Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

Merginos, jusu turimas 2% BHA lotion yra baltos tirstokos - kremines konsistencijos ? As kazkaip ji skysta isivaizdavau. g.gif Gal pasenusi nusipirkau...
Atsakyti
turejau tik megineli, jis toks ir buvo kaip apraset, baltas kaip skystas kremas.
Bet poveikis tai man super buvo, dabar uzsakiau pilna pakuote.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jur12345: 01 birželio 2012 - 19:39
merginos, noriu isbandyti PC, gal patartumet, kokia linija geriausiai tiktu... mano oda riebi (o va ju puslapy matau produktus tik misriai odai..). spuogeliu turiu tik kelis ir tik pries tam tikras dienas. Dar man netinka su rugstim produktai, nes labai daug saules turime . buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Labai noriu pagirti purškiamą spf30 kremuką nuo saulės, pasitepus nenudega tikrai oda ant saulės, pats skalsiai naudojasi, neriebus, kvapų nėra jokių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 06 04, 10:40)
Labai noriu pagirti purškiamą spf30 kremuką nuo saulės, pasitepus nenudega tikrai oda ant saulės, pats skalsiai naudojasi, neriebus, kvapų nėra jokių  thumbup.gif

Veidui ? nekemsa poru ?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 06 04, 10:40)
Labai noriu pagirti purškiamą spf30 kremuką nuo saulės, pasitepus nenudega tikrai oda ant saulės, pats skalsiai naudojasi, neriebus, kvapų nėra jokių  thumbup.gif

ir paakius juom tepi?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 06 01, 18:45)
Merginos, jusu turimas 2% BHA lotion yra baltos tirstokos - kremines konsistencijos ? As kazkaip ji skysta isivaizdavau. g.gif Gal pasenusi nusipirkau...

Viskas tvarkoj, toks ir turi buti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 06 05, 16:52)
Veidui ? nekemsa poru ?

Ir veidui, ir kūnui smile.gif per savaitė neužkimšo smile.gif

paakių tai netepiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 06 birželio 2012 - 08:36
QUOTE(aistuliaa @ 2012 06 06, 08:35)

paakių tai netepiau  unsure.gif

Aisku. Aciu. O kaip juos nuo saules apsaugai? Atskirai ka nors naudoji ar akiniai tik? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PAris @ 2012 06 06, 16:22)
Aisku. Aciu. O kaip juos nuo saules apsaugai? Atskirai ka nors naudoji ar akiniai tik? smile.gif

Nebuvau susimasciusi apie apsauga butent paakiams, bet siaip ant saules su akinukais bunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 06 06, 15:24)
Nebuvau susimasciusi apie apsauga butent paakiams, bet siaip ant saules su akinukais bunu smile.gif

man tai cia svarbiausia dalis cool.gif glezniausia oda ir labiausiai raukslejasi biggrin.gif todel norisi ypatingai saugot smile.gif
Atsakyti
O dabar nusipirkus rugstiniu produktu iki rudens nepasens? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteliukste: 07 birželio 2012 - 19:49