na va,as vel nerviskai issekus atslenku i jusu skyreli

pavargau jau kazkaip nuo visko...norisi kazkokiu patarimu is salies,nes galva perkrauta visom problemom tiek,kad jau neprisimenu ar sumokejau liznga ir panasius dalykus...
na ka vis dar kariaujam su vyru del vaiko,jau menesi kartu negyvenam.vaikas pas mociutes bazuojasi,nes vyras nesutinka man jo atiduot,o as nenoriu jam jo palikti.....vimdo mjau net nuo tos situacijos ir vaiko labiausiai gaila.
kai tik susitariam su vyru,kad vaikas pasilieka pas mane ir tegul jis man padeda aukle samdyti ir daugiau man nieko is jo nereiks,tai kaip tiks susirandu ko,kkia aukle,tai vyras sast-persigalvoja.ir vel nieko...is principo cia jam.mazdaug atba vaika auginam abu,arba tu jo negausi...nes kadangi jis susirado rimta advokate,o as neturiu galimybes samdytis advokato ,tai ji is paskutiniuju stengiasi mane sumaisyti su zemem,kad tik gautu vaiko globa jisai.... na ka laukiu teismo ir nezinau ko tiketis.man stresas kiekviena karta,kai tik vyras jau susitarus ,kad vaika auginsiu as ima ir persigalvoja.kadangi gyvenu kaune o vaikas alytaus rajone,tai nepajegiu ir kiekviena savaitgali blaskytis i kita gala lietuvos...o dar mokslai dabar prasidejo...kaip butu smagu vaika augint salia saves...bet... kaip tik savaitgalis taip vyras terorizuoja,kad atvaziuociau i kaima pas vaika,o man atvezt jo nesugeba,nes mat negali...o as ir kiekviena savaitgali blaskytis nei finansiskai nei kaip kitaip neturiu galimybiu...todel vyksta piktumai,kad vat vaiku nesirupinu.., ir pan.man tada siutas ima,kad jei jau jis pasiryzes vaika auginti,tai kokio velnio jis kabinejasi kiekviena karta prie manes?!

sunku man taip bgyvent ir nzn ka galeciau pakeisti....