Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus, jau 23 tema kart

QUOTE(manjana @ 2012 02 23, 20:20)

Anksčiau domėjomės ekovata, tai kaip tik atsiliepimai buvo prasti, kad trumpaamžė, sukrenta labai  g.gif  Bet sunku pasakyt, kiek čia tiesos.

QUOTE(Tuka @ 2012 02 24, 07:33)

Pastebėjimas dėl eko vatos- mes savo namą buvom apsišiltinę (tarpą tarp sienų). Keletą metų gyvenom šiltai, tačiau vėliau ji turbūt sukrito. Ir vėl kiaurai pučia vėjas doh.gif . Daugiau eko vatos nebesirinksim schmoll.gif

Va,va ir mūsų pažįstami šiluma džiaugėsi pora metų, poto taip pat sukrito. doh.gif
Atsakyti
labai norėčiau patarimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif

greit reiks darytis grindys ir dėti langus ir duris , dabar neaišku kokio aukščio bus durų stakta ir langus norėtusi suvesti gražiai
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 02 24, 10:56)
Gal kas esat issigiline ar apsisviete, kaip derinti tapetus su dazytom sienom, noreciau ir as koki kambari padekoruot, bet kaip isrinkti kuria siena.. nu ten dar spalvas kazkaip derint... ta prasme ant kurios sienos krenta sviesa tai ja tamsesne daryt galima.. nu gal yra kazkokiu sprendimu..  4u.gif

sakyčiau grynas mokslas čia tas spalvų derinimas, dar svarbu šaltas su šiltom nesukergt doh.gif paprastai dekoruojama pagrindinė, labiausiai matoma siena, kuri tampa puošmena ir akcentas
mano pagrindinio tapeto spalva nesutaps su sienos aplink specialiai, kad ją išskirti. kiti derina tapeto spalvą su sieną ir akcentas tik tapeto faktūra arba piešinys.
man matyt aštrių pojūčių trūksta, nes noriu kad ji iš tolo matytųsi lotuliukas.gif
v.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 24 vasario 2012 - 10:44
QUOTE(Dodže @ 2012 02 24, 09:56)
Va,va ir mūsų pažįstami šiluma džiaugėsi pora metų, poto taip pat sukrito. doh.gif

Šeip tai teigiama, kad purškiant ekovatą šlapiuoju būdu, galima pasiekti jos tankį apie 45kg m3, tai prie tokio tankio jau nėra kur sukristi. Jei užpildyta rečiau tai tada kitas reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 02 23, 17:02)
o kam palanges daužyt????????  aš net lėkščių nedaužau.. o čia palanges.. dievi sveikatos reikia kiek turėt  lotuliukas.gif

QUOTE(Vilienė @ 2012 02 23, 19:55)
Kas yra "labai dūžtančios" , kokia yra dūžtumo skalė, vienetai? Nežinau kaip jums atsakyti. Aišku reikėjo pasaugoti, nemėtyti, nedaužyti. Pardavėjai liepė 400km vežti "ant kanto", nepatiko, kai jas susiguldžiau plokščiai. Tai net nežinau, dūžtančios ar ne 4u.gif

tik norėjau sužinot ar labai lepios, bet suprantu kad viskas ten su jom gerai...domiuosi dabar palangėm, tai vienas žmogus sakė kad ir brangu ir dūžta, tai vat dėl to ir klausiau jūsų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2012 02 24, 10:18)
labai norėčiau patarimo  4u.gif  4u.gif  4u.gif

greit reiks darytis grindys ir dėti langus ir duris , dabar neaišku kokio aukščio bus durų stakta ir langus norėtusi suvesti gražiai

tai patarimo kur reikia? ar privalo duru aukstis sutapti su langu auksciu? - nebutinai. tai skirtingos interjero detales. plius dazniausiai langus uzdengiam uzuolaidom ar kt priemonem. nebent langas salia duru visai.
Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2012 02 24, 10:44)
Šeip tai teigiama, kad purškiant ekovatą šlapiuoju būdu, galima pasiekti jos tankį apie 45kg m3, tai prie tokio tankio jau nėra kur sukristi. Jei užpildyta rečiau tai tada kitas reikalas.

