Įkraunama...
Įkraunama...

Namų fasadų apšiltinimas polistirolu 2

QUOTE(BangaS @ 2013 02 19, 01:06)
Aciu uz informacija.
Su kokiais didziausiais gabalais patogu dirbti? Ar i plysius puciamos daugiau besipleciancios putos neisbanguoja EPS pavirsiaus?
Ar teko matyti kad tinkleli prispaudzia su smeigemis?

man asmeniskai metras ant metro.jei polistirolas jau pilnai prilipes prie sienos tai neispus,tiesiog issipus pavirsiuj ir veliau sustingus nupjauni peiliu
Atsakyti
Gal kas galetu rekomenduoti gerus,saziningus meistrus fasado ir pamatu apsiltinimui Alytaus mieste.Aciu
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2013 02 18, 16:38)
Na veiksmas vyksta Telšių apskrityje, meistriukai paprašė už polistirolo klijavimą, armavimą ir tinkavimą - 30 Lt. + 15 Lt. už dekoratyvinio tinko uždėjimą. Kaip suprantu čia normali kaina.

Kaina yra ,kaip rajonui lietuvos vidutine ,bet svarbiausia yra saziningas ir kokybiskas darbas ,jai zmones ,tuom pasizymi tada galvos skausmu nebus .smile.gif
Papildyta:
QUOTE(saaba @ 2013 02 19, 21:28)
Gal kas galetu rekomenduoti gerus,saziningus meistrus fasado ir pamatu apsiltinimui Alytaus mieste.Aciu

Teik zinau ,kad nemazai komandu meistru yra is Prienu ,ir kainos ju nerealiai zemos .
Na tik apsidraudimui visalaik reik dometis paskutiniais ju darbais ,patikimiausia patikra .
Suradai meistrus ir prasome parodyti ,ka per praitus metus ,,apsiltinote" ziurite ju darbus ir sprendziate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BangaS @ 2013 02 19, 01:06)
Aciu uz informacija.
Su kokiais didziausiais gabalais patogu dirbti? Ar i plysius puciamos daugiau besipleciancios putos neisbanguoja EPS pavirsiaus?
Ar teko matyti kad tinkleli prispaudzia su smeigemis?

Manyciau max 1m x 1m ,bet ant namu dazniausiai langas ant lango tai nelabai yra kur ir isibegeti ir ant pastoliu metriniai jau vargina ,tad optimalu standartai 1m ant puse metro .bent jau man (teisa humoro delei esu mates metra ant puses ir dviese kelia ir klijuoja,tad siuo atvejiu 1x1 ar didesniems kiek zmoniu reiktu 4? pamastydavau kazkaip juokinga budavo is salies )

Jeigu ant jau suklijuotu ir sustingusiu lapu i tarpus pust ,tai jau nepastumdysi lapu ,aisku daznai buna puciama nesustingus ,tai manyciau yra klaida nes gali istumdyti pvz kampus namo ,ka tik suklijuotu lapu.Tad naudingiausia suputinet kazka kaip yra sustinges pagrindas min 12val (teko matyt kad smeiges kala iskart po ka tik suklijuoto pagrindo ,tai yra visiska beprotybe ,nes fasado lygumo is vis nelieka )

Tinklelis su smeigemis yra prisegamas tada ,kaip namo fasadas ruosiamas klinkerinems plytelems .Ir tai daroma iskart uzarmavus esant dar nesudziuvusiam pagrindui .
Atsakyti
[quote=saulinka,2013 02 20, 21:32]
Manyciau max 1m x 1m ,bet ant namu dazniausiai langas ant lango tai nelabai yra kur ir isibegeti ir ant pastoliu metriniai jau vargina ,tad optimalu standartai 1m ant puse metro .bent jau man (teisa humoro delei esu mates metra ant puses ir dviese kelia ir klijuoja,tad siuo atvejiu 1x1 ar didesniems kiek zmoniu reiktu 4? pamastydavau kazkaip juokinga budavo is salies )

Jeigu ant jau suklijuotu ir sustingusiu lapu i tarpus pust ,tai jau nepastumdysi lapu ,aisku daznai buna puciama nesustingus ,tai manyciau yra klaida nes gali istumdyti pvz kampus namo ,ka tik suklijuotu lapu.Tad naudingiausia suputinet kazka kaip yra sustinges pagrindas min 12val (teko matyt kad smeiges kala iskart po ka tik suklijuoto pagrindo ,tai yra visiska beprotybe ,nes fasado lygumo is vis nelieka )

Tinklelis su smeigemis yra prisegamas tada ,kaip namo fasadas ruosiamas klinkerinems plytelems .Ir tai daroma iskart uzarmavus esant dar nesudziuvusiam pagrindui .
[/quote

silta diena klijuojant putom po 3 ar 4 valandu drasiai gali kalt smeiges viskas jau buna sustinge
Atsakyti
Kokia butu Jusu nuomone - kuris neoporas geresnis Kauno Silas ar Ukmerges gelzbetonis.Ir koki geriau pirkti frezuota ar lygiais krastais.Visi pardavejai,kaip susitare siulo frezuota.Aciu uz nuomones. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saaba @ 2013 02 22, 20:18)
Kokia butu Jusu nuomone - kuris  neoporas geresnis Kauno Silas ar Ukmerges gelzbetonis.Ir koki geriau pirkti frezuota ar lygiais krastais.Visi pardavejai,kaip susitare siulo frezuota.Aciu uz nuomones. 4u.gif

aisku geriau frezuotas
Atsakyti
Galiu parekomenduoti gerus meistrus , bet jie dirba daugiau Klaipedos, Siauliu raj. nezinau ar toliau vaziuoja , jei domina rasykite i až... 4u.gif
Atsakyti
Frezuotas buna iki 25cm storio. Reiktu gal statybininku klaust. Mano nuomone jai oreantuotis i siltesni nama ir ~25cm siltinimo stori, gal geriau nefrezuotas. Frezuota pripjau apie langus bus labai daug reikalu, galimai daug siuksliu liks.

QUOTE(saaba @ 2013 02 22, 19:18)
Kokia butu Jusu nuomone - kuris  neoporas geresnis Kauno Silas ar Ukmerges gelzbetonis.Ir koki geriau pirkti frezuota ar lygiais krastais.Visi pardavejai,kaip susitare siulo frezuota.Aciu uz nuomones. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(*** @ 2013 02 24, 13:16)
Frezuotas buna iki 25cm storio. Reiktu gal statybininku klaust. Mano nuomone jai oreantuotis i siltesni nama ir ~25cm siltinimo stori, gal geriau nefrezuotas. Frezuota pripjau apie langus bus labai daug reikalu, galimai daug siuksliu liks.

daug reikalu nera su angokrasciais ir tvarkingai dirbant siuksliu nelieka daug
karta skaiciavom tai nuo 250 kv liko 2 kv
Atsakyti
Labai aciu VISIEMS uz nuosirdzius atsakymus 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2013 02 24, 17:52)
daug reikalu nera su angokrasciais ir tvarkingai dirbant siuksliu nelieka daug
karta skaiciavom tai nuo 250 kv liko 2 kv

Kazkodel itariu jog 15cm polistirola turit omeny.
Atsakyti