Įkraunama...
Įkraunama...

2011 rugsėjinukų mamytės dietininkės :)

reikejo suvalgyti pusryciam bent kiausinuka, jis baltiminis, ir galima istverti iki pietu tikrai, nes baltimai duoda sotuma, o jei isgeret kava su cukrum, tai cukrus angliavandeniai, o jie skatina apetita 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

as ir dar tik su kava.Dar tik pusryciauja seimyna biggrin.gif man atrodo maziau valgant daugiau ka namie nuveiksiu-reiks kazkaip laika uzmusinet lotuliukas.gif

Reiks paprasyt snd MB kad nufotkintu.Ydomu man ar matytusi pora numestu kilogramu ar cia tik pacios sirdies ramumui,kad jau kudesne hihihi.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(*Matrem* @ 2012 02 27, 11:31)
Sveikutes,

as ir dar tik su kava.Dar tik pusryciauja seimyna biggrin.gif man atrodo maziau valgant daugiau ka namie nuveiksiu-reiks kazkaip laika uzmusinet lotuliukas.gif

Reiks paprasyt snd MB kad nufotkintu.Ydomu man ar matytusi pora numestu kilogramu ar cia tik pacios sirdies ramumui,kad jau kudesne hihihi.gif  mastau.gif

Issimatuok apimtis. Ant ju ir matysi. As gal siandien situo uzsiimsiu ax.gif
Pusryciams tik 2 blynukus ir kavytes bigsmile.gif Bet rytiniam sportui issisveiciau vonios kambari, tai dabar geriu arbata cool.gif
Atsakyti
na pas mane jau pietu metas. pasidariau sviezio kopusto salotas su pomidoru ir du kiausai. vai vai vai kokie skanus pietus lotuliukas.gif ir metu arbatos uzsiskaninimui biggrin.gif
Atsakyti
Ar as neuzmaciau, ar nera sarasiuko kas kiek sveria. Noretusi kazkaip susipazinti su visu papildomais kg drinks_cheers.gif
QUOTE(ellymay @ 2012 02 27, 12:29)
na pas mane jau pietu metas. pasidariau sviezio kopusto salotas su pomidoru ir du kiausai. vai vai vai kokie skanus pietus lotuliukas.gif  ir metu arbatos uzsiskaninimui biggrin.gif

Bet po 2 sav busi graksti it gazele flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(mildamile @ 2012 02 27, 14:45)
Ar  as neuzmaciau, ar nera sarasiuko kas kiek sveria. Noretusi kazkaip susipazinti su visu papildomais kg  drinks_cheers.gif

Yra pradzioj temeles ax.gif vienam suvedem duomenis,kitam visas sarasiukas ax.gif
Atsakyti
atlekiu ir as pas jus, pasipasakoti, kad siand dar tik pusrycius valgiau, nors zinot pusryciais nepavadinciau stikline kefyro ir suvalgyta banana lotuliukas.gif net kavos atsisakiau, nes be cukraus ji man neskani, tad isvis sakiau apseisiu be jos, arba bent jau kas antra ryta gersiu ax.gif
kaip jau sakiau laikysiuos tos angelo dietos, tik kitas kur variantas, bet tarp valgymu sakiau paskanausiu kokio surelio, ir sriubos neatsisakysiu, pet po 6 val tai grieztai nieko i burna schmoll.gif
lb tikiuosi pasiekti norimo rezultato rolleyes.gif
bet zinot pasakysiu ir noro valgyti lb nera, nes zinau kad noriu tikrai suliekneti, jei nemaitinciau galeciau ir isvis nevalgyti..ech ko tik del to grozio nepadarysi doh.gif

QUOTE(ellymay @ 2012 02 27, 10:34)
na didzioji diena, laikykites mergytes 4u.gif  jungiuosi su dideliu puodu kavos wink.gif snd man prasidejo mmm, tikiuosi nenukrisiu biggrin.gif

o as net kavos atsisakiau doh.gif

Atsakyti
QUOTE(*Matrem* @ 2012 02 27, 12:51)
Yra pradzioj temeles ax.gif vienam suvedem duomenis,kitam visas sarasiukas ax.gif

Aciu, radau ir pracekinau dirol.gif
Atsakyti
jau kaip ir pietu metas, bet as dar tik priespieciauju su vel stikline kefyro, ir vietoj vaisiaus suvalgiau sureli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2012 02 27, 15:11)
jau kaip ir pietu metas, bet as dar tik priespieciauju su vel stikline kefyro, ir vietoj vaisiaus suvalgiau sureli ax.gif

As vietoj priespieciu issiploviau galva lotuliukas.gif lotuliukas.gif keista bet nenoriu valgyt g.gif budavo vien nuo minties apie dieta isalkstu hihihi.gif bet reik eit kazka uzkast nes kai smogs alkis tai bus sunku susilaikyt neprisiedus visokiu skanestu.
Atsakyti
zinok Matrem man irgi pakolkas visai nera noro valgyti biggrin.gif kad tik taip ir toliau, tai liekneti bus lengva tada biggrin.gif bet manau cia tik pirma diena taip g.gif
Atsakyti

sveikos,
kaip matau, nemažai čia jūsų, ir nemažai laikosi savo dietos biggrin.gif
mano dieta- mažesnės porcijos + buities darbai+rūpinimasi vaikais+ lanko sukimas 10min.+atsisakysiu rūkytos dešros, batono ir pan.
Papildyta:
užpildžiau anketą ir nesąmonę įrašiau smile.gif nesupratau, ką reiškia pradinis svoris lotuliukas.gif pamaniau, koks prieš nėštumą lotuliukas.gif pataisyt kaip nors galima?
Atsakyti