Įkraunama...
Įkraunama...

Namų fasadų apšiltinimas polistirolu 2

QUOTE(Verteris @ 2015 08 29, 19:22)
Cibulio žodžiais vokiečių rekomendacijos yra 20cm

Neaktualu buvo, neakcentavau, greičiausiai suklydau dėl putplasčio storio.
Atsakyti
Sitomis as irgi domejaus bet jos rudos.. Pas mane nera rudos spalvos niekur, ieskojau tamsiai pilko atspalvio.

Greiciausiai kad parduotu ir nepilna palete.

QUOTE(gediminas_ @ 2015 08 29, 13:38)
Dėkui, kad užrodei saviškes. Iškart supratau, kurias imsiu sau: http://feldhaus.lt/o...cadaffcc391.jpg smile.gif Tik į vidų. 43kv.m. reikia. Keliose vietose mačiau, kad vos ne tik paletėm pardavinėja. Čia nėra tokių problemų? Nėra iškomplektavimo mokesčių ar panašiai?

Papildyta:
Ne nesiule. Bet betkokiu atveju kaip uz imitacija sakyciau kaina perlenkta. Sprendimas labiau tiem kas neturi kito pasirinkimo, manau caparoli klijuociau net ant sienos kuri nera paruosta su smeigem ant tinklo.

QUOTE(Verteris @ 2015 08 29, 19:22)
Radau maždaug prieš metus buvo visokių čia pokalbių. Tik kad Cibulio žodžiais vokiečių rekomendacijos yra 20cm, nebent paskui kažkur buvo atnaujinta informacija... Turbūt teks Meldorferiu apsiriboti

Papildyta:
Tas pats Cibulis maždaug prieš metus rašė, kad imant berods virš 50 kv.m. galima pagaminti Meldorferį pagal užsakymą - bet kokią spalvą... Nesiūlė pardavėjai?

Atsakyti
Prie sienų šiltinimo polistiroliu temos norėčiau pridurti tokia pastaba.
Polistirolio smeigė Wkret-Met eco-drive S, eco drive S pasirode labai prastai. Mano atsiliepimas apie šia smeige toks kad neverta tų pinigų kiek kainuoja nes vistiek per smeige susidaro šalčio tiltas.
Kai lauke -20 dabar, ir statybų eigoje viduje palaikau +10 iš lauko pusės nutirpo smeigių tabletės.
Nors gamintojas teigia kad tai smeigė be šalčio tiltelio.
Čia nuoroda gaminio i gamintojo puslapi, bet nemažai ir lietuvių įmonių atsiveža šį gaminį.http://www.wkret-met.com/eco-drive_pl

Dar nešildžiau namo iki +23 bet kolkas gerus rezultatus parodė smeigė: EJOT® ejotherm® STR U 2 G, aš šiom Vokiškom smeigėm galvojau smeigiuosiu, bet kai radau Lenkiška alternatyva tai galvojau sutaupysiu, o rezultatą tą patį turėsiu. Tai ka norėjau pasakyti kad aš tas Ejot smeiges vis dėlto 8 vnt panaudojau pačioje pradžioje smeigiavimo ir patikėkit jos nenutirpe taip kaip Lenkiškos.

Kaip išsiaiškinau tai smeigių esmė yra ne tik tabletės panaudojimas, bet smeigės plastiko laidumas šilumai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beldzebubas: 08 sausio 2016 - 16:58
QUOTE(beldzebubas @ 2016 01 08, 17:56)
Tai ka norėjau pasakyti kad aš tas Ejot smeiges vis dėlto 8 vnt panaudojau pačioje pradžioje smeigiavimo ir patikėkit jos nenutirpe taip kaip Lenkiškos.

Kaip išsiaiškinau tai smeigių esmė yra ne tik tabletės panaudojimas, bet smeigės plastiko laidumas šilumai.

Tai nusipirkot 8 smeiges,susmeigiavot ir...? Sugalvojot ,kad pats laikas pataupyti??? doh.gif doh.gif
Nu paciam autoriui neatrodo,kad i kosmosa nuskridot su savo parasymu????? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana79 @ 2016 01 08, 19:56)
Tai  nusipirkot 8 smeiges,susmeigiavot ir...? Sugalvojot ,kad pats laikas pataupyti???  doh.gif  doh.gif
Nu paciam autoriui  neatrodo,kad i kosmosa nuskridot su savo parasymu?????  lotuliukas.gif

Na ir kam tas sarkazmas... Na turėjo kelias vokiškas, po to pasidomėjo kaina ir nusprendė du kartus pigesnę prekę įsigyti. Dabar rezultatas aiškus.
Nesu mačiusi namo be trūkumo. Patys statome ir kliauzų padarome. Vient forume tokių yra besidominčių ir besiplėšančių bei kariaujančių su statybininkais, o galutinis variantas gaunasi kliauza ant kliauzos jog sunku patikėti...
Atsakyti
QUOTE(Liepsnele111 @ 2016 01 09, 08:41)
Na ir kam tas sarkazmas... Na turėjo kelias vokiškas, po to pasidomėjo kaina ir nusprendė du kartus pigesnę prekę įsigyti. Dabar  rezultatas aiškus.
Nesu mačiusi namo be trūkumo. Patys statome ir kliauzų padarome. Vient forume tokių yra besidominčių ir besiplėšančių bei kariaujančių su statybininkais, o galutinis variantas gaunasi kliauza ant kliauzos jog sunku patikėti...

