lieka, tai pasistacius kopecias nuskinu biggrin.gif
Zodziu taip - imi fena , tirpini sniega, lupi lauk lapus ir lauki sveciu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 03 05, 17:25)

Zodziu taip - imi fena , tirpini sniega, lupi lauk lapus ir lauki sveciu  tongue.gif

Nu jau ne. Elektros negadysiu. Dą yr sniego pavėsy, atnešiu ir užbersiu.

O tai, sakot, mažu žiūrėt ''Гюльчатай'' vietoj abaliukų? Ar palaukt, kol įdės auksinę razdačią, man ir reitingų savo gaila...
Atsakyti