Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Taikos progimnazija

QUOTE(Gastro @ 2014 06 10, 16:53)
Paskutinį kartą atsakysiu,miela Cukrine siela,nereikia į mane kreiptis ,,Tamsta mokytoja'',šitaip prieš nieką mano autoriteto nesumenkinsi ir žmonėms-protingiems- savo požiūrio ,,neįpirši'',mes visada gavę 3-4 negatyvias žinutes išsiaiškiname,kas tai rašo,žinome kiekvieną besislepiantį ir taip maloniai patarinėjantį.Labai gerai pažįstu ir tave,tačiau purvais kaip tu nesidrabstysiu,toliau ,,dirbk'' savo darbą,o juk  puikiai abi žinome,dėl ko taip elgiesi,-manęs nepažeminsi,bet pati atsiskleidi visose žinutėse.Sėkmės.

Darbą? Kokį darbą? Aš ne daktarė, bet aiškų paranojos lygį ir ne daktaras čia pamatyti gali smile.gif
dalinimasis turima informacija ir tuo, ką žinau ir pati mačiau, nėraa kažkoks 'darbas', tėvai turi teisę žinoti, kokia mokytoja esate ir kiek sau leidžiate, o atsižvelgiant į tai, patys nuspręs, pas kurią aukletoją norėtų matyti savo atžalą. Kaip būdama mokytoja, galėtumėt ir net turėtumėt mokėti priimti kitų nuomonę ir kritiką, o jūs tiesiog puolat mane, šnekat kad žinot apie mane DAUG, bet esmė tame, kad apie mane jau senai nežinot nieko, senai nesimokau toje įstaigoje ir jei kažkada kažką ir žinojot prieš daug metų, tai tas dabar jau nieko nereiškia, juolab, kad buvau vaikas wink.gif
O kad ir koks vaikas būtų ar kad ir ką jis padarytų, dėl to mokytojas neturi teisės jo liesti ar skriausti nei fiziškai, nei morališkai, labai tikiuosi, jog taip viską žinodama, suprantate, apie kurį atvejį aš šneku. Taip, galbūt savo dalyko mokytoja jūs esate gera ir nieko prieš jus neturiu, bet mokote vaikus, ne gyvulius. Apibendrinant, tai net nėra mano vienos nuomonė. Bijau suklysti, bet kiek esu mačiusi šioje temoje komentarų, jei teisingai pamenu, visi blogieji buvo tik apie jus, apie jokį kitą mokytoją to nemačiau, ne man mokyti jus, bet galbūt vietoje to, kad aušintumėte burną forumuose ir mėgintumėte mane pulti atgal, tiesiog pagalvotumėt, gal tikrai visos tos kalbos nėra iš piršto laužtos ir galbūt tikrai derėtų kažką pakeisti 4u.gif
A, ir tiesa, jei pažįstate - puiku, gatvėje sutikusi galite nepasidrovėti ir kavos pakviesti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Cukrinė_Siela*: 11 birželio 2014 - 09:50
QUOTE(M.K. @ 2014 06 09, 08:28)
jeigu Nykštuko tėvai pralaimės teismą, eis į šią mokyklą, tad jūs nepateksit.

Gavau priešingą atsakymą, taip kad ir mūsų dar nenurašykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2014 06 11, 11:32)
Gavau priešingą atsakymą, taip kad ir mūsų dar nenurašykit  4u.gif

tai man dzin, bet jei pereis visi iš nykštuko, nebus kitiems vietos.
Atsakyti
QUOTE(M.K. @ 2014 06 11, 14:31)
tai man dzin, bet jei pereis visi iš nykštuko, nebus kitiems vietos.

sako, kad padarys papildomą grupę
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2014 06 11, 13:53)
sako, kad padarys papildomą grupę

g.gif 5domu kur. Nu gal ir padarys. tik iš nevilties ten vesčiau vaiką savo noru
Atsakyti
QUOTE(M.K. @ 2014 06 11, 15:22)
g.gif 5domu kur. Nu gal ir padarys. tik  iš nevilties ten vesčiau vaiką savo noru

Čia dėl tos situacijos, kad vaikai perkeliami iš Nykštuko, ar turite ir kitų priežasčių-nesaugu vaikams, nepakankamai paruoštos patalpos ikimokyklinukams ?
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2014 06 12, 11:32)
Čia dėl tos situacijos, kad vaikai perkeliami iš Nykštuko, ar turite ir kitų priežasčių-nesaugu vaikams, nepakankamai paruoštos patalpos ikimokyklinukams ?

