Įkraunama...
Įkraunama...

Nedarbingumo pažymėjimas, ligos pašalpa

QUOTE(letuciukas @ 2014 01 24, 17:22)
tai man atsakys kas nors ar niekas nezino?

Pasiskambinkit į sodrą ir jums viską paaiškins smile.gif
http://www.sodra.lt/...is_centras_1883
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 01 22, 17:58)
Parašėt dvi absoliučias nesąmones doh.gif

Tai yra tiesa,nerašyčiau jei pati nebūčiau su tuo susidūrus,daėjau net iki ministerijos su savo užklausimu ir man buvo paaiškinta,kad neišnaudotos atostogos ir išeitinė,nesiskaito kaip darbo santykiai,jos yra įskaitomos tik į draudžiamąsias pajamas,aš nedėsiu čia viso atsakymo
O nuo praeitų metų liepos pirmos bedarbio pašalpas skiria sodra,tikrai,tik perveda jas darbo biržai,be sodros palaiminimo nieko nebūna,pati į sodrą ėjau dėl to aiškintis
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2014 01 24, 18:51)
Tai yra tiesa,nerašyčiau jei pati nebūčiau su tuo susidūrus,daėjau net iki ministerijos su savo užklausimu ir man buvo paaiškinta,kad neišnaudotos atostogos ir išeitinė,nesiskaito kaip darbo santykiai,jos yra įskaitomos tik į draudžiamąsias pajamas,aš nedėsiu čia viso atsakymo
O nuo praeitų metų liepos pirmos bedarbio pašalpas skiria sodra,tikrai,tik perveda jas darbo biržai,be sodros palaiminimo nieko nebūna,pati į sodrą ėjau dėl to aiškintis

Sodra ir perveda bedarbio ismokas,jokia birza dabar nei sprendzia ar priklauso,nei ismoka.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 01 24, 18:43)
Sodra ir perveda bedarbio ismokas,jokia birza dabar nei sprendzia ar priklauso,nei ismoka.

Juk tą patį ir parašiau
Atsakyti
labai ačiū už įdomią diskusiją 4u.gif

sakykite prašau, jei kitą dieną po darbo sutarties nutraukimo paimamas vaiko slaugos biuletenis, ar jis bus apmokamas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoglė: 28 sausio 2014 - 10:15
QUOTE(Juoglė @ 2014 01 28, 10:53)
labai ačiū už įdomią diskusiją  4u.gif

sakykite prašau, jei kitą dieną po darbo sutarties paimamas vaiko slaugos biuletenis, ar jis bus apmokamas?

Taip,jeigu turit reikiamo stazo.
Atsakyti
QUOTE(Juoglė @ 2014 01 28, 11:16)
atsiprašau, praleidau vieną esminį žodį  4u.gif

"Ligos pašalpos mokėjimo trukmė:
po atleidimo iš darbo ligos pašalpa mokama ne ilgiau kaip 5 kalendorines ligos dienas."
http://www.sodra.lt/index.php?cid=324
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 01 28, 10:25)
"Ligos pašalpos mokėjimo trukmė:
po atleidimo iš darbo ligos pašalpa mokama ne ilgiau kaip 5 kalendorines ligos dienas."
http://www.sodra.lt/index.php?cid=324

hmmm, teigiama, kad nedarbingumas apmokamas tuo atveju, jei darbo sutartis buvo nutraukta esant nedarbingumui, ir mokamas 5 kalendorines dienas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoglė: 28 sausio 2014 - 11:06
Labas vakaras,

Ar nedarbingumas vaiko slaugai gali buti tik 3d dienos?..Itarta diagnoze nepasitvirtino ir pasveiko anksciau. Ir ka reikia daryti ,skambinti gydytojai anksciau ,kad uzbaigtu nedarbinguma,ar tiesiog uztenka pranesti darbdaviui ,kad sugriztu i darba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 28 sausio 2014 - 21:40
QUOTE(edicike @ 2014 01 28, 22:39)
Labas vakaras,

Ar  nedarbingumas vaiko slaugai gali buti  tik 3d  dienos?..Itarta diagnoze nepasitvirtino  ir pasveiko anksciau. Ir ka reikia daryti ,skambinti gydytojai anksciau ,kad uzbaigtu nedarbinguma,ar tiesiog uztenka pranesti darbdaviui ,kad sugriztu i darba?

Turite kreiptis i gydytoja,isdavusi N/P vaiko slaugai.Tuomet bus panaikintas senasis N/P,o vietoj jo isduotas naujas N/P uz tiek dienu kiek nebuvote darbe... 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
susirgo mūsų vaikiukas, biuletenį savaitei pasiėmė tėtis, jei po tos savaitės vaikas nepasveiktų ar galima būtų biuletenį tęsti, bet kad biuletenį jau pasiimtų mama?
Dėkui
Atsakyti
QUOTE(S.A. @ 2014 01 29, 17:53)
Sveiki,
susirgo mūsų vaikiukas, biuletenį savaitei pasiėmė tėtis, jei po tos savaitės vaikas nepasveiktų ar galima būtų biuletenį tęsti, bet kad biuletenį jau pasiimtų mama?
Dėkui

galima,bet bendra trukme t.b. ne daugiau 14 kalendoriniu dienu 4u.gif
Atsakyti