QUOTE(phantasm @ 2014 01 20, 16:29)
Nera, tikrinau ir telefona ir fb, nieko itartino is jo puses nepastebiu. O pradzioj viskas buvo gerai, mazdaug du kartai i savaite plius minus. Iki vestuviu kartu negyvenom, tai kai susitikdavom pasimatymams, naturalu, kad viskas 'tuom' pasibaigdavo. Bet va po vestuviu viskas pradejo keistis..nzn as kai i ji paziuriu jis tik lovoj guli, aisku dirba viskas ok, bet jei kartu kazka nuveikt, tai baik, geriau prie tv pagules, niekur kartu neinam, jokio laisvalaikio nera, kazkaip atrodo galvoja kam stengtis vistiek apsivede, niekur ji nepabegs. Tai del mylejimosi, manau jis tingi paprasciausiai. Bet kaip nesuprast, kad tai griauna santykius, kad reikia stengtis, kad palaikyt artuma, siluma, o jis i tokius mano zodzius nieko neatsako. As jam sakau, tai ka reikes kita susirasti, kuris uz tave pareiga atliktu, tai tik nusijuokia, aisku as kogero taip neisdrisciau padaryt...
pas mane tas pats, mes ir pries vestuves kartu gyvenom, bet tada gyvenimas buvo ziauriai itemptas, tai tuomet nesistebejau kad sexo sumazejo, bet kai viskas nurimo, atrodo kad taip ir turi but
QUOTE(Eden@ @ 2014 01 20, 16:33)
jis nebijo jusu prarast..galvoja, kad vistiek niekur neiseisite..o sekso galbut realiai jam tiek ir pakanka, bet del laisvo laiko, tai tiesiog priprato prie jusu ir tiek..nemato reikalo stengtis...reikia papurtyt, sukrest...pokalbiai ziuriu tokiem nepadeda, niekas nesikeicia....daugiau laiko skirkit sau, dazniau iseikit kazkur, pradekit puostis, stengtis labiau del saves....greit turetu atkust
isbandziau viska, is stengiausi ir ignoravau, net miegojau atskirai, ir i klubus ejau, ir pasakojau gryzus kaip su kitais sokau ir kaip buciuotis lindo, nu zodziu apskritas nulis, na deja manau lietuvaiciai vyrai tokie, ir nieko cia nepakeisi, norit aistringu, ieskokit tamsiaodziu
Phantasm - vienas klausimas? ar jus savo partnere patenkinat? ar tik pats pasitenkinat, jei jusiske bus tikrai laiminga del sexo ji tikrai nores dar ir dar ir dar, bet jei rupinates tik savo poreikiais, o ji lieka suerzinta ir palikta, tai nieko keisto kad ji daznai to nenori.

o gal ji turi kokiu nors fantaziju, tik nedrysta ju garsiai issakyt, deja kuklumo moterelems netruksta. Zodziu patarimas - paanalizuokit save, gal visgi kazkas yra ne iki galo gerai
Prisipažystu, esu blogas... aišku tai nieko blogo, tai juk kūrybinis procesas. Bet didžiausias procesas yra šeima!!!