tai va šlapiuoju būdu kaip aišku, o kaip būna jei pučia sausu būdu? deklaruoja beveik ta patį tankį kaip ir šlapiuoju, bet va žmonės turi kitą patirtį.
PAGYVENUS - kaip pas jus, irgi sukrito?
tai ką, mitas griūna apie mažą ekovatos susėdimą?
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 02 24, 09:56)
Gal kas esat issigiline ar apsisviete, kaip derinti tapetus su dazytom sienom, noreciau ir as koki kambari padekoruot, bet kaip isrinkti kuria siena.. nu ten dar spalvas kazkaip derint... ta prasme ant kurios sienos krenta sviesa tai ja tamsesne daryt galima.. nu gal yra kazkokiu sprendimu..  4u.gif

o Jūs pabandykite pasikviesti Dizainierę (-į) konsultacijai. Tegu pas Jus pasivaikšto, garsiai pamąsto, Jus švelniai pasiklausinėkit kas prie ko ir žiūrėk gims kokie sprendimai. Kiek aš girdėjau (porą kartų ir naudojausi) toks vizitas gali kainuoti nuo 50L iki 200Lt. Aišku tas vizitas būna tik pažertos mintys ir jas reiktu kažkaip atsiminti. už tokią sumą niekas nieko nebraižo, bet gal Jums tik tiek ir trūksta?
Atsakyti
o kaip jūs darot su paradinių durų slenksčiu? kai kelsis grindys ar ta vietą reik pakelt plytom, polistirolu ar dar kaip nors?...gal kada ir apkalbėta...bet jei kas paaiškintų būčiau labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 02 24, 10:34)
sakyčiau grynas mokslas čia tas spalvų derinimas, dar svarbu šaltas su šiltom nesukergt  doh.gif  paprastai dekoruojama pagrindinė, labiausiai matoma siena, kuri tampa puošmena ir akcentas
mano pagrindinio tapeto spalva nesutaps su sienos aplink specialiai, kad ją išskirti. kiti derina tapeto spalvą su sieną ir akcentas tik tapeto faktūra arba piešinys.
man matyt aštrių pojūčių trūksta, nes noriu kad ji iš tolo matytųsi  lotuliukas.gif
v.

ir as noriu kad sviestu is toli.. tikriausiai kai jau bus mazdaug prie galo darbai reikia atsisesti kam kambari ir apziureti ji nuodugniai,... ko jam truksta.
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 02 24, 12:33)
ir as noriu kad sviestu is toli.. tikriausiai kai jau bus mazdaug prie galo darbai reikia atsisesti kam kambari ir apziureti ji nuodugniai,... ko jam truksta.

aš sėdėdavau ant kokio blokelio, dėžės kai tik pastatėm dėžutę - žiūrėdavau kaip ir kur šviečia saulutė, kur krenta šešėlis ir panašiai, rezultatas laiku išversta viena siena ir užmūryti du langai - pirmu aukštu esu visiškai patenkinta 4u.gif
pas mus iškart aišku buvo dėl pagrindinės sienos, nes aš iš virtuvės zonos turiu matyt tv tai ji gaunasi grynai priešais - db klausimas ar užlenksiu į šiaurinį kampą tapetą ar ne...
v.
Atsakyti
QUOTE(pingvikas @ 2012 02 24, 13:29)
o kaip jūs darot su paradinių durų slenksčiu? kai kelsis grindys ar ta vietą reik pakelt plytom, polistirolu ar dar kaip nors?...gal kada ir apkalbėta...bet jei kas paaiškintų būčiau labai dėkinga smile.gif

Tik ne plytom,bet kokia kieta kita izoliavimo medziaga Geriausia PIR ,XPS, EPS ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 24 vasario 2012 - 11:46
QUOTE(pingvikas @ 2012 02 24, 11:29)

labai neblogai atrodo kai iš vidaus to slenkščio beveik nesijaučia, t.y. jis minimalus kiek tai yra įmanoma. o iš lauko tas slenkstis kaip ir privalėtu būti. Čia dar labai svarbus šalčio tilto klausimas. PVZ pas mus tą vietą taip padarė, kad dabar net nežinau ar nelengviau nugriaut ir perdaryt ar turėt pastovius šilumos nuostolius iš tambūro ... doh.gif
Atsakyti
vat butent ta vieta ir mane domina , kaip viską padaryti teisingai, durys dėsis ant murloto, grindų aukščio dar nežinom , tai norim susiskaičiuoti nulinį tašką , kad gražiai įsidėtu lauko durys ir terasinės durys

nors tikriausiai tai priklausys ir nuo pačių durų , pasižiūrėjau kad staktos būna visokio aukščio g.gif
Atsakyti