Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyras nenori mylėtis

QUOTE(Grazute Venera @ 2014 06 12, 22:35)
, vyras neliepia nestumo metu dietos laikytis, valgau kas patinka, turiu dietologa, einu i sporto kluba, viskas ok  4u.gif .

doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 06 13, 10:28)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

supratai gerai.
jis zavisi lieknomis, bet man niekad nepriekaistavo del figuros nei dabar nei anksciau, niekad nesako buk tokia ar anokia, tolerantiskas. bet komplimentu irgi nezarsto.
kad jam nepatinka storos ir stambesnes, tai sake jo sesuo ir mama, turbut jau jis nuo gimimo toks.
Atsakyti
QUOTE(Grazute Venera @ 2014 06 13, 11:01)
supratai gerai.
jis zavisi lieknomis, bet man niekad nepriekaistavo del figuros nei dabar nei anksciau, niekad nesako buk tokia ar anokia, tolerantiskas. bet komplimentu irgi nezarsto.
kad jam nepatinka storos ir stambesnes, tai sake jo sesuo ir mama, turbut jau jis nuo gimimo toks.

tai gerai, kad jam nepatinka storos, niekas nesako, kad jis turi mylėti storas, kalba eina apie tai, kad čia TU, TU, esi susireikšminus dėl to svorio nesvietiškai ir tau sakau, kad turėjusi kažkada valgymo sutrikimą, turėtum būti daug tolerantiškesnė tų storulių atžvilgiu, juk labai gerai turėtum žinoti, kokioje subinėje kartais tie stori žmonės tupi, bet neeee, tu kalbi taip. lyg storas žmogus - raupsuotas ir nurašytas, nes į jį jau niekas nežiūrės
Atsakyti
QUOTE(Grazute Venera @ 2014 06 13, 10:01)
jam nepatinka storos ir stambesnes,

o jei netycia sustambetum ir negaletum numest (pvz del kokios ligos, vaistu vartojimo ar pan), tavo vyras taves nebemyletu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 06 13, 12:46)
o jei netycia sustambetum ir negaletum numest (pvz del kokios ligos, vaistu vartojimo ar pan), tavo vyras taves nebemyletu? g.gif

tai aišku, nėra net ką svarstyti
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 06 13, 12:46)

as niekad nemaniau, kad man vyras skirtas iki mirties, kiek jis bus su manim, as nezinau. Jei sustoresiu ar nepatiksiu, jei iseis - visko gali buti, tai realybe, mes gyvename ne rojuje, o asaru pakalneje. O joje visko yra ir reikia viska tik kuo naturaliau priimti.

Kustuce, as nesmerkiu storu ar stambiu, juk del hormonu sutrikusios apykaitos yra visokiu blogu ligu ir svorius auga pries valia, as viska juk suprantu. Tiesiog as pati kol kas prisiziuriu, tai man kaip ir nasta ta figura, kad va reikia atrodyti gerai, atsiplaiduosiu, kai numirsiu, tada tikrai pailsesiu smile.gif 4u.gif .
Atsakyti
Labas rytas smile.gif as cia naujoke, taigi jeigu kas ne taip, tai nepykit labai stipriai 4u.gif naujos temos nekursiu, nes net nzn kaip 4u.gif taigi norejau jusu visu paklausti. Gal kas buvote susidure? Zodziu mano draugas nebeturi noro myletis. Tikrai meiluzes neturi ir t.t. vuskas del kritusio libido, po antidepresantu gerimo ir jau kokue 8 men kai nebegeria, taciau noras negrizta. Ejo pas psichologe, dabar nutrauke ir rugseji vel eis. Neiba, tam kad yra depresininkas, p del streso, darbo. Turim savo bara... taigi domejaudi labaiiii daug. It zinau, lad reikia "pakelti"libido. Siuo metu vartoja vitaminu ir mineralu kompleksa ir taip pat duodu gerti zensenio ginseng likuiricijos ir damuanos estraktys. Nu ten butely visi ketri viename spec vyrams tipo. Galvoju gal kas zinote dar kazka? Kazkas is patirties? Aisku zinau, lad visko vuenu metu negaliu kusti; to ir nedarau tikrai smile.gif tiesiog jau bet nzn ka ur be daryti... laukti? Nu jo aciu, jau laukiu kokius metus. .. probkemu tarp musu nera, tik ta viena.
Atsakyti
QUOTE(Lunatika @ 2014 06 26, 09:32)
Labas rytas  smile.gif as cia naujoke, taigi jeigu kas ne taip, tai nepykit labai stipriai  4u.gif  naujos temos nekursiu, nes net nzn kaip  4u.gif  taigi norejau jusu visu paklausti. Gal kas buvote susidure? Zodziu mano draugas nebeturi noro myletis. Tikrai meiluzes neturi ir t.t. vuskas del kritusio libido, po antidepresantu gerimo ir jau kokue 8 men kai nebegeria, taciau noras negrizta. Ejo pas psichologe, dabar nutrauke ir rugseji vel eis. Neiba, tam kad yra depresininkas, p del streso, darbo. Turim savo bara... taigi domejaudi labaiiii daug. It zinau, lad reikia "pakelti"libido. Siuo metu vartoja vitaminu ir mineralu kompleksa ir taip pat duodu gerti zensenio ginseng likuiricijos ir damuanos estraktys. Nu ten butely visi ketri viename spec vyrams tipo. Galvoju gal kas zinote dar kazka? Kazkas is patirties? Aisku zinau, lad visko vuenu metu negaliu kusti; to ir nedarau tikrai  smile.gif  tiesiog jau bet nzn ka ur be daryti... laukti? Nu jo aciu, jau laukiu kokius metus. .. probkemu tarp musu nera, tik ta viena.

