Sveiki, norejau paklausti kiek laiko turi buti isdirbes darbovietej kad galetum imti biuleteni vaiko sirgimo atveju? Dekui
QUOTE(spygle88 @ 2013 12 11, 22:15)
Labas vakarėlis. Turiu ir aš klausimą, jei nedarbingumas, dėl traumos darbe, o jam reikalingas el.parašas (aš tokio neturiu), tai man reikės apsilankyti Sodros skyriuje, ar galima kažkaip vistiek elektroniniu būdu užpildyti prašymą dėl pašalpos skyrimo ? 

Galimas:
1)Prisijungimas per el. bankininkystės sistemas
2)Prisijungimas su el. parašu
https://gyventojai.s.../pub/Login.jspx
O pirmasis variantas Jums netinka?

QUOTE(spygle88 @ 2013 12 11, 23:15)
Labas vakarėlis. Turiu ir aš klausimą, jei nedarbingumas, dėl traumos darbe, o jam reikalingas el.parašas (aš tokio neturiu), tai man reikės apsilankyti Sodros skyriuje, ar galima kažkaip vistiek elektroniniu būdu užpildyti prašymą dėl pašalpos skyrimo ? 

iki laikinojo nedarbingumo pradžios dienos turi ne trumpesnį kaip 3 mėnesių per paskutinius 12mėnesių arba 6 mėnesių per paskutinius 24 mėnesius ligos ir motinystės socialinio draudimo stažą;
QUOTE(v.vileva @ 2013 12 12, 01:57)
Galimas:

Supildžius reikia patvirtint el.parašu. Skambinausi į Sodrą, tai sakė, kad papraščiau bus atvykti į jų skyrių. Traumos darbe pašalpos prašymas skiriasi nuo paprasto ligos prašymo

QUOTE(spygle88 @ 2013 12 12, 14:31)
Supildžius reikia patvirtint el.parašu.
Jei jūs esate ne buhalterė, kuriai reikia užpildyti pranešimą apie ligos pašalpą, o tik darbuotojas, turintis nedarbingumą ir norintis pateikti prašymą ligos pašalpai gauti, jokio el.parašo, jungiantis per el.bankininkystės sistemą, nereikia.
Sveiki, man tai pirmasis biuletenis, o sakykit argi ne darbovietė sutvarko nuo iki? reikai ir pačiam dar kažką daryti? kažkada senai turėjau biuletenį, bet darbdavys sutvarkė, niekur nesijungiau
atsiprašau už kvailą klausimą. Ir dar vienas klausimukas, jei aš vis dar esu antrus metus vaiko priežiūros atostogose, ir išėjau dirbti, vis dar gaunu tą 40% ir pradirbau 1 mėnesį, apsirgo vaikas ir pasiėmiau biuletenį, ar aš nors kažką gausiu? ar kaip supratau skaičiuoja už paskutinius 3mėn , ir nuo jų vidurkio 80%? tai mano atveju būtų 80% nuo trečdalio antlyginimo?

QUOTE(doviile @ 2013 12 13, 14:16)
Sveiki, man tai pirmasis biuletenis, o sakykit argi ne darbovietė sutvarko nuo iki? reikai ir pačiam dar kažką daryti? kažkada senai turėjau biuletenį, bet darbdavys sutvarkė, niekur nesijungiau
atsiprašau už kvailą klausimą. Ir dar vienas klausimukas, jei aš vis dar esu antrus metus vaiko priežiūros atostogose, ir išėjau dirbti, vis dar gaunu tą 40% ir pradirbau 1 mėnesį, apsirgo vaikas ir pasiėmiau biuletenį, ar aš nors kažką gausiu? ar kaip supratau skaičiuoja už paskutinius 3mėn , ir nuo jų vidurkio 80%? tai mano atveju būtų 80% nuo trečdalio antlyginimo?

Darboviete tik uzpildo sodraj forma,o prasyma gauti ligos pasalpa turit pildyt jus.
Uz vaika moka 85%.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 12 13, 15:31)
Darboviete tik uzpildo sodraj forma,o prasyma gauti ligos pasalpa turit pildyt jus.
Uz vaika moka 85%.
Uz vaika moka 85%.
Ačiū už atsakymą, o dar norėjau pasiteirauti iki kada reikia rašyti sodrai prašymą, ar jau dabar , ar kai uždaromas biuletenis, ar nėra svarbu

QUOTE(doviile @ 2013 12 13, 14:48)
Ačiū už atsakymą, o dar norėjau pasiteirauti iki kada reikia rašyti sodrai prašymą, ar jau dabar , ar kai uždaromas biuletenis, ar nėra svarbu 

Galit dabar,galit kai uzdarys.
QUOTE(audradv @ 2013 12 10, 11:25)
Kuomet konsultavausi bendruoju informaciniu sodros telefonu, tai sakė, kad jei atostogos pašalpa nepriklauso....., bet informacija klaidinga buvo.
Man SODRA sumokėjo ligos pašalpą, o atostogos pratęsė darbdavys tiek dienų, kiek buvo nedarbingumo pažymėjimas
Man SODRA sumokėjo ligos pašalpą, o atostogos pratęsė darbdavys tiek dienų, kiek buvo nedarbingumo pažymėjimas

Laba diena labai rupi sitas klausimas,
nes man nuo siandien atostogos ir susirgo vaikas. Tai kaskambinau i sodra ir i darbo inspekcija man isaiskino, kad atostogos neprasitesia vaiko slaugos atveju...
QUOTE(Monalyza @ 2013 12 16, 09:45)
Laba diena labai rupi sitas klausimas,
nes man nuo siandien atostogos ir susirgo vaikas. Tai kaskambinau i sodra ir i darbo inspekcija man isaiskino, kad tostogos neprasitesia vaiko slaugos atveju...
nes man nuo siandien atostogos ir susirgo vaikas. Tai kaskambinau i sodra ir i darbo inspekcija man isaiskino, kad tostogos neprasitesia vaiko slaugos atveju...
Šitoj vietoj reikia tartis su darbdaviu, kad atostogas įformintų kitu laiku, t.y. po vaiko slaugos, ar iš vis perkeltų į kitą laiką.