Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Taikos progimnazija

! 
Žinutė pašalinta autorės prašymu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernoja: 14 birželio 2013 - 13:40
Labas, Mokinuke, kūrei anketą vien tam, kad šmeižtum mokyklą per dvi temas? smile.gif
Mano nuomone, reikia problemas išsiaiškinti ir apie jas pamiršti, o gerą prisiminti. Tai klausimas tik toks, kiek pastangų įdėjai tu, kad geriau mokytumeisi ir rastum kontaktą su mokytojais? Kritikuoti labai lengva...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernoja: 14 birželio 2013 - 13:41
Gerbiami Tėveliai,
Informuojame, kad renovuotoje Taikos progimnazijoje nuo 2013 m. rugsėjo 1 d. veiks dvi priešmokyklinio ugdymo grupės.
Vaikams bus organizuojama ugdomoji veikla, maitinimas ir poilsis nuo 8.00 val. iki 18.00 val. Mažieji mokysis jaukiose klasėse, aprūpintose moderniomis ugdymo priemonėmis. Vaikai bendraus su būsimomis mokytojomis ir lengviau pasiruoš pradiniam ugdymui.
Tėvelius, auginančius 5-6 metų vaikus, kviečiame teikti prašymus nuo 2013 m. birželio 17 d. iki vasaros pabaigos.
Vilniaus Taikos progimnazijos administracija

Prašome domėtis naujienomis: Vilniaus Taikos progimnazijos internetinėje svetainėje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukas78: 14 birželio 2013 - 23:11

Pati busiu sestoke bet noriu pasakyti, kad per metus isitikinau, kad mokytoja Kristina.K yra labai bendraujanti su vaikais, nuosirdi, padedanti. Labai gera mokytoja! 4u.gif Seip busimu penktoku mokytojos visos labai geros!!! ax.gif Dar galiu parekomenduoti nuostabia mokytoja Ona.K blush2.gif
Seip Taikos progimnazija yra labai labai gera mokykla joje mokytojai labai geri (isskyus Lietuviu schmoll.gif ) Po Peledos pradines si mokykla turbut ROJUS!!! ax.gif Tikrai siulau mokytis cia!!! thumbup.gif rolleyes.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif biggrin.gif bigsmile.gif 4u.gif ax.gif tongue.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AgneTinka: 16 birželio 2013 - 17:22
Žinoma visos nuomonės yra sveikintinos, bet man tai tikrai keista, kai tėvų forume pradeda rašyti vaikai ir paaugliai unsure.gif Ne tik šioje temoje, bet ir kitur sutinku visokių pasisakymų, galėtų būti koks nors amžiaus cenzas ... sorry už off topic, bet nesusilaikiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Potrė @ 2013 06 16, 20:04)
Žinoma visos nuomonės yra sveikintinos, bet man tai tikrai keista, kai tėvų forume pradeda rašyti vaikai ir paaugliai  unsure.gif Ne tik šioje temoje, bet ir kitur sutinku visokių pasisakymų, galėtų būti koks nors amžiaus cenzas ... sorry už off topic, bet nesusilaikiau  blush2.gif

Forumas - vieša erdvė. Ir jei jis pavadintas tėvų forumu, nereiškia, kad paaugliai negali rašyti. O kas sėdint prie kompiuterio paso prašys ir cenzą tikrins g.gif bigsmile.gif

Iš kitos pusės - tėvams išgirsti įvairias nuomones labai sveika. Ir iš mokytojų, ir iš mokinių, ir iš kitų tėvų pozicijos. Aš asmeniškai džiaugiuosi, kad rašoma mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai keista, nes aš esu SM nuo pat jo įkūrimo ir tikrai anksčiau nebuvo mano dukters vienmečių tarp pašnekovų schmoll.gif matyt esu konservatoriškų pažiūrų...o mokinių žinutės nemanau, kad yra labai objektyvios, Mokinukės1999 pavyzdys tą parodė ...

Kad jau visiškai nebūtų žinutė ne į temą, tai noriu pasidžiaugti, kad mokykla yra renovuojama bei yra pasirinktas kitas uniformų "tiekėjas" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Potrė: 16 birželio 2013 - 19:36
QUOTE(Potrė @ 2013 06 16, 20:34)
Labai keista, nes aš esu SM nuo pat jo įkūrimo ir tikrai anksčiau nebuvo mano dukters vienmečių tarp pašnekovų  schmoll.gif matyt esu konservatoriškų pažiūrų...o mokinių žinutės nemanau, kad yra labai objektyvios, Mokinukės1999 pavyzdys tą parodė ...

koks pavyzdys g.gif Aš buvau skaičiusi tą žinutę, kad ten išreikšta nuomonė nėra teigiama, taip, bet iš kitos pusės - tai to vaiko nuomonė g.gif tai skaitant ir reikia priimti kaip vaiko nuomonę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(anastazas @ 2013 06 16, 20:39)
koks pavyzdys  g.gif Aš buvau skaičiusi tą žinutę, kad ten išreikšta nuomonė nėra teigiama, taip, bet iš kitos pusės - tai to vaiko nuomonė  g.gif tai skaitant ir reikia priimti kaip vaiko nuomonę  rolleyes.gif

bet sprendžiant iš to, kad ta žinutė buvo ištrinta narės prašymu tik parodo, kad buvo pasikarščiuota...
Atsakyti
QUOTE(Potrė @ 2013 06 16, 20:42)
bet sprendžiant iš to, kad ta žinutė buvo ištrinta narės prašymu tik parodo, kad buvo pasikarščiuota...

Nežinau. Aš tos Mokinukės nepažįstu, ir tuo labiau neįsivaizduoju, kodėl parašė, o paskui ištrynė. Gal pasikarščiavo, gal paatviravo bigsmile.gif Kas čia dabar supaisys.... smile.gif
Atsakyti
2013 m. liepos 11 d. 19.00 val. Vilniaus Taikos progimnazijos aktų salėje vyks susirinkimas tėvams dėl priešmokyklinio ugdymo grupių steigimo Taikos progimnazijoje nuo rugsėjo 1 d. 4u.gif

Prašome domėtis naujienomis: Vilniaus Taikos progimnazijos internetinėje svetainėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukas78: 08 liepos 2013 - 16:02
Gal kas zinot, kada vyks rugsejo pirmosios svente? Sekmadieni, ar pirmadieni?
Atsakyti