Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(juraka @ 2012 02 28, 15:11)
E seklose nera Carizonu kazin Barsalina tokia pati??

Nu kaip pomidorai gali būti tokie patys, pavadinimas jų tai skiriasi... Vilkšunis nuo jorkšyro irgi skiriasi, nors abu yra šunys..
Corazonų sėklų pilna Sėkluvos pardėse - nors vežimu vežk.
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2012 02 28, 13:21)
prasom placiau,nes sito budo nezinau g.gif kad su skiestu pienu tai jo,bet kad su rugpieniu negirdejus g.gif
[

Tai taip ir dariau - litras rūgpienio kibirui vandens, gerai išmaišyt, nes rūgpienis gabalais ir purkšt. Purškiau tris dienas, tai kitą savaitgalį jau mačiau pažangą, t. y. naujus gražius ūglius. Bet tai lyjant, matyt, reikia purkšt kasdien, nes praėjo savaitė lietinga nepurškiant ir vėl iš lėto atidavė galus. San Marzanai ilgai nenorėjo pasiduot.
Čia tiek daug patarimų iš kitų patyrusių pomedorininkių, manau tinka visi seni geri išbandyti būdai. Užsiaugina gi merginos pomidorų, o aš pernai saviškio nė vieno neparagavau.
Turiu šiemet devynias veisles, žiūrėsim kas atspariausi bus.
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2012 02 28, 14:14)
Vakar ispikiavau zemaugius Black cherry,bet buvo tik su skilcialapiais ir stovejo vietoj ,kaip imuryti.Kazin ar teisingai padariau g.gif manau gal susijudins augimas.Ar galima pikiuot tik su netikraisiais lapeliais.Juos sodinsiu vazonuose.

as irgi tokius pat pikiavau. Tu tikruju lapeliu tik uzuomina doh.gif
O siaip as tikrai neretai tokius pikiuoju, viskas gerai. Pomidora ne taip lengva numarint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 02 28, 12:07)
pas pazistamus yra kate, kuri nuvalgo papriku daigelius, bet neliecia pomidoru. Gal ir jusiskiui jie nepatiks?
Pas mane dvi kates, bet daigai niekad nenukencia. Jos ju needa, o apeina labai atsargiai, neuzkabina. Bet padarau joms vietos ant sauletos palanges, kad galetu laisvai guleti ir daigeliai tos teritorijos neuzimtu.
O gal jusu katineliui reik pabandyt zolytes paset? Gal tada daigai nedomins?

o mano kate pries kelis metus ant pomidoru pamiegot nusprende(buvo jau gero sprindzio dydzio) tai gerai kad tik 1 loveli islauze musu mylimoji,o sesei tai taksas visus patvarke is kersto,nes nesiveze kazkur .beje jis ir geles is kersto israuna
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 02 28, 15:44)
Pomidora ne taip lengva numarint  smile.gif

Kaži, o kaip Asesės polkutės? gyvos? g.gif kokio bieso du daigai kotus užvertė..
Atsakyti
o kai pikiuoji pomidorus, reikia jau i rimta zeme deti? Zeme skirta daigams jau nebetinka g.gif ? Rytoj pikiuosiu, norejau paruosti zeme, bet turiu tik daugams...Susimasciau gal vertetu isigyti jau normalesnes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 02 28, 14:50)
Kaži, o kaip Asesės polkutės? gyvos? g.gif kokio bieso du daigai kotus užvertė..

neisivaizduoju g.gif Is protesto, turbut. Is pradziu saldytuve laike, islindusiems saules ner, nu kiek galima? Pasiaukojo du, kad likusiems geresnes salygas iskovotu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2012 02 28, 14:58)
o kai pikiuoji pomidorus, reikia jau i rimta zeme deti? Zeme skirta daigams jau nebetinka g.gif ?

tinka, tinka, kitos nereik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(užsklanda @ 2012 02 28, 14:12)
***** jauciu "prigrudinau "as savo seklas.. ne viena dar nosies nekisa doh.gif  pridirbau jauciu kazka verysad.gif

O as ju visai negrudinu.Per daug zaidimo man po kelias seklytes vynioti-isvynioti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 02 28, 15:00)
tinka, tinka, kitos nereik  smile.gif

ok, einu tada ruosti smile.gif

Papildyta:
dabar galvoju o kirminu dienos galioja tik sejimui ar ir pikiavimui g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(SaVi @ 2012 02 28, 15:13)
O as ju visai negrudinu.Per daug zaidimo man po kelias seklytes vynioti-isvynioti. 4u.gif

O aš tai žaidžiaus, raišiojau, sekmadienio ryte, kol visi miegojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2012 02 28, 12:39)
Didžiausias galvos skausmas,atsirinkti kokias veisles šiemet auginti iš turimų 56,nedaug čia pagal kai kurias

Turiu sutilpt į 40 daigų

Man atrodo daugumai čia ta pati problema biggrin.gif

QUOTE(diuni @ 2012 02 28, 13:40)
blush2.gif mergaitės , aš dar noriu apie veisles pasiklausinėti-šiandien noriu paklausti apie rusišką veislę churma , kitaip persimon...ar gausiai jie dera g.gif

Tai žinok mane antra diena kankina tas pats klausimas... biggrin.gif Man atrodo, kad labai didelio derlio nereikėtų tikėtis, nes jie tokie prie didžiųjų užauga (iki 300 g), bet užtat labai aromatingi ir skanūs smile.gif gali pažiūrėt įdomumo dėlei va čia mirksiukas.gif
http://seemnemaailm....x.php?GID=13592
Tik va supratau, kad matyt turiu labai panašias dvi rūšis, tik viena vadinasi Persimonas (lolitos atsiųstas), o kita Churma (Irid atsiųstas), tai kažin ar čia panašių savybių pomidorai, ar pirmojo tik vertinys ir rusų k. g.gif Labai tikiuosi, kad abidvi pasisakys tuo klausimu, nes dabar sprendžiasi kurį vieną man reikėtų sodint, nes dvi panašias rūšis jau prabanga sodint pagal turimus žemės kiekius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 02 28, 15:25)
dabar galvoju o kirminu dienos galioja tik sejimui ar ir pikiavimui g.gif ?

ir skynimui, ir valgymui dar biggrin.gif
Atsakyti