Jau beveik baigiu naudoti Skin Balancing mėginukus (užteko beveik dviem savaitėm). Po atostogų gryžau pabertu veidu, sureagavo ko gero į klimato pasikeitimus, iš kart gryžus radau PC mėginukus namie, tą patį vakarą pradėjau naudot viską kaip ten surašyta, ir ką galiu pasakyt, visų pirma tie meginėliai labai skalsūs, užteko, kaip jau sakiau beveik dviem savaitėm sąžiningai naudojant kasdien, ryte ir vakare, na ir mano oda stebėtinai greit susitvarkė. Mano oda yra mišri labiau į riebumo pusę, poros linkusios užsikimšti, atsiranda inkštirų. Žodžiu likau nerealiai patenkinta

Skin Balancing Oil-Reducing Cleanser - labai švelnus, kreminis prausiklis, nuplauną gerai makiažą, nesausina ir nepalieka tempimo jausmo.
Skin Balancing Pore-Reducing Toner - švelnus, oda lieka labai labai švelni, negraužia, nedirgina.
Skin Perfecting 2% BHA Gel Exfoliant - na, kaip ir kiekviena rūgštis tikriausiai, valo, eksfolijuoja, nedirgina, maloni konsistencija, labai nedaug reikia.
Skin Balancing Invisible Finish Moisture Gel - taip pat labai patiko, neblogai drėkina, neriebalina po kurio laiko, gerai makiažas tepasi ir laikosi, maloni gelinė konsistencija, naudojau ir dienai ir nakčiai.
Skin Balancing Daily Mattifying Lotion with SPF 15 and Antioxidants - šitame drėkinimo man pasirodė kiek mažiau, nei pirmąjame gelyje, bet kaip lengvas losjonas su SPF patiko, galbūt už tokią kainą pilno ir nepirkčiau

Skin Balancing Super Antioxidant Concentrate Serum - pirmą kartą šitą daiktą tepiau po BHA, tai susiburbuliavo viskas, galvoju nu kas per š... kitą kart pabandžiau ryte prieš drėkinantį kremą ir be rūgšties, ir likau nustebus, nes tepasi kaip aliejus, o susigeria super greit ir palieka veidą super švelnų ir su tokiu maloniu pojūčiu

Skin Balancing Carbon Mask - šita kaukė priminė tiesiog paprastą molio kaukę, aišku po vieno karto kažkokių labai žymių rezulatatų nemačiau.
Labai stipriai svarstau apie kai kurių produktų įsigyjimą, tai buvo mano pirmas PC produktų bandymas, ir tiesą sakant likau sužavėta