Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyras nenori mylėtis

QUOTE(Le Murka @ 2015 03 22, 15:59)
Ir kaip tu gali garantuot? Seki ji visa para? Kiek jam m, kad nereikua sexo?
Kodel tu su juo gyveni? Kam tau miznius, kuris taves negeidzia, negerbia ir dar baudzia? Kam tau zmogus, kurio nemyli ir netgi nekenti?

Gyvenu nes taip reikia,tema ne apie gyvenima ar negyvenima...
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2015 03 22, 21:19)

Tavo žodžiais: vyras myžnius, nieko negalintis, nenorintis, .......... Visi tavo žodžiai tikriausiai atsispindi tavo elgsenoje, tavo mimikoje, tavo bendravime su juo, tavo požiūryje į jį, ...........

Blec biggrin.gif , kaip Tavęs tokios norėti??? biggrin.gif Sekso jis nori, o bet tačiau ne su tavimi. tongue.gif Kas gi gali norėti kokio tais artumo su.... g.gif ...nu su moterimi, kuri niekina vyrą?? biggrin.gif Niekinamas vyras - tikrai nenori. tongue.gif Yra du būdai: arba išsiaišinat, kas, kuriam ir kurioje vietoje skauda, arba išsiskirkit ir turėsit to sekso į valias (abