Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus, jau 23 tema kart

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 03 12, 23:14)
beje - kilo idėja netinkuoti sienų, bet klijuoti gipsą tiesiai ant blokelių? ar palikti tą mintį numirti ar yra tai ir išbandžiusių?   g.gif
darbas ne toks šlapias, gana spartus?  g.gif

jei atvirai, tai čia viską žmona pradėjo, ir šitą temą atkasė, gal ten pradžioje kažką ir parašė, kažko manęs paklausė, pats paskaičiau ... ir nuvažiavo :-) , o dabar įtariu greit pareikalaus autorinių teisių į niką  g.gif  va ir galvoju kažką originalaus  lotuliukas.gif

Gipsą ant tinko? Kokį gipsą, lipdinius smile.gif ar GKP? Lipdiniai aišku ant plikų sienų atrodyto laaabai originaliai lotuliukas.gif
Jei kalba apie GKP tai kam sviestas sviestuotas, GKP yra tinko/apdailos tipas, jis puikiai limpa ant netinkuotų sienų - tam ir sukurta technologija. Taip, išbandyta ir kol kas jokių problemų 4u: Darbas greitas ir sausas pakankamai. Čia tik su viena sąlyga - jei nebijote specifinio GKP barškėjimo, kaip kabančių dulkių biggrin.gif

Dėl niko autorinių teisių - ne jūs pirmi, ne jūs paskutiniai biggrin.gif ne vieną niką gyvai pirty sutikęs labai nustebtumėt blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 12 kovo 2012 - 22:29
pas mus kita bėda, jau gal 10 mėginių dažų padaryta, ir dar ne pabaiga, negaunam spalvos, šudas tos paletės popierinės visiškas doh.gif visokie neoporai, ventiliacijos ir šildymas praejo daug lengviau nei dažų spalva, ten bent buvo aišku viskas lotuliukas.gif reikia, dedam, ir dedam gerai, ne sišlupti šansų nebebus, vsio, o čia matai, gal taip, gal anaip, tai gal ai, tai perdažysim doh.gif pskutinis bajeris spalvos gavime, turim dažų su pigmentu, atspalvis čiut per tamsus, tai pilsim baltų, maišysim ir gaudysim doh.gif lotuliukas.gif
o šiandien jau ir vidinės palangės spindi cool.gif
Papildyta:
kad ji kur galas skaičiuokit neskaičiavę pigiau vistiek nieko nebus, tik vargo ir tasymo poto už dvigubai.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 03 12, 22:27)
Gipsą ant tinko? Kokį gipsą, lipdinius smile.gif  ar GKP? Lipdiniai aišku ant plikų sienų atrodyto laaabai originaliai lotuliukas.gif
Jei kalba apie GKP tai kam sviestas sviestuotas, GKP yra  tinko/apdailos tipas, jis puikiai limpa ant netinkuotų sienų - tam ir sukurta technologija. Taip, išbandyta ir kol kas jokių problemų 4u: Darbas greitas ir sausas pakankamai. Čia tik su viena sąlyga - jei nebijote specifinio GKP barškėjimo, kaip kabančių dulkių biggrin.gif

Dėl niko autorinių teisių - ne jūs pirmi, ne jūs paskutiniai biggrin.gif  ne vieną niką gyvai pirty sutikęs labai nustebtumėt blush2.gif  lotuliukas.gif

kjkg ir mąsto klijuoti tiesiai ant blokelių wink.gif iš finansinės pusės pusės GPK siena turėtų brangiau atseit ... įdomu ar daug? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2012 03 12, 23:36)
pas mus kita bėda, jau gal 10 mėginių dažų padaryta, ir dar ne pabaiga, negaunam spalvos, šudas tos paletės popierinės visiškas  doh.gif visokie neoporai, ventiliacijos ir šildymas praejo daug lengviau nei dažų spalva, ten bent buvo aišku viskas  lotuliukas.gif reikia, dedam, ir dedam gerai, ne sišlupti šansų nebebus, vsio, o čia matai, gal taip, gal anaip, tai gal ai, tai perdažysim  doh.gif pskutinis bajeris spalvos gavime, turim dažų su pigmentu, atspalvis čiut per tamsus, tai pilsim baltų, maišysim ir gaudysim  doh.gif  lotuliukas.gif

o vargeli.. doh.gif mes tepliosim rytoj, žiūrėsim kiek aš rinkdama nusisvaigau g.gif
man tas dažymas net neprasidėjęs skersai gerklės stovi - kol sienos nenudažytos, negalim klijuot tapetų, kol nėr tapetų..... ir taip visi gryčios rakandai kantriai laukia - virtuvė, stalas, sofos, lovos... darbų milijonas doh.gif nu gal kaip nors tuos dažus pataikysim 4u.gif
v.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 03 12, 22:08)
thumbup.gif  joo su humoru jums viskas geriau nei gerai thumbup.gif

