Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyras nenori mylėtis

QUOTE(Le Murka @ 2014 06 05, 11:05)
doh.gif tiesiog truksta zodziu lotuliukas.gif
25 metai ir su vaiku, nurasyta???
Kas jums su saviverte?

tu pabandyk rasti vyra, kuris nores imtis atsakomybe uz tavo vaikus.

Lietuvoje pilna GRAZIU, ISSILAVINUSIU, su puikiu chakarakteriu bet deja VIENISU moteru.
o jei dar su vaikais tai joooo.... geras klausimas kokie sansai vyra rasti
Papildyta:
QUOTE(gera_pukuota @ 2014 06 05, 15:07)
ale rimtai  blink.gif
man tuoj 38 stuktels ir vaikai du yra - ale savęs dar nenurašiau. Kaip tik, jei reiktų rinktis ar grįžti į tuos laikus kai buvau 25 ir be vaikų ar dabar - renkuosi dabar. Taip, išvaizda per tuos metus pasikeitė, raukšlelių atsirado, bet ne tame moters grožis atsiskleidžia. Galų gale net seksas dabar kokybiškesnis  biggrin.gif

as nesakau kad moteris negrazi tampa, sakau kad lengviau meiluzi rasti nei tobula partneri tokiam amziuje. Lietuvoje yra ir taip vyru trukumas, o be to kiek daug geju arba gerianciu is ju. Statistiskai vertinkit situacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grazute Venera: 05 birželio 2014 - 23:03
QUOTE(Grazute Venera @ 2014 06 05, 23:06)

Lietuvoje pilna GRAZIU, ISSILAVINUSIU, su puikiu chakarakteriu bet deja VIENISU moteru.
Papildyta:
as nesakau kad moteris negrazi tampa, sakau kad lengviau meiluzi rasti nei tobula partneri tokiam amziuje.

doh.gif visiškus vėjus rašai doh.gif
pergalvojau ir savo drauges ir pažįstamas - statistiškai pagal jas su vaiku lengviau rasti partnerį, sutuoktinį negu 35metei nė karto dar netekėjusiai cool.gif ir ne kaime kokiam, o Lietuvos didmiesčiuose.
Atsakyti
QUOTE(Grazute Venera @ 2014 06 05, 23:06)

na tai kad pabandziau lotuliukas.gif jau. buvau 33 ir su 2 vaikais tada - vienas paauglys su siaubingu hormonu valdomu charakteriu, o kitas darzelinukas. zinok ir radau lb greitai, ir dar milijona kart geresni, nei budama jauna ir be vaiku rolleyes.gif

ir ne viena moteri pazistu, kuri rado biggrin.gif .

be to, jei tik apie sexa kalbet, tai is vis per 1 diena rasi, nors ir 5 vaikus turedama. tai kam duotuoju atveju tas vyras, jei moteris - savarankiska, uzsidirba, sexo is jo negauna 2 metus. kam jis namie? sofkelems prie tv ir kompo patrint?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Le Murka: 06 birželio 2014 - 06:16
QUOTE(Le Murka @ 2014 06 06, 06:12)

be to, jei tik apie sexa kalbet, tai is vis per 1 diena rasi, nors ir 5 vaikus turedama. tai kam duotuoju atveju tas vyras, jei moteris - savarankiska, uzsidirba, sexo is jo negauna 2 metus. kam jis namie? sofkelems prie tv ir kompo patrint?

Lengviausia imti ir issidraskyti, bet nemanau, kad jusu patarimai iskart mesti ta vyra, nezinant bendro seimos gyvenimo teisingi. Gal jis idealus tetis vaikams, gal jis myli savo zmona ir gerbia, rupinasi buitimi ir seimos gerbuviu. Gal vyras tik pats turi kazkokiu problemu ir nekalba apie jas, gal bijo kalbeti, gal jam geda. Gal skaudina savo moteri visai nenoredamas. Kazkokiu budu tai issiaiskinti reikia. Jei vyrui butu visiskai neidomi, nereikalinga tai pats vyras skyrybu paprasytu, kazkas juk laiko vadinasi. Gal tikrai kokia rutina, gal laukia is moters iniciatyvos, gal tada pries 2 metus jam atsibodo vienam stengtis. Kai dabar atsigreziu, tai visad noredavau myletis bet tikedavausi is jo isradingumo ir iniciatyvos pati nesistengdama pafantazuoti
Atsakyti
Išsidraskyti nėra lengva, užtat ir gyvenime, ir čia forume gausu "ką daryt?" Lengva yra patarti: "nepatinka-mesk". Manau, kad pirmiausia reikia priežasčių, sprendimų ieškot. Taigi yra jausmai, kurių taip lengvai nenumesi.
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 06 06, 07:12)
na tai kad pabandziau lotuliukas.gif jau. buvau 33 ir su 2 vaikais tada - vienas paauglys su siaubingu hormonu valdomu charakteriu, o kitas darzelinukas. zinok ir radau lb greitai, ir dar milijona kart geresni, nei budama jauna ir be vaiku rolleyes.gif
ir ne viena moteri pazistu, kuri rado biggrin.gif .