kaip pasakytų gražutė venera "sukūsk ir prisižiūrėk save, tada vyras norės visada" biggrin.gif
Juokauju
Jei rimtai, nežinau, kadangi jis depresininkas ir ilgą laiką gėrė antidepresantus - sunku ką ir pasakyti
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2014 06 26, 13:16)
kaip pasakytų gražutė venera "sukūsk ir prisižiūrėk save, tada vyras norės visada"  biggrin.gif
Juokauju
Jei rimtai, nežinau, kadangi jis depresininkas ir ilgą laiką gėrė antidepresantus - sunku ką ir pasakyti

Ne ne jis nera depresininkas, paprasciausiai, suklydo su daktaru. O daktariukstis iskart prirase antidepresantu. Kuriu jam istikruju visiskai nereikejo. Tiesiog tai buvo streso pasekmes.
Antidepresantus gere ~6menesius. Bet paskui nutrauke, nes matem kad nuo ju tik blogiau o daktariukstis met neatsimindavo nei kas per klientas nei vaistai..zdz... tokius parazitus tik isnaikint
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lunatika: 26 birželio 2014 - 13:34
QUOTE(kustucius @ 2014 06 13, 13:29)
tai aišku, nėra net ką svarstyti

oho. o kaip ta priesaika- ir džiaugsme ir varge? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grazute Venera @ 2014 06 13, 11:01)
supratai gerai.

Nuo gimimo tokių dalykų nebūna, tai aplinkos įtaka.

QUOTE(V-Rinė @ 2014 07 02, 15:09)
oho. o kaip ta priesaika- ir džiaugsme ir varge?  biggrin.gif

tai čia veneros vyro reiktų klausti. man tai būtų baisu taip gyventi, dėl tokių dalykų bijoti, kad vos priaugi kilogramą ir vyras tave trenkia. ir kaip su tokiu tuščiu žmogum gyvent?
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 07 03, 15:28)
man tai būtų baisu taip gyventi, dėl tokių dalykų bijoti, kad vos priaugi kilogramą ir vyras tave trenkia. ir kaip su tokiu tuščiu žmogum gyvent?

Nemanau, kad jos vyras pabegtu vos priaugtu papildomas kg. Jam tiesiog patinka priziurincios save moterys. Neiziuriu cia jokio blogio. Kaip tik pagirtina, kai zmones stengiasi, prisiziuri, sportuoja. Ar labai jau grazu tie apsileide, aptaukeje zmones? Ir vyras tada geras ir normalus, kai turi kokia apsirijusia storule ir nenuziurineja graziu, sportisku moteriskiu? Nesveikas toks vyras gal? Man atrodo, kad klaidinga nuomone apie Venera ir jos vyra daug kas susidare. Ar cia storules susirinkusios bando save pateisint, tikindamos save ir kitus, kad vidinis grozis svarbu, o isore tegul belekokia buna. Viskas yra svarbu.
Atsakyti