ne paskutinis eilėj buvau kai dalino,ne paskutinis
Bet čia nuoširdus komplimentas buvo, jeigu kas klaus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilienė @ 2012 03 12, 22:27)
Gipsą ant tinko? Kokį gipsą, lipdinius smile.gif  ar GKP? Lipdiniai aišku ant plikų sienų atrodyto laaabai originaliai lotuliukas.gif
Jei kalba apie GKP tai kam sviestas sviestuotas, GKP yra  tinko/apdailos tipas, jis puikiai limpa ant netinkuotų sienų - tam ir sukurta technologija. Taip, išbandyta ir kol kas jokių problemų 4u: Darbas greitas ir sausas pakankamai. Čia tik su viena sąlyga - jei nebijote specifinio GKP barškėjimo, kaip kabančių dulkių biggrin.gif

Dėl niko autorinių teisių - ne jūs pirmi, ne jūs paskutiniai biggrin.gif  ne vieną niką gyvai pirty sutikęs labai nustebtumėt blush2.gif  lotuliukas.gif

schmoll.gif
nepagavai, rašau lėčiau:
vidinės sienos - blokeliai, suvedžioju elektrą, kas ten dar sienose ir tada klijuoju GKP tieeeeesiai prie blokelių, šlumšt ir viskas: be profilių, šukų ir jokio tinko?
taip norisi paspartinti ir supaprastinti tą darbą, kad net tokia avantiūra į galvą šovė smile.gif

mintis apie pirtį man visai patiko drinks_cheers.gif jaučiu būtų neblogas vakarėlis smile.gif bet gal neskubinkim įvykių
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 03 12, 23:52)

nepagavai, rašau lėčiau:
vidinės sienos - blokeliai, suvedžioju elektrą, kas ten dar sienose ir tada klijuoju GKP tieeeeesiai prie blokelių, šlumšt ir viskas: be profilių, šukų ir jokio tinko?
taip norisi paspartinti ir supaprastinti tą darbą, kad net tokia avantiūra į galvą šovė  smile.gif

Pagavau, bet pakartosiu: išbandyta, viskas ok, buvo šitaip. be šukų ir profilių, tiesiai ant sienų - kitaip ir būt negali, yra technologija ir ji veikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2012 03 12, 22:36)
pas mus kita bėda, jau gal 10 mėginių dažų padaryta, ir dar ne pabaiga, negaunam spalvos, šudas tos paletės popierinės visiškas  doh.gif visokie neoporai, ventiliacijos ir šildymas praejo daug lengviau nei dažų spalva, ten bent buvo aišku viskas  lotuliukas.gif reikia, dedam, ir dedam gerai, ne sišlupti šansų nebebus, vsio, o čia matai, gal taip, gal anaip, tai gal ai, tai perdažysim  doh.gif pskutinis bajeris spalvos gavime, turim dažų su pigmentu, atspalvis čiut per tamsus, tai pilsim baltų, maišysim ir gaudysim  doh.gif  lotuliukas.gif
o šiandien jau ir vidinės palangės spindi  cool.gif
Papildyta:
kad ji kur galas skaičiuokit neskaičiavę pigiau vistiek nieko nebus, tik vargo ir tasymo poto už dvigubai.

mes taip pat gaudėm spalvas. O dėl popierinių palečių - sutinku thumbup.gif
mes koridoriuje norėjom plytų spalvos - tysėm plytą prie paletės, derinom, rinkom, išsirinkom. Jau bedažant kilo pirmos baisios abejonės dėl spalvos tikrumo, bet kadangi "dar išdžiūs", o ir vakaras vėlyvas buvo - nuėjom miegoti. Ryte pirmu taikiniu i koridoriu - nu vaizdas toks kad kas kibra šaltibarščių ant sienos kas būtų išpylęs, plytos spalva net nekvepia lotuliukas.gif
darėm ir su pigmentasi, tai prisidarėm gal 8 ar 9 atspalvius, o kai reikėjo prisiminti kaip padarėm tinkamą - niekas neatsiminė lotuliukas.gif
šiaip taip išgaudėm, bet vargas nerealus doh.gif gerai jei dar aiškiai žinai ko nori