jis buvo vedes ar vienisas ?
as Lietuvoje gyvendama, dirbdama geram darbe su puikiu atlyginimu, gyvenau sostinej, geram bute, tai zinok alfonsiukus traukdavau... normaliu vyru darbe buvo, kurie nevede, bet jie buvo manimi nesidomejo. Figura mano ideali. Kas vyrams patinka juk. Bet netraukiau ju, o traukiau kazkokius neaiskius, alfonsus, degradus. Vyru myletis buvo ligi kaklo.. bet rimtu partneriu - 0 !
uzsienyje vyru demesys buvo didelis ir elgesys pagarbus, normalus. cia ir istekejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grazute Venera: 06 birželio 2014 - 22:21
QUOTE(Grazute Venera @ 2014 06 06, 23:16)
as Lietuvoje gyvendama, dirbdama geram darbe su puikiu atlyginimu, gyvenau sostinej, geram bute, tai zinok alfonsiukus traukdavau... normaliu vyru darbe buvo, kurie nevede, bet jie buvo manimi nesidomejo. Figura mano ideali. Kas vyrams patinka juk. Bet netraukiau ju, o traukiau kazkokius neaiskius, alfonsus, degradus. Vyru myletis buvo ligi kaklo.. bet rimtu partneriu - 0 !
uzsienyje vyru demesys buvo didelis ir elgesys pagarbus, normalus. cia ir istekejau.

Figura dar ne viskas cool.gif Be to, gal kelei labai aukstus reikalavimus? g.gif
Limali, visiskai nepataikei. Jis jau daug metu nesistengia. Stengiausi tik as! Taip, jis geras tevas, bet tik tiek. Mes jau seniai esam kaip papasti buto kaimynai. Siek tiek baisu koki seimos modeli issines musu dukra i savo seima. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2014 06 07, 20:58)
Figura dar ne viskas  cool.gif  Be to, gal kelei labai aukstus reikalavimus? g.gif
Limali, visiskai nepataikei. Jis jau daug metu nesistengia. Stengiausi tik as! Taip, jis geras tevas, bet tik tiek. Mes jau seniai esam kaip papasti buto kaimynai. Siek tiek baisu koki seimos modeli issines musu dukra i savo seima. sad.gif

Neprisimenu kad mano mama su tevu glebesciuotusi, buciuotusi, o seksas tarp ju buvo super, aktyvus, jaudinantis, mama sake kad tevas mano buvo puikus vyras lovoje. taip, kad as tai suprasdavau kad jie visai nesimylejo, nes 'nebuvo jokiu zenklu'.

Ne, as neturejau jokiu reikalavimu. mano prioritetas buvo jausmai, meile, tik tiek. bet kaip pamilsi zmogu kuriam matai, kad esi idomi, nes gali visur susimoket uz savew ir dar kartais uz ji. o vyru kurie norejo tik sekso buvo desimtimis, todel ir sakau lengviau meiluzi rasti, nei rimta vyra.
Figura kai daili, tai cia lyg ilgi plaukai ! tiesiog viliot lengviau ir paprasciau.
Atsakyti
QUOTE(Grazute Venera @ 2014 06 06, 22:16)

issiskyres
ir figura mano ne ideali biggrin.gif . netraukiau niekad jokiu alfonsu nei degradu, nors irgi turiu buta ir gera darba. tikrai gal vyrai jaucia, kokius reikalavimus jiems keli. ir zinai, geri vyrai dar jaucia moters pasitikejima savimi. bet tas pasitikiejimas turi buti naturalus, nesumeluotas, ir tai moteriai duoda daugiau zavesio, nei ideali figura mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grazute Venera @ 2014 06 07, 23:04)
Neprisimenu kad mano mama su tevu glebesciuotusi, buciuotusi, o seksas tarp ju buvo super, aktyvus, jaudinantis, mama sake kad tevas mano buvo puikus vyras lovoje. taip, kad as tai suprasdavau kad jie visai nesimylejo, nes 'nebuvo jokiu zenklu'.

Ne, as neturejau jokiu reikalavimu. mano prioritetas buvo jausmai, meile, tik tiek. bet kaip pamilsi zmogu kuriam matai, kad esi idomi, nes gali visur susimoket uz savew ir dar kartais uz ji. o vyru kurie norejo tik sekso buvo desimtimis, todel ir sakau lengviau meiluzi rasti, nei rimta vyra.
Figura kai daili, tai cia lyg ilgi plaukai ! tiesiog viliot lengviau ir paprasciau.

gal pati negalejot nieko tiem vyram pasiulyt, apart fguros? vis minit isvaizda...
Atsakyti
QUOTE(kriste227 @ 2014 06 09, 09:54)
gal pati negalejot nieko tiem vyram pasiulyt, apart fguros? vis minit isvaizda...

Tikrai kuo ta figūra gali padėti taip labai santykiuose su vyru, vajetus, jei tik tiek tereikėtų smile.gif
Atsakyti
Turiu draugiu, kurios storesnes, tai nelabai kas ir nori su jomis 'draugauti', gedinasi ju, nenori rodyt savo draugams. Man figura grazi yra didesnis pasitikejimas savimi. Jei liula lasiniai, tai kaip ten su maudymuku pries vyra, ar lovoj nusirengti.
Atsakyti