Įkraunama...
Įkraunama...

2011 rugsėjinukų mamytės dietininkės :)

user posted imageuser posted imageuser posted image

user posted imageuser posted image

user posted imageuser posted imageuser posted image

Taigi, norint taip atrodyti, tereikia anketą užpildyti čia. Tuomet savo duomenis galėsite pasitikrinti ir palyginti čiayu.gif yu.gif

Taip pat, norinčios gali siųsti man į až savo foto, prieš pradedant ir po to. Rezultatus paviešinsime po dviejų savaičių.

user posted imageuser posted image

Dietos trukmė 13 dienų. Per šį laikotarpį numetate 7 – 8 kg. 14-tą dieną galite valgyti, ką tik pageidaujate, tik saikingai.

Ši dieta pakeis Jūsų medžiagų apykaitą. Jūs tris metus nepriaugsite svorio. Laikantis dietos būtina mankštintis ir atlikti masažą.

Pirmadienis

Pusryčiai:
Juoda kava be cukraus.

Pietūs:
2 kietai virti kiaušiniai, 1 pomidoras ir žaliosios salotos.

Vakarienė:
Didelis kepsnys, keptas suspaustas, nedideliame aliejaus kiekyje.

Antradienis

Pusryčiai:
Juoda kava be cukraus, su džiūvėsėliu.

Pietūs:
Didelis kepsnys, keptas suspaustas, su žaliomis salotomis ir pomidoru.

Vakarienė:
Sriubos porcija.

Trečiadienis

Pusryčiai:

Pietūs:
Didelis kepsnys, keptas suspaustas, su žaliomis salotomis.

Vakarienė:
2 kietai virti kiaušiniai su 2 gabalėliais neriebaus kumpio.

Ketvirtadienis

Pusryčiai:

Pietūs:
1 kiaušinis, 1 morka, sūris.

Vakarienė:
Vaisių salotos, stiklinė kefyro.

Penktadienis

Pusryčiai:
Trintos morkos su citrina.

Pietūs:
Žuvies, keptos suspausta, porcija ir pomidoras.

Vakarienė:
Didelis kepsnys, keptas suspaustas, su žaliosiomis salotomis.

Šeštadienis

Pusryčiai:

Pietūs:
Be riebalų kepto viščiuko porcija, žaliosios salotos.

Vakarienė:
Didelis kepsnys, žaliosios salotos.

Sekmadienis

Pusryčiai:
Arbata be cukraus.

Pietūs:
Ką tik norite, bet saikingai!!!

Gėrimai: tik vanduo (paprastas arba mineralinis). Morkos gali būti pakeistos pomidoru, ir atvirkščiai.

Sėkmės!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tercija: 26 vasario 2012 - 00:52
čia tau, tercija, už temutę 4u.gif

aš labai norėčiau prisijungti, tik norėčiau laikytis savo dietos, ar būtų taip galima?
Atsakyti
QUOTE(motinyste_veza @ 2012 02 26, 11:28)
čia tau, tercija, už temutę  4u.gif

aš labai norėčiau prisijungti, tik norėčiau laikytis savo dietos, ar būtų taip galima?

aišku smile.gif pasidalink kokios ir pabandyk užregistruoti duomenis, nežinau ar pavyko man padaryti smile.gif
Atsakyti
labukas, aciu tercija 4u.gif saunus namuciai, tikekimes ir rezultatai bus saunus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Prisedau kurti temute, o ziuriu jau yra bigsmile.gif drinks_cheers.gif Padejau penktadieni ir sestadieni mamai kiaule tvarkyti, tai neturejau kada prisesti prie PC blush2.gif

As taip pat laikysiuos ne sitos Angelo dietos, o pagal save kazka. Nes numirsiu su tokiu maisto kiekiu g.gif Pirma reikia atprasti esti, o tik paskui pasilaikysiu kazko cool.gif

Dar siulau toki varianta: rasom ka valgem per diena. Is patirties sakau - labai veikia, kai surasai vos ne paklode doh.gif (Cia toms, kurios ne angelo dietos laikysis) ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

visgi nutariau kad ir man reikia pora kilo numest,atejo jau pavasaris pas mus-ta proga pasigrazint flirt.gif

Mazinsiu porcijas ir manau to uzteks,nes reik ir MP dar kazkaip islaikyt rolleyes.gif rolleyes.gif ir nuo 6val.vakaro uzrakinu saldytuva hihihi.gif

Kaip suprantu startas rytoj ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Matrem* @ 2012 02 26, 12:01)
Sveikos,

visgi nutariau kad ir man reikia pora kilo numest,atejo jau pavasaris pas mus-ta proga pasigrazint flirt.gif

Mazinsiu porcijas ir manau to uzteks,nes reik ir MP dar kazkaip islaikyt rolleyes.gif  rolleyes.gif ir nuo 6val.vakaro uzrakinu saldytuva hihihi.gif

Kaip suprantu startas rytoj ? bigsmile.gif

Jo, rytoj, bet as jau siandien nebeesiu cool.gif
Beje, jei intensyviai maitini MP, rekomenduojamas tarpas tarp valgymu neturi buti mazesnis nei 12 val. Kitaip pienuko ryte pritruksi ax.gif Tai pasiskaiciuok, kada pusrycius valgysi, ir atimk 12 val. As irgi ribosiu nuo 6-7 vakaro valgyma, bet neuzrakinsiu saldytuvo.
Atsakyti
QUOTE(mildamile @ 2012 02 26, 14:20)
Jo, rytoj, bet as jau siandien nebeesiu  cool.gif
Beje, jei intensyviai maitini MP, rekomenduojamas tarpas tarp valgymu neturi buti mazesnis nei 12 val. Kitaip pienuko ryte pritruksi  ax.gif Tai pasiskaiciuok, kada pusrycius valgysi, ir atimk 12 val. As irgi ribosiu nuo 6-7 vakaro valgyma, bet neuzrakinsiu saldytuvo.

Matai kaip g.gif tai jau ciu pusryciai bus sesta lotuliukas.gif reik tada is tikro pasiskaiciuot ax.gif ai tikiuosi poros savaiteliu ilgiau nesidietint,mazum kaip nors islaviruosiu su MP smile.gif taip jau visai i bada nesoksiu,eina sau schmoll.gif
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif ir as jungiuosi i jusu kompanija, tik man labiau priimtinesnis kitas variantas, kuri buvo Fifux'e pasiulus taip pat Angelo dieta, bet kita maisto sudetis:
angelo dieta

Tad paziurejau kad man ji labiau patinka tad as laikysiuos jos, arba bent jau stengsiuos laikytis panasiai, ir zinoma nuo 6 val vakaro nieko i burna rolleyes.gif
tad sekmes ir kantrybes mamytes 4u.gif
Atsakyti
oho kaip gauseja musu burys, smagu, tikiuosi mums visoms pavyks igyvendinti planus, nepritruks ryzto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ellymay @ 2012 02 26, 15:34)
oho kaip gauseja musu burys, smagu, tikiuosi mums visoms pavyks igyvendinti planus, nepritruks ryzto smile.gif

as ir tikiuosi kad mums pavyks, reikia tik valios ir pastangu 4u.gif
Atsakyti
As irgi jungiuosi, tik ne su angelo dieta, o siaip. As stengiuosi maziau esti nesveiko maisto. Sportuoti ir po 18val valgyti tik vaisius arba jogurta. Man reikia iki kovo galo numesti bent 1kg. Aisku noreciau visus likusius 3nukratyt biggrin.gif Einu lenteles pildyt bigsmile.gif
Atsakyti