O jums reklama sunku atskirti? Sudomino smeiges?
P.s. O del 8 smeigiu,tai kazkaip keista,kad pradedamas siltinimo darbus-nusipirko 8(o kodel ne 10?),pabande,nutrauke siltinimo darbus,ieskojo pigesnio varianto.... Va cia tai mano galva-sarkazmas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana79 @ 2016 01 09, 14:10)
O jums reklama sunku atskirti?  Sudomino smeiges? 
P.s. O del 8 smeigiu,tai kazkaip keista,kad pradedamas siltinimo darbus-nusipirko 8(o kodel ne 10?),pabande,nutrauke siltinimo darbus,ieskojo pigesnio varianto.... Va cia tai mano galva-sarkazmas  doh.gif

Nepilnas reklaminis paveikslas: reikėjo pirkti 8ejot 8šmot 8kot 8pol ir dar kokių 20x8 ir padaryti stulbinamą atradimą, kad smeigės, kuriomis prekiauja pats/i, yra pačios geriausios biggrin.gif

Arba, pabandė su brangiomis, polistirolas laikosi, pabandė su pigiomis, irgi laikosi! Reikėjo be smeigių visai ir su frezuotu polistirolu, tada 0 šalčio tiltų būtų, bet nebūtų reklamos...
Atsakyti
Bet šitas reklamščikas bent jau nepatingėjo istorijos sukurti biggrin.gif +1 prie entelekto biggrin.gif

glop, labiausiai patiko KOT smeigės biggrin.gif Naudojamos kartu su armavimo mišiniu BEGEMOT.
Atsakyti
QUOTE(beldzebubas @ 2016 01 08, 17:56)
Dar nešildžiau namo iki +23 bet kolkas gerus rezultatus parodė smeigė: EJOT® ejotherm® STR U 2 G, aš šiom Vokiškom smeigėm galvojau smeigiuosiu, bet kai radau Lenkiška alternatyva tai galvojau sutaupysiu, o rezultatą tą patį turėsiu. Tai ka norėjau pasakyti kad aš tas Ejot smeiges vis dėlto 8 vnt panaudojau pačioje pradžioje smeigiavimo ir patikėkit jos nenutirpe taip kaip Lenkiškos.

Pas mane su šiomis EJOT® ejotherm® STR U 2 G susmeigiuotas fasadas. Dirbti su jomis tikrai patogu. Tik reikalingas specialus tool'sas, kurį man nemokamai paskolino smeigių pardavėjas. Pamatas susmeigiuotas su kitokiomis (neprisimenu kokios, bet irgi įgilintos). Bet, dėje, ties šiomis (EJOT® ejotherm® STR U 2 G) smeigėmis ant dekoro taip pat sėkmingai matosi "blynai". Tiesa, gerokai mažiau ryškūs kaip ant pamato. Čia ne reklama !.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupcis: 09 sausio 2016 - 16:52
Na gal jau pasityrinėjot, ir galite parekomenduoti, kuom šildyti namo fasadą.
Trumpa info. Namas rąstinis 15 cm. storio ( tiksliai iki, tiksliai nežinau 4u.gif ), iš išorės-bruseliai ir apkalta plastikiėnm dailyletnėm. Namo antras aukštas ir stogas šiltintas ekovata 30 cm. sausuoju būdu?
Kuom rekomenduotumėte šiltinti, ir kiek cm?
Orientuojuosi į neoporą.
Kokie tada įmanomi apdailos fasado būdai?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2016 01 10, 15:52)
Na gal jau pasityrinėjot, ir galite parekomenduoti, kuom šildyti namo fasadą.
Trumpa info. Namas rąstinis 15 cm. storio ( tiksliai iki, tiksliai nežinau 4u.gif ), iš išorės-bruseliai ir apkalta plastikiėnm dailyletnėm. Namo antras aukštas ir stogas šiltintas ekovata 30 cm. sausuoju būdu?
Kuom rekomenduotumėte šiltinti, ir kiek cm?
Orientuojuosi į neoporą.
Kokie tada įmanomi apdailos fasado būdai?
Ačiū

Rąstinukui ir toliau siūlyčiau naudoti vatas - akmens, stiklo ar ekovata. Aš rinkčiausi ekovatą ir likusiai namo daliai. Kas dėl storių, tai jei nėra reikalo atitikti kokio tai energinės klasės lygio, tokio stogo apšiltinimo storio atžvilgiu žiūrėtūsi apie 20cm storis. Jei reikia atitikti kokią nors energinęs klasę, tai reikia orientuotis į tos klasės reikalavimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 10 sausio 2016 - 16:30
QUOTE(mintas @ 2016 01 10, 17:27)
Rąstinukui ir toliau siūlyčiau naudoti vatas - akmens, stiklo ar ekovata. Aš rinkčiausi ekovatą ir likusiai namo daliai. Kas dėl storių, tai jei nėra reikalo atitikti kokio tai energinės klasės lygio, tokio stogo apšiltinimo storio atžvilgiu žiūrėtūsi apie 20cm storis. Jei reikia atitikti kokią nors energinęs klasę, tai reikia orientuotis į tos klasės reikalavimus.

Sakote mediniam namui polistiroliai nėra gerai?
N, jei rinktis ekovatą šlapiuoju būdu, tai manau 20 cm. tikrai nereikia. Jos varža pakankamai didelė...
Atsakyti