Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Bonytia @ 2012 03 29, 17:14)
Sveikos,

Jungiuosi ir aš į jūsų gretas smile.gif Balandžio 11d. savaitei išskrendam į Fuerteventura  4u.gif

Kokiam regione gyvensite?mes balandzio 9 i Costa Calma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nekrioša: 31 kovo 2012 - 21:07
QUOTE(Ramona18 @ 2012 03 31, 12:16)
Planuojame vaziuoti su vaikais i Tenerife  vienam menesiui. 10-12 dienu numateme skirti ekskursijoms, o likusi laika praleisti pasyviai - papludimyje.

todel noretusi pasirinkti jaukia, nevejuota vietove su kokiu parkeliu netoliese, kad galima busu ten praleisti laika pavargus nuo papludimio bigsmile.gif

Kur geriau ieskotis apartamentu? Kaip suprantu vietoves skirtos serfingui netinka, nes ten nuolat vejas.

Puikus sprendimas. Vėjas nenuolat, bet serfingui puikiai tinka. Įrangą galėsit ir vietoj išsinuomoti.
Atsakyti
Ryt Kanaruose lietu pranesa...idomu ar tikrai taip ir bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nekrioša @ 2012 03 31, 21:05)

Nežinau.. draugas staigmeną daro, tai tik žinau, kad į Fuerteventurą cool.gif
Atsakyti
laba, ar kas yra buve balandzio pabaigoje tenerifeje? ar verta vaziuoti su vaiku 5m? planuojame kelione, senokai neatostogavome, bijau nepataikyti su oru... todel prasau pasidalinti info! aciu!
Atsakyti
Perskaitykite visa tema,bus daug info 4u.gif oro uzsakyti neiseis,bet aziuoja seimos su vaikais dar mazesniais,5m tai jau visas vyras biggrin.gif
Atsakyti
JM spyriu į užpakalį, šiaip ne taip baigiau fotoreportažą karsta.gif Dabar jau galiu pradėti rinktis info kelionei į Madeirą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 04 02, 14:33)
laba, ar kas yra buve balandzio pabaigoje tenerifeje? ar verta vaziuoti su vaiku 5m? planuojame kelione, senokai neatostogavome, bijau nepataikyti su oru... todel prasau pasidalinti info! aciu!

Tai,kad ten visada silta-istisus metus.
Atsakyti
QUOTE(nekrioša @ 2012 03 31, 22:05)

Aš irgi skrisiu į Fuerteventurą, tik gegužės pabaigoj. Įdomu, kodėl Costa Calma pasirinkot? Aš renkuosi tarp jos ir Morro del Jable, tik niekaip neapsisprendžiu. Beje, kur gyvensit, jei ne paslaptis?Ir dar: įdomu, kokiu maršrutu skrisit atgal? O vėliau labai lauksim atsiliepimų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EDTA67 @ 2012 04 04, 00:14)
Aš irgi skrisiu į Fuerteventurą, tik gegužės pabaigoj. Įdomu, kodėl Costa Calma pasirinkot? Aš renkuosi tarp jos ir Morro del Jable, tik niekaip neapsisprendžiu. Beje, kur gyvensit, jei ne paslaptis?Ir dar: įdomu, kokiu maršrutu skrisit atgal? O vėliau labai lauksim atsiliepimų mirksiukas.gif

labai greit sugalvojom,kad vaziuosim atostgauti rinkausi tarp Egipto ir Kanaru smile.gif kadangi Egipte jau 2 kartus jau esu buvus o kanaruose ne,tad nusprendziau,kad reikia pamatyti kanarus.O dar ir labai geras pasiulymas buvo tai ir susigundziau.Tik nusipirkus kelione paskaiciau apie regiona doh.gif .Truputeli gaila,nes teko susirasyneti su mergaite,kuri buvo siam regione tai sake,kad labai ramus miestukas o mes su vyru labiau veiksmo megejai,bet jau saukstai po pietu. ax.gif Gavom nebloga 4* AI viesbutuka kas mano vyrui labai aktualu lotuliukas.gif uz labai gera kaina smile.gif,tai visus kitus regionus apvaziuosim su masina smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(nekrioša @ 2012 04 04, 11:45)
labai greit sugalvojom,kad vaziuosim atostgauti rinkausi tarp Egipto ir Kanaru smile.gif kadangi Egipte jau 2 kartus jau esu buvus o kanaruose ne,tad nusprendziau,kad reikia pamatyti kanarus.O dar ir labai geras pasiulymas buvo tai ir susigundziau.Tik nusipirkus kelione paskaiciau apie regiona doh.gif .Truputeli gaila,nes teko susirasyneti su mergaite,kuri buvo siam regione tai sake,kad labai ramus miestukas o mes su vyru labiau veiksmo megejai,bet jau saukstai po pietu. ax.gif Gavom nebloga 4* AI viesbutuka kas mano vyrui labai aktualu lotuliukas.gif uz labai gera kaina smile.gif,tai visus kitus regionus apvaziuosim su masina smile.gif.

Tai gal parašysit, kokiame viešbuty ketinate apsistoti? O kuris regionas iš pasiskaitymų Jūsų manymu fainiausias? Gal Morro del Jable ar Corralejo? Man taip sunku pasirinkti... Gerų pasiūlymų viešbučių ir apartamentų yra Caleta de Fuste, bet neradau lietuvių atsiliepimų apie šį regioną. Visi giria Įdomu, kur vėjai mažiau pučia ir kur saulėlydis gražesnis, neteko šitos informacijos aptikti interneto platybėse?
Atsakyti
QUOTE(EDTA67 @ 2012 04 04, 11:14)
Gerų pasiūlymų viešbučių ir apartamentų yra Caleta de Fuste, bet neradau lietuvių atsiliepimų apie šį regioną.

Visa Fuertes sala yra vejuota. Caleta de Fuste yra mazas, jaukus miestelis. Ypatingu pramogu ar naktinio gyvenimo nerasit.
Atsakyti