nemačiau, o draugė ką minėjo, kad nėra aikštelės vaikams, teritorija neaptverta, koridorius bendras su pradinukais, įėjimas kartu su visais ir pan. a, dar auklytės ar kas ten vos vos patyrusios. Bet tai gal nieko tokio baisaus.
Atsakyti
QUOTE(Gastro @ 2014 06 12, 17:42)
4u.gif
Papildyta:

Miela Cukrine Siela,žinau,kas Tave mokė lietuvių kalbos,todėl būdama  lojali kolegei ištaisiau labai daug klaidelių.Kritiką priimu,nebūk tokia pikta,linkiu laimingai pagimdyti ir auginti SAVO vaikus ir jais rūpintis.

Negyvenu Lietuvoje ir neketinu grįžti į ją gyventi, lietuvių kalbos egzaminą, kaip ir visus kitus išlaikiau puikiai, tad tamstos pamokėlių man taipogi nereikia 4u.gif ačiū už palinkėjimus, bet aš nesu viena iš tų tipinių lietuvių, kurie žiūri tik SAVO daržo wink.gif man nėra sunku ar gaila pasidalinti tuo, ką žinau, juolab, kad forumas tam ir yra, kad pasidalintume turima informacija, tiek apie pačią mokyklą, tiek apie jos mokytojus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Cukrinė_Siela*: 13 birželio 2014 - 14:32

i 
Dar kartą kartoju, kad asmeniniams nesutarimams yra AŽ. Kitą kartą bus nuobaudos su draudimu jungtis forume
Atsakyti
QUOTE(rublianka @ 2014 05 16, 16:09)
Siaip labai gera mokykla, jauki, nediduke, šiuolaikiškai apsirupinusi, labai geras arba puikus paruosimas gimnazijos. Mano vaikas mokosi Birziskos klasėje, kur visi is Taikos sueje, o netilpe yra kitoj klasėj. Ir dabar mano kitas vaikas mokosi Taikoje, tai tik džiaugiuos, kad mokykla labai tobulėja, (gandai sklinda, kad mokyklai vadovauja ne direktorius, o pavaduotoja Abramonikiene:))
Siaip dėl "pletku", pasakysiu trumpai, auklėtojos šiemet ne kokios... Gal Gospadarec, kuri sakė vežioja vaikus net i užsienį, bet nelabai bendrauja, Mikolaityte, kuri ir rekia, ir glosto, Kamarunienei viskas vienodai, o Jomintienei bus pirma laida, gal ji ir geriausia? Pagal viska tai jeigu vaikas Taikoj nori ismokt matematika -Jermakova, lietuvių- Einoriene bet pasiruoskit vaiko skriaudimui net ir fiziskai, anglu -Jackuniene.
Sekmės

Mano vaikas mokosi jau kelis metus sioje mokykloje, ir galiu pasakyti tik gerus atsiliepimus. Aisku visko pasitaiko, bet ziurint is "zmogiskosios" puses - si mokykla puiki. O mokytoja Mykolaityte, gal ir yra karsto budo - bet kai zmogus jinai nuostabi. O mano galva vaikam labiau reikia meiles, nei ziniu. Tie kurie akademinius polinkius turi - tikrai igys ziniu, o visiem kitiem reikia tik meiles ir supratimo.
Apie fizines skriaudas neteko girdeti, o patyciu konfliktus sprendem klaseje su tevais, aukletojom, pavaduotuoja - ir tikrai rezulttas yra!
Tai manau galim drasiai kaltinti mokytojus visomis musu vaiku bedomis, bet tik mes tevai atsakingi uz ju zinias, auklejima ir ugdyma!
Atsakyti
QUOTE(Moxe @ 2014 05 26, 19:12)
Ups ne čia parašiau wink.gif
Papildyta:
??  4u.gif

Dėl visų su klasių skirstymu susijusių klausimų kreipkitės į raštinę:
rastine@taikos.vilnius.lm.lt arba telefonais: 85 2400455, 85 2424223
Aš tik paprasta mokytoja, tvarkanti mokyklos svetainę ir besidalinanti informacija ir čia smile.gif
Atsakyti
Gal kas buvot paskutinam ikimokylinukų susirinkime ir galit parašyt apie ką kalbėta, kas nuspręsta, pati buvau išvažiavus, dalyvavau tik pirmam, tai labai rūpi smile.gif?
Atsakyti