Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susitvarkyti visus "popierinius" reikalus?

QUOTE(Eleina @ 2007 09 05, 08:14)
ai gal as cia subinej slieku ieskau, bet sakinys man skamba durnai. koki galima rasyt vietoj sito? ta apie istatymus?

O tai kas surašė šią sutartį? Tegu ir pasiūlo variantą. Nors ir mano parašytą.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 09 05, 07:22)
O tai kas surašė šią sutartį? Tegu ir pasiūlo variantą. Nors ir mano parašytą.

kas surase pati pradini varianta tos sutarties as nezinau. bet tikrai kazkoks advokatas. o po to gali but kad viena moteriske perrasydama biski kazka pakeite g.gif zodziu sugalvosiu ka nors. aciu 4u.gif
Atsakyti
medini turiu klausima del sutarties. jei vienas is saliu turi pasiemes paskola, kaip ja traukt i sutarti? prie prievoliu kreditoriams turbut, ane? ir ar reikia kokios pazymos is banko del tos paskolos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2007 09 13, 14:27)
medini turiu klausima del sutarties. jei vienas is saliu turi pasiemes paskola, kaip ja traukt i sutarti? prie prievoliu kreditoriams turbut, ane? ir ar reikia kokios pazymos is banko del tos paskolos?  g.gif

Jei kita iš šalių yra laiduotojas, tai būtina informuoti banką. Tuomet banke jau pasakys ką reikia daryti. Jei paskola paimta iki sudarant santuoką, tuomet tai yra kaip finansinis įsipareigojimas vienos iš šalių. Reikalinga pridėti sutarties kopiją.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 09 13, 14:32)
Jei kita iš šalių yra laiduotojas, tai būtina informuoti banką. Tuomet banke jau pasakys ką reikia  daryti. Jei paskola paimta iki sudarant santuoką, tuomet tai yra kaip finansinis įsipareigojimas vienos iš šalių. Reikalinga pridėti sutarties kopiją.

supranti kaip yra - nera kita salis laiduotojas. o paimta santuokos metu. kaip tada?
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2007 09 13, 15:05)
supranti kaip yra - nera kita salis laiduotojas. o paimta santuokos metu. kaip tada?

Pasiskaitykit paskolos sutartį, ten tikrai yra parašyta ką reikia daryti. Banką privaloma informuoti, kadangi paskola paimta santuokos metu, tai yra abiejų sutuoktinių įsipareigojimas. Geriausia būtų nueiti į banką ir pasišnekėti su vadybininku. Tikrai bankas yra atidirbęs schemą ką ir kada reikia daryti.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 09 13, 15:16)
Pasiskaitykit paskolos sutartį, ten tikrai yra parašyta ką reikia daryti. Banką  privaloma informuoti, kadangi paskola paimta santuokos metu, tai yra abiejų sutuoktinių įsipareigojimas. Geriausia būtų nueiti į banką ir pasišnekėti su vadybininku. Tikrai bankas yra atidirbęs schemą ką ir kada reikia daryti.

as jos pasiskaityt negaliu, nes ne as emiau ta paskola tongue.gif prasysiu tos salies, kad perskaitytu, bo dabar tai tik surase kad pasieme paskola ir vsio, tipo rupinkis pati kaip ka daryt. o kad isipareigojimas abieju tai ta zinau, ir tas man labai nepatinka.
ale bet tai kai pagalvoji - durnas dalykas. vadinas vienas is sutuoktiniu be kito zinios gali pasiimti paskolu, o po to jei galvoj kazkas susisvies, reikalauti kad kitas sutuoktinis irgi atidavinetu ane? idomiai cia kazkaip... reiks tikrai i banka pasiskambint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 13 rugsėjo 2007 - 14:30
na va,as vel nerviskai issekus atslenku i jusu skyreli verysad.gif pavargau jau kazkaip nuo visko...norisi kazkokiu patarimu is salies,nes galva perkrauta visom problemom tiek,kad jau neprisimenu ar sumokejau liznga ir panasius dalykus...
na ka vis dar kariaujam su vyru del vaiko,jau menesi kartu negyvenam.vaikas pas mociutes bazuojasi,nes vyras nesutinka man jo atiduot,o as nenoriu jam jo palikti.....vimdo mjau net nuo tos situacijos ir vaiko labiausiai gaila.
kai tik susitariam su vyru,kad vaikas pasilieka pas mane ir tegul jis man padeda aukle samdyti ir daugiau man nieko is jo nereiks,tai kaip tiks susirandu ko,kkia aukle,tai vyras sast-persigalvoja.ir vel nieko...is principo cia jam.mazdaug atba vaika auginam abu,arba tu jo negausi...nes kadangi jis susirado rimta advokate,o as neturiu galimybes samdytis advokato ,tai ji is paskutiniuju stengiasi mane sumaisyti su zemem,kad tik gautu vaiko globa jisai.... na ka laukiu teismo ir nezinau ko tiketis.man stresas kiekviena karta,kai tik vyras jau susitarus ,kad vaika auginsiu as ima ir persigalvoja.kadangi gyvenu kaune o vaikas alytaus rajone,tai nepajegiu ir kiekviena savaitgali blaskytis i kita gala lietuvos...o dar mokslai dabar prasidejo...kaip butu smagu vaika augint salia saves...bet... kaip tik savaitgalis taip vyras terorizuoja,kad atvaziuociau i kaima pas vaika,o man atvezt jo nesugeba,nes mat negali...o as ir kiekviena savaitgali blaskytis nei finansiskai nei kaip kitaip neturiu galimybiu...todel vyksta piktumai,kad vat vaiku nesirupinu.., ir pan.man tada siutas ima,kad jei jau jis pasiryzes vaika auginti,tai kokio velnio jis kabinejasi kiekviena karta prie manes?! doh.gif sunku man taip bgyvent ir nzn ka galeciau pakeisti....
Atsakyti
Na kiek is savoo skirybu patirties zinau, tai vaikai pagal istatymus priklauso mamai, bet vykstatnt skirybu procesui, visuomet dalyvauja vaiko teisiu atstovai, jie apsilanko pas jus namuose apziuri jusu gyvenimo salygas, ir kaip pati atstove sake, gina vaiku ir mamos interesus. Vyras noredamas auginti vaika, turetu irodyti, kad jus esate bloga mama t.y. narkomane ar alkoholike,asociali ar panasiai, ir negalite tinkamai pasirupinti savo vaiku. O tai kad jus mokotes nemanau kad butu rimta priezastis atimti is jusu vaika.
Atsakyti
QUOTE(dija777 @ 2007 09 14, 13:58)
Na kiek is savoo skirybu patirties zinau, tai vaikai pagal istatymus priklauso mamai,

Atleiskite, pagal kokius įstatymus? Gal mama gali parduoti vaiką, jei jau jis jai priklauso... Įdomu kokios dabar "stavkės"...
Atsakyti
Aukse, uzjauciu tave labai labai. Laikykis 4u.gif Siaip tai man ir Karoliuko gaila labai verysad.gif del durnu principu vaikas kencia ...
manau palauk tu gal teismo. ziurek ka jis nuspres. cia jau ne karta buvo sakyta, kad paprastai vaikui iki 3 metu labiau reikia mamos. teismas turetu atsizvelgt i vaiko poreikius manau... bet cia gal medinis geriau pakomentuos.
Atsakyti
Aš jau komentavau. Paskutiniame <Auksė> post'e nebuvo jokios naujos informacijos.
Atsakyti