Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(Sunreja @ 2012 02 22, 10:05)
Nera pas Paula kremuku vasarai ar pavasariui, yra vienas visiem sezonam, o man taip noretus kazkokio riebesnio ziemai, ypac, kai pas mus -30 buna...  verysad.gif

Gaila, o man taip reikia vasarai kazko, kad nuo saulutes apsaugotu ir tuo paciu padrekintu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*FemmeFatale* @ 2012 02 22, 11:17)
Gaila, o man taip reikia vasarai kazko, kad nuo saulutes apsaugotu ir tuo paciu padrekintu ax.gif

Kodel nera...manau sitas pavasariui vasarai tiktu su apsauga juk...
http://www.paulascho...15-antioxidants
Atsakyti
QUOTE(*FemmeFatale* @ 2012 02 22, 10:17)

Su apsauga nuo saules tai yra mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2012 02 22, 16:56)
Su apsauga nuo saules tai yra  mirksiukas.gif  blush2.gif

Bet ir riebiu ziemai yra, kaip minimum du esu pati bandziusi, turetu ir daugiau but g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 02 22, 17:01)
Bet ir riebiu ziemai yra, kaip minimum du esu pati bandziusi, turetu ir daugiau but  g.gif

Prasom rodyt ax.gif 4u.gif Kurie? bigsmile.gif
Atsakyti
Sitas, tada sitas (abu bandziau) ir dar sitas

Pirmus abu bandziau, tai pirmas visai neblogas, bet man panasus i kauke is tos pacios serijos, tai as ta kauke ir uz kauke ir uz krema (ziema) naudoju ax.gif Tai nenorejau dubliuot, nors siaip turejau minti ziemai pasiimt.

Antras man per riebus pasirode. Mano oda misri siaip. Sausesnei odai sakyciau skirtas.

Na, o trecias, tai turbut kaip antras tik su spf g.gif

Tai reikia ziuret kur sausai odai skirta, ten ir bus riebesni, kas, kad raso, jog drekinamasis kremas. Emulsikliu ten sociai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 02 22, 20:01)
Sitas, tada sitas (abu bandziau) ir dar sitas

Pirmus abu bandziau, tai pirmas visai neblogas, bet man panasus i kauke is tos pacios serijos, tai as ta kauke ir uz kauke ir uz krema (ziema) naudoju  ax.gif  Tai nenorejau dubliuot, nors siaip turejau minti ziemai pasiimt.

Antras man per riebus pasirode. Mano oda misri siaip. Sausesnei odai sakyciau skirtas.

Na, o trecias, tai turbut kaip antras tik su spf  g.gif

Tai reikia ziuret kur sausai odai skirta, ten ir bus riebesni, kas, kad raso, jog drekinamasis kremas. Emulsikliu ten sociai  rolleyes.gif

Aciu notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Kazkada klausiau temoj apie "zieminius" kremukus, bet nieks neatsake... unsure.gif Tai nusipirkau is Clarins, kitai ziemai zinosiu ka pirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 02 22, 00:41)
mergaites ,ar buvo kuriai issausine oda BHA"%  unsure.gif  galvoju ar cia taip turi but ,nors ir nelogiska  biggrin.gif  ar neturi .tepu 4 dienas ,vakarais,oda misri riebi .

man irgi pasausino naudoju pakaitomis bha ir aha (pastaroji sutvarko sausuma). ir drekiklis, zinoma:)
Atsakyti
Laba 4u.gif
Noriu patarimo,
Netycia vietoj vieno BHA ir vieno AHA, parsisiunciau 1proc BHA geli ir 2proc BHA losjona. KUO JIE SKIRIASI? Nes paskaicius etiketese viskas rasoma visiskai taip pat!
Kuri man butu geriau pasilikti? Mano T zona linkusi i spuogelius, o ant zandu kartais net demeliu paserpetojusiu atsiranda.
Po rugsties naudosiu Skin balansing moisture gel, ar uzteks odai drekinimo?

Padekit, nes kuo greiciau noriu bent viena rugsti pradet naudoti, o kita parduoti, todel negaliu praimt dabar nei vienos blush2.gif
Papildyta:
Jau pati turbut radau atsakyma, kad i egzemas linkusiai odai geria BHA 2poc, losjonas.

i 
Skelbimai forume draudžiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 26 vasario 2012 - 19:05
Gal kas naudoja Extra Strength Targeted Acne Relief Exfoliating Toner?

O kuo iš esmės skiriasi nuo Regular Strength Targeted Acne Relief Exfoliating Toner?

http://www.paulascho...-aha-exfoliants

Kurį geriau rinktis, šiltuoju sezonu oda riebi g.gif

Atsakyti
Sveikos, skaitinėjau temą, bet neradau ko norėjau 4u.gif Norėčiau įsigyti kremuką ir prausiklį, bet nežinau kurį. Mano oda mišri, gal labiau į sausumą, jautri. Spuogeliai pavieniai, ka patartumėt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 02 27, 10:14)

O kuo iš esmės skiriasi nuo Regular Strength Targeted Acne Relief Exfoliating Toner?

"Milder pH than CLEAR Extra Strength Targeted Acne Relief Toner"

O tas Extra: "Quickly heals and prevents stubborn acne", kai Regular tik paprasta acne gydo, neuzsispyrusia biggrin.gif

Siaip, sakyciau pagal situacija reikia ziuret, jei labai spuogai/inkstirai puola, imt stipresni, jei nelabai - Regular. Vat ziemai, sakyciau Regular imt, bet kad jau nebe ziema...
Atsakyti