Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyras nenori mylėtis

QUOTE(phantasm @ 2014 01 20, 11:42)
Mano vyrui taip pat nereikia sekso...nors nera ne dveju metu kaip kartu gyvenam...pradzioj viskas buvo gerai, kol tie reikalai retejo, retejo, as prie jo bandydavau listi, viena, antra, trecia karta, bet jis durniu apsimesdavo, kol dabar visiskai jokio artumo nera jau kelis menesius, mane tai zudo, kiekviena diena mastau apie savo gyvenima, ka daryt, kaip toliau gyvent.

klauset kodel?
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2014 01 20, 07:50)
Pirma karta susimasciau, galbut tos poros, kurios nesusilaukia vaiku ir nesimyli.

Motin, tiesiog auksinė mintis biggrin.gif

QUOTE(Eden@ @ 2014 01 20, 10:02)
klauset kodel?

Man rodos, kad ne. Antraip nesiblaškytų be vietos du mėnesiu.
Atsakyti
Klausiau, bet jis ta tema nenori kalbeti, mykia kazka..kad ka as cia issigalvoju...buvau kelis kartus priremus kad kaip taip galima gyvent kaip broliui su sese, pati monologu tuos kartus pasikalbejau, o jis tyli, nieko nesako. Tai dabar nelieciu tos temos visai, nieko nebesakau, nes jau toliau zemintis nebegaliu, tai taip ir gyvenu dzin ijungus, nors viduj labai sunku.
Sakau kaip tu gali taip gyventi, sakau tikrai reiskias vienas kur kamputi pasitvarkai, o jis eik eik nenusisnekek. Na pasikalbeti ta tema kaip normaliems zmonems tikrai nesigaus, geriau abu apsimesim, kad nieko cia nera ir viskas cia gerai...
Atsakyti
Taip ir as susimastau o kaip mes vaiko susilauksim nesimyledami,gyvenima susitvarke, jau ir laikas vaikams butu, dar visu klausimai tai kada vaikuciau? Nu jo galvoju, zinotumet jus kodel tu vaikuciu nera...o ir jis visai apie vaikus nekalba ne zodzio. Nu nebuciau pagalvojus, kad tokia situacija gali susiklostyti musu gyvenime. As bijau, nenoriu pripazint, kad musu santuokai galas ateina.
Atsakyti
QUOTE(phantasm @ 2014 01 20, 12:59)
Klausiau, bet jis ta tema nenori kalbeti, mykia kazka..kad ka as cia issigalvoju...buvau kelis kartus priremus kad kaip taip galima gyvent kaip broliui su sese, pati monologu tuos kartus pasikalbejau, o jis tyli, nieko nesako. Tai dabar nelieciu tos temos visai, nieko nebesakau, nes jau toliau zemintis nebegaliu, tai taip ir gyvenu dzin ijungus, nors viduj labai sunku.
Sakau kaip tu gali taip gyventi, sakau tikrai reiskias vienas kur kamputi pasitvarkai, o jis eik eik nenusisnekek.  Na pasikalbeti ta tema kaip normaliems zmonems tikrai nesigaus, geriau abu apsimesim, kad nieko cia nera ir viskas cia gerai...

Na va, dabar zinot kaip gyvena kokiu 70% pasaulio vyru smile.gif.
O del problemos uzuojauta, pats turiu tokia tik atvirkstini varianta noriu ir galeciau tiek kiek draugystes pradzioje, ale is kitos puses psh, bandai kalbetis, tylu, mazdaug pats su savim pasneki, kartais dar asarom apsipila, po pokalbio koki menesi lyg viskas ok, o paskui vel tas pats 1 kartas per menesi, o iki to 1 karto dar reikia koki melejona pasiteisinimu isklausyti kodel NE, tada pradedi galvoti, kad gal nesveikas ar su paciu kazkas negerai..
Atsakyti
phantasm, o kitos nera? kiek kartu myledavotes santuokos pradzioje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2014 01 20, 14:46)
phantasm, o kitos nera? kiek kartu myledavotes santuokos pradzioje?  4u.gif

Nera, tikrinau ir telefona ir fb, nieko itartino is jo puses nepastebiu. O pradzioj viskas buvo gerai, mazdaug du kartai i savaite plius minus. Iki vestuviu kartu negyvenom, tai kai susitikdavom pasimatymams, naturalu, kad viskas 'tuom' pasibaigdavo. Bet va po vestuviu viskas pradejo keistis..nzn as kai i ji paziuriu jis tik lovoj guli, aisku dirba viskas ok, bet jei kartu kazka nuveikt, tai baik, geriau prie tv pagules, niekur kartu neinam, jokio laisvalaikio nera, kazkaip atrodo galvoja kam stengtis vistiek apsivede, niekur ji nepabegs. Tai del mylejimosi, manau jis tingi paprasciausiai. Bet kaip nesuprast, kad tai griauna santykius, kad reikia stengtis, kad palaikyt artuma, siluma, o jis i tokius mano zodzius nieko neatsako. As jam sakau, tai ka reikes kita susirasti, kuris uz tave pareiga atliktu, tai tik nusijuokia, aisku as kogero taip neisdrisciau padaryt...
Atsakyti
QUOTE(phantasm @ 2014 01 20, 15:29)
Nera, tikrinau ir telefona ir fb, nieko itartino is jo puses nepastebiu. O pradzioj viskas buvo gerai, mazdaug du kartai i savaite plius minus. Iki vestuviu kartu negyvenom, tai kai susitikdavom pasimatymams, naturalu, kad viskas 'tuom' pasibaigdavo. Bet va po vestuviu viskas pradejo keistis..nzn as kai i ji paziuriu jis tik lovoj guli, aisku dirba viskas ok, bet jei kartu kazka nuveikt, tai baik, geriau prie tv pagules, niekur kartu neinam, jokio laisvalaikio nera, kazkaip atrodo galvoja kam stengtis vistiek apsivede, niekur ji nepabegs. Tai del mylejimosi, manau jis tingi paprasciausiai. Bet kaip nesuprast, kad tai griauna santykius, kad reikia stengtis, kad palaikyt artuma, siluma, o jis i tokius mano zodzius nieko neatsako. As jam sakau, tai ka reikes kita susirasti, kuris uz tave pareiga atliktu, tai tik nusijuokia, aisku as kogero taip neisdrisciau padaryt...

