QUOTE(Gastro @ 2014 06 10, 16:53)
Paskutinį kartą atsakysiu,miela Cukrine siela,nereikia į mane kreiptis ,,Tamsta mokytoja'',šitaip prieš nieką mano autoriteto nesumenkinsi ir žmonėms-protingiems- savo požiūrio ,,neįpirši'',mes visada gavę 3-4 negatyvias žinutes išsiaiškiname,kas tai rašo,žinome kiekvieną besislepiantį ir taip maloniai patarinėjantį.Labai gerai pažįstu ir tave,tačiau purvais kaip tu nesidrabstysiu,toliau ,,dirbk'' savo darbą,o juk puikiai abi žinome,dėl ko taip elgiesi,-manęs nepažeminsi,bet pati atsiskleidi visose žinutėse.Sėkmės.
Darbą? Kokį darbą? Aš ne daktarė, bet aiškų paranojos lygį ir ne daktaras čia pamatyti gali

dalinimasis turima informacija ir tuo, ką žinau ir pati mačiau, nėraa kažkoks 'darbas', tėvai turi teisę žinoti, kokia mokytoja esate ir kiek sau leidžiate, o atsižvelgiant į tai, patys nuspręs, pas kurią aukletoją norėtų matyti savo atžalą. Kaip būdama mokytoja, galėtumėt ir net turėtumėt mokėti priimti kitų nuomonę ir kritiką, o jūs tiesiog puolat mane, šnekat kad žinot apie mane DAUG, bet esmė tame, kad apie mane jau senai nežinot nieko, senai nesimokau toje įstaigoje ir jei kažkada kažką ir žinojot prieš daug metų, tai tas dabar jau nieko nereiškia, juolab, kad buvau vaikas

O kad ir koks vaikas būtų ar kad ir ką jis padarytų, dėl to mokytojas neturi teisės jo liesti ar skriausti nei fiziškai, nei morališkai, labai tikiuosi, jog taip viską žinodama, suprantate, apie kurį atvejį aš šneku. Taip, galbūt savo dalyko mokytoja jūs esate gera ir nieko prieš jus neturiu, bet mokote vaikus, ne gyvulius. Apibendrinant, tai net nėra mano vienos nuomonė. Bijau suklysti, bet kiek esu mačiusi šioje temoje komentarų, jei teisingai pamenu, visi blogieji buvo tik apie jus, apie jokį kitą mokytoją to nemačiau, ne man mokyti jus, bet galbūt vietoje to, kad aušintumėte burną forumuose ir mėgintumėte mane pulti atgal, tiesiog pagalvotumėt, gal tikrai visos tos kalbos nėra iš piršto laužtos ir galbūt tikrai derėtų kažką pakeisti

A, ir tiesa, jei pažįstate - puiku, gatvėje sutikusi galite nepasidrovėti ir kavos pakviesti