QUOTE(*Matrem* @ 2012 02 27, 11:31)
Sveikutes,
as ir dar tik su kava.Dar tik pusryciauja seimyna
man atrodo maziau valgant daugiau ka namie nuveiksiu-reiks kazkaip laika uzmusinet
Reiks paprasyt snd MB kad nufotkintu.Ydomu man ar matytusi pora numestu kilogramu ar cia tik pacios sirdies ramumui,kad jau kudesne

as ir dar tik su kava.Dar tik pusryciauja seimyna

Reiks paprasyt snd MB kad nufotkintu.Ydomu man ar matytusi pora numestu kilogramu ar cia tik pacios sirdies ramumui,kad jau kudesne

Issimatuok apimtis. Ant ju ir matysi. As gal siandien situo uzsiimsiu

Pusryciams tik 2 blynukus ir kavytes

na pas mane jau pietu metas. pasidariau sviezio kopusto salotas su pomidoru ir du kiausai. vai vai vai kokie skanus pietus
ir metu arbatos uzsiskaninimui

Ar as neuzmaciau, ar nera sarasiuko kas kiek sveria. Noretusi kazkaip susipazinti su visu papildomais kg
Bet po 2 sav busi graksti it gazele

QUOTE(ellymay @ 2012 02 27, 12:29)
na pas mane jau pietu metas. pasidariau sviezio kopusto salotas su pomidoru ir du kiausai. vai vai vai kokie skanus pietus
ir metu arbatos uzsiskaninimui 

Bet po 2 sav busi graksti it gazele

atlekiu ir as pas jus, pasipasakoti, kad siand dar tik pusrycius valgiau, nors zinot pusryciais nepavadinciau stikline kefyro ir suvalgyta banana
net kavos atsisakiau, nes be cukraus ji man neskani, tad isvis sakiau apseisiu be jos, arba bent jau kas antra ryta gersiu
kaip jau sakiau laikysiuos tos angelo dietos, tik kitas kur variantas, bet tarp valgymu sakiau paskanausiu kokio surelio, ir sriubos neatsisakysiu, pet po 6 val tai grieztai nieko i burna
lb tikiuosi pasiekti norimo rezultato
bet zinot pasakysiu ir noro valgyti lb nera, nes zinau kad noriu tikrai suliekneti, jei nemaitinciau galeciau ir isvis nevalgyti..ech ko tik del to grozio nepadarysi
o as net kavos atsisakiau

kaip jau sakiau laikysiuos tos angelo dietos, tik kitas kur variantas, bet tarp valgymu sakiau paskanausiu kokio surelio, ir sriubos neatsisakysiu, pet po 6 val tai grieztai nieko i burna

lb tikiuosi pasiekti norimo rezultato

bet zinot pasakysiu ir noro valgyti lb nera, nes zinau kad noriu tikrai suliekneti, jei nemaitinciau galeciau ir isvis nevalgyti..ech ko tik del to grozio nepadarysi

QUOTE(ellymay @ 2012 02 27, 10:34)
na didzioji diena, laikykites mergytes
jungiuosi su dideliu puodu kavos
snd man prasidejo mmm, tikiuosi nenukrisiu 

o as net kavos atsisakiau

QUOTE(*Matrem* @ 2012 02 27, 12:51)
Aciu, radau ir pracekinau

jau kaip ir pietu metas, bet as dar tik priespieciauju su vel stikline kefyro, ir vietoj vaisiaus suvalgiau sureli

QUOTE(inetukea @ 2012 02 27, 15:11)
jau kaip ir pietu metas, bet as dar tik priespieciauju su vel stikline kefyro, ir vietoj vaisiaus suvalgiau sureli 

As vietoj priespieciu issiploviau galva

zinok Matrem man irgi pakolkas visai nera noro valgyti
kad tik taip ir toliau, tai liekneti bus lengva tada
bet manau cia tik pirma diena taip

sveikos,
kaip matau, nemažai čia jūsų, ir nemažai laikosi savo dietos

mano dieta- mažesnės porcijos + buities darbai+rūpinimasi vaikais+ lanko sukimas 10min.+atsisakysiu rūkytos dešros, batono ir pan.
Papildyta:
užpildžiau anketą ir nesąmonę įrašiau