jis nebijo jusu prarast..galvoja, kad vistiek niekur neiseisite..o sekso galbut realiai jam tiek ir pakanka, bet del laisvo laiko, tai tiesiog priprato prie jusu ir tiek..nemato reikalo stengtis...reikia papurtyt, sukrest...pokalbiai ziuriu tokiem nepadeda, niekas nesikeicia....daugiau laiko skirkit sau, dazniau iseikit kazkur, pradekit puostis, stengtis labiau del saves....greit turetu atkust 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(phantasm @ 2014 01 20, 16:29)

pas mane tas pats, mes ir pries vestuves kartu gyvenom, bet tada gyvenimas buvo ziauriai itemptas, tai tuomet nesistebejau kad sexo sumazejo, bet kai viskas nurimo, atrodo kad taip ir turi but doh.gif

QUOTE(Eden@ @ 2014 01 20, 16:33)
jis nebijo jusu prarast..galvoja, kad vistiek niekur neiseisite..o sekso galbut realiai jam tiek ir pakanka, bet del laisvo laiko, tai tiesiog priprato prie jusu ir tiek..nemato reikalo stengtis...reikia papurtyt, sukrest...pokalbiai ziuriu tokiem nepadeda, niekas nesikeicia....daugiau laiko skirkit sau, dazniau iseikit kazkur, pradekit puostis, stengtis labiau del saves....greit turetu atkust  4u.gif

isbandziau viska, is stengiausi ir ignoravau, net miegojau atskirai, ir i klubus ejau, ir pasakojau gryzus kaip su kitais sokau ir kaip buciuotis lindo, nu zodziu apskritas nulis, na deja manau lietuvaiciai vyrai tokie, ir nieko cia nepakeisi, norit aistringu, ieskokit tamsiaodziu mirksiukas.gif cool.gif

Phantasm - vienas klausimas? ar jus savo partnere patenkinat? ar tik pats pasitenkinat, jei jusiske bus tikrai laiminga del sexo ji tikrai nores dar ir dar ir dar, bet jei rupinates tik savo poreikiais, o ji lieka suerzinta ir palikta, tai nieko keisto kad ji daznai to nenori. 4u.gif o gal ji turi kokiu nors fantaziju, tik nedrysta ju garsiai issakyt, deja kuklumo moterelems netruksta. Zodziu patarimas - paanalizuokit save, gal visgi kazkas yra ne iki galo gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Del to vieno klausimo, tai kazko nedaskaitet, nes as esu ji, ir vyras man ''neduoda'' biggrin.gif
Nu aisku kaip cia bebutu, man geriau toks, negu kuris droztu kasdien, bet aisku gyvenime svarbiausia viduriukas, bet deja jo nera. Bet kai pagalvoji, kad taip gali visa likusi gyvenima nugyvent, tai nebejuokinga pasidaro. Kazin ar kam taip buvo,kad viskas susitvarke ir grizo i senas vezias? As jau isizeidus esu, ir jei afdrug vyras uzsinoretu, tai man jau nebereiktu. Cia kaip kokios ismaldos lauk....

Atsakyti
o gal be sekso buna siaip kokiu zaidimu, paisdykavimu? ar ir to neduoda?
Atsakyti
Kad kirvis atitiktu kota, tai ziurau retas atvejis pas daugeli, nes santykiu pradzioje-draugysteje, vedybu pradzioje buna visai kitaip, negu pragyvenus 5 meteliu ir daugiau. Taciau jeigu jau santykiu pradzioje 3 menesiams praejus, o ne metams, jau sekso mazoka, tai veliau Kaledos bus dazniau, negu seksas. Pvz. mes su savo zmona draugystes pradzioje"darbavomes" naktimis uz kelis etatus, vedybinio gyvenimo pirmais metais taip pat. Taciau veliau zmonai to jau nereikejo, kaip jinai issireiskia jau atsibodo, viskas jau ne taip jaudina, near aistros ir t.t. Tu jau nesi toksai, kaip cia geriau issireiksti, jai nezinomas zmogus. Ir kaip jinai sako jai seksas gyvenime nera toksai svarbus ir anksciau taip buvo, taciau tai draugystes pradzia ir t.t. Tai as jai sakau, tai tu mane apgavai, buvai tokia anksciau, o kai jau apsivedeme jau viskas- ka turi ta turi. Nesakau, kad man taip, kaip kuriems per menesi viena karta, per savaite karta, taciau man norisi daugiau ir aistringiau lovoje negu dabar yra. Tai jau tas jai nepriimtina, tai tas jos visai nejaudina ir t.t., nors anksciau viskas jai tikdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriukas5: 20 sausio 2014 - 18:45