Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susitvarkyti visus "popierinius" reikalus?

QUOTE(novika85 @ 2007 07 25, 16:36)
o kiek kainuoja skirybos jei del visko susitariame, bendro turto neturime, tik vaikuti viena, jam 11 men.kaip bus spendziamas klausimas del jo globos? i ka reikia kreiptis, ir kokie dokumentai reikalingi?kiek laiko viskas vyksta?

Mes skyrėmės bendru susitarimu.Tai nuėjom pas advokatę sumokėjom 200 lt. ir ji surašė visus popieriukus, su kuo gyvens vaikai , kiek tėtis skirs pinigų kiekvieno vaiko išlaikymui ir viskas.O advokato suma priklauso nuo to tiek kiek turi turto.Bet mes kaip ir tu turėjom tik du vaikus ir automobilį.Tada nuneši dokumentus į teismą ir lauki paskirtos datos. ax.gif
Atsakyti
o kiek kainuoja skirybos jei del visko susitariame, bendro turto neturime, tik vaikuti viena, jam 11 men.kaip bus spendziamas klausimas del jo globos? i ka reikia kreiptis, ir kokie dokumentai reikalingi?kiek laiko viskas vyksta?

As skiriausi bendru susitarimu,kainavo tai juokingai 40lt,bet tai buvo pries 6metus dabar jauciu kainos pasikeite.Na elementus jau buvau prisiteisus pries skirybas,kainavo irgi nedaug tik advokato paslauga kad ten viska surasytu,kazkur panasi suma.Na dar kainavo pazymo0s is Kadastro-regitro kad neturim bendro nekilnojamo turto,ir is Regitros kad automobiliu neturiu,isigytu santuokoj,bet ten nedaug,bendroj sumoj 30lt,kazkur,bet atkreipk demesi kad jau seniai,gali but kainos irgi pasikeite.
Na kai pridavem visus dokumentus tai po men saukima i teisma gavau,bet nebuvom nei vienas pazymu issieme tai atidejo 2 sav.o per kita teisma isskyre.

Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti

Skyrybos kainuos apie 50Lt - tiek kiek sumokėsite už pažymas apie turimą kilnojamą ir nekilnojamą turtą. Jums reikalinga sudaryti santuokos nutraukimo pasekmiu sutartį, kurioje aprašysite viską, ką manysite esant reikalinga - kas ir kiek bendrauja su vaiku, kokį išlaikymą teikia ir pan. Ir prašymas nutraukti santuoką. Abiejų dokumentų pavyzdžius rasite šioje temoje. Teismas turi nagrinėti jūsų prašymą per 30 dienų nuo pateikimo. Teismo nutartis įsigalioja rodos per 30 dienu.
Atsakyti
Sveikos, o man iskylo problemu su alimentais, uztaikiau ant siaubingos teisejos, jau antra karta grazina dokumentus tikslinimui, dabar reikalauju,kad priduociau savo vaiko gyvenamosios vietos deklaravimo pazyma, o jis pats gyvena U.K., deklaruotas Kaune pas motina, kuri neprieme laisko is teismo. As jau visai pasimetus ir nusivylus, gal kas galit patarti kur tiksliai kreiptis del jo tos pazymos ir aplamai ar man duos(mes nebuvom susituoke).
Atsakyti
QUOTE(gudrute @ 2007 07 26, 07:57)
Sveikos, o man iskylo problemu su alimentais, uztaikiau ant siaubingos teisejos, jau antra karta grazina dokumentus tikslinimui, dabar reikalauju,kad priduociau savo vaiko gyvenamosios vietos deklaravimo pazyma, o jis pats gyvena U.K., deklaruotas Kaune pas motina, kuri neprieme laisko is teismo. As jau visai pasimetus ir nusivylus, gal kas galit patarti kur tiksliai kreiptis del jo tos pazymos ir aplamai ar man duos(mes nebuvom susituoke).

Ramiai perskaitykite ką parašėte ir pagalvokite ar įmanoma ką nors suprasti. Aš supratau taip - jūs nebuvote susituokę su vaiku, kuris gyvena UK, bet deklaruotas Kaune, pas jus, o jus kažkodėl nepriėmėte dokumentų iš teismo.
Atsakyti
hah.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų patarti, ar kreipiantis į teismą dėl alimentų būtina iš karto pridėti sąmatą su vaiko poreikio apskaičiavimais, ar tik iškilus ginčams galima papildomai pateikti?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 26, 06:17)
Skyrybos kainuos apie 50Lt - tiek kiek sumokėsite už pažymas apie turimą kilnojamą ir nekilnojamą turtą. Jums reikalinga sudaryti santuokos nutraukimo pasekmiu sutartį, kurioje aprašysite viską, ką manysite esant reikalinga - kas ir kiek bendrauja su vaiku, kokį išlaikymą teikia ir pan. Ir prašymas nutraukti santuoką. Abiejų dokumentų pavyzdžius rasite šioje temoje. Teismas turi nagrinėti jūsų prašymą per 30 dienų nuo pateikimo. Teismo nutartis įsigalioja rodos per 30 dienu.

o jei mes sudare patys sudarem sutarti, viska aptarem ir sutarem, ar butinos pazymos apie kilnojama turta vistiek? ta prasme situacija tokia - as turiu masina. ja pirkau daug anksciau nei susituokem, bet iregistravom kai jau buvom susituoke. taip isejo. vyras del tos masinos jokiu pretenziju neturi. ar tokiu atveju ja reikia isvis sutarty minet?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 26, 08:40)
Ramiai perskaitykite ką parašėte ir pagalvokite ar įmanoma ką nors suprasti. Aš supratau taip - jūs nebuvote susituokę su vaiku, kuris gyvena UK, bet deklaruotas Kaune, pas jus, o jus kažkodėl nepriėmėte dokumentų iš teismo.

drinks_cheers.gif as irgi nieko nesupratau,gal galetum aiskiau.

QUOTE(Eleina @ 2007 07 26, 11:02)
o jei mes sudare patys sudarem sutarti, viska aptarem ir sutarem, ar butinos pazymos apie kilnojama turta vistiek? ta prasme situacija tokia - as turiu masina. ja pirkau daug anksciau nei susituokem, bet iregistravom kai jau buvom susituoke. taip isejo. vyras del tos masinos jokiu pretenziju neturi. ar tokiu atveju ja reikia isvis sutarty minet?

Reikes ir pazymos ir ir mineti ja sutarti,bet nematau problemos,nurodote kad ji lieka jums o vyras pretenziju i ja neturi
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 26, 08:40)

atsiprasau, rasiau labai sunervinta del tokiu nesamoniu, neirasiau zodzio "tevas", del tevo gyvenamosios vietos nustatymo rasiau ir su vaiko TEVU nebuvau susituokusi ax.gif
QUOTE(Shater @ 2007 07 26, 09:00)

nelabai maloniai moterys pasijaucia, jei tokioj situacijoj is ju dar saipomasi schmoll.gif
Atsakyti
As esu labai arsi,bet mane cia myli cool.gif
Medinio komentaras man buvo kur kas juokingesnis,nei tavo postas,tad nesusireiksminkime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shater: 26 liepos 2007 - 11:28
QUOTE(gudrute @ 2007 07 26, 12:18)
atsiprasau, rasiau labai sunervinta del tokiu nesamoniu, neirasiau zodzio "tevas", del tevo gyvenamosios vietos nustatymo rasiau ir su vaiko TEVU nebuvau susituokusi ax.gif

Tai gal gali is naujo ramiai viska parasyti,nes vistiek nelabai suprantu,vat tada gal ka ir patart galesim
Atsakyti