na bet bent jau palanges turit!! o kokios palangės ir prie ko jas derinot?
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 03 13, 00:03)
mes taip pat gaudėm spalvas. O dėl popierinių palečių - sutinku  thumbup.gif
mes koridoriuje norėjom plytų spalvos - tysėm plytą prie paletės, derinom, rinkom, išsirinkom. Jau bedažant kilo pirmos baisios abejonės dėl spalvos tikrumo, bet kadangi "dar išdžiūs", o ir vakaras vėlyvas buvo - nuėjom miegoti. Ryte pirmu taikiniu i koridoriu - nu vaizdas toks kad kas kibra šaltibarščių ant sienos kas būtų išpylęs, plytos spalva net nekvepia  lotuliukas.gif
darėm ir su pigmentasi, tai prisidarėm gal 8 ar 9 atspalvius, o kai reikėjo prisiminti kaip padarėm tinkamą - niekas neatsiminė  lotuliukas.gif
šiaip  taip išgaudėm, bet vargas nerealus  doh.gif gerai jei dar aiškiai žinai ko nori

mes panirom į prisiminimus ir... eksterjero spalvas pagavom iš pirmo karto g.gif tik dabar supratau kaip mums pasisekė lotuliukas.gif dabar tokis azartas pažiūrėt interjerines fantazijas thumbup.gif
v.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 03 12, 22:59)
Pagavau, bet pakartosiu: išbandyta, viskas ok, buvo šitaip. be šukų ir profilių, tiesiai ant sienų - kitaip ir būt negali, yra technologija ir ji veikia 4u.gif

g.gif tai vadinasi tokiu prietrankų kaip aš yra ir daugiau g.gif
net technologiją tinginiam sugalvojo ax.gif o aš galvojau kad kažką originalaus sugalvojau biggrin.gif
tai žodžiu su ta mintim galiu važiuoti į priekį?
mano atveju blokeliai ne tai kad šiurkštūs - ten krūva belekaip susisluoksniavusių smulkintos eglės gabaliukų, turėtų prilipt!!
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 03 13, 00:13)
g.gif  tai vadinasi tokiu prietrankų kaip aš yra ir daugiau  g.gif
net technologiją tinginiam  sugalvojo  ax.gif o aš galvojau kad kažką originalaus sugalvojau biggrin.gif
tai žodžiu su ta mintim galiu važiuoti į priekį?
mano atveju blokeliai ne tai kad šiurkštūs - ten krūva belekaip susisluoksniavusių smulkintos eglės gabaliukų, turėtų prilipt!!

Keista kad klausėt tokio dalyko, jei GKP būtų klijuojamos ant tinko - tai kam tada GKP iš vis reikalingos??? Tinką glaistom ir pamirštam GKP.
Nei jūs nei aš deja neužsidėsim išradėjo vainiko, GKP ant plikų sienų klijuojamas jau senai.
Kad šiurkštūs gerai bet ne pakankamai - gruntas suriša paviršių, dulkes, todėl nesugalvokite klijuot negruntuodami. Net iš pažiūros idealus vidinis GKP paviršius gruntuojamas giluminiu gruntu kad kokybiškai liptų klijai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'Arbuzas @ 2012 03 12, 22:38)
kjkg ir mąsto klijuoti tiesiai ant blokelių wink.gif iš finansinės pusės pusės GPK siena turėtų brangiau atseit ... įdomu ar daug?  g.gif

o man kažkaip netgi pigiau atrodo turėtų būti, nekalbant apie proceso spartumą bei "sausumą" nes man drėgmės užteks nuo grindų/laiptų betonavimo doh.gif
plius langai mediniai ... ax.gif
gal kas atsimenat kiek kainavo sienos tinkavimo kaina už 1m2, bent apytiksliai?
vien medžiagos? na, arba kartu su daru, jei kitaip nėra
Papildyta:
QUOTE(Vilienė @ 2012 03 12, 23:20)
Keista kad klausėt tokio dalyko, jei GKP būtų klijuojamos ant tinko - tai kam tada GKP iš vis reikalingos??? Tinką glaistom ir pamirštam GKP.
Nei jūs nei aš deja neužsidėsim išradėjo vainiko, GKP ant plikų sienų klijuojamas jau senai.
Kad šiurkštūs gerai bet ne pakankamai - gruntas suriša paviršių, dulkes, todėl nesugalvokite klijuot negruntuodami. Net iš pažiūros idealus vidinis GKP paviršius gruntuojamas giluminiu gruntu kad kokybiškai liptų klijai. 4u.gif

dėl grunto - sutinku, gruntuoti reiks, nes ten tieeek dulkių doh.gif o kiek ten dar jų bus, o jeigu "kabančios" dar užsuks paviešėti pas giminaites - prapulsiu be grunto
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 03 12, 23:52)
taip norisi paspartinti ir supaprastinti tą darbą, kad net tokia avantiūra į galvą šovė  smile.gif

planuojam ir mes kai kurias sienas dailinti priklijuojant GKP Ir sienų po spintelėmis netinkuoti ir nedažyti - vis tiek sienos nesimatys smile.gif
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 03 13, 00:13)
g.gif  tai vadinasi tokiu prietrankų kaip aš yra ir daugiau  g.gif

ne prietranka, o "racionalizatorius" biggrin.gif
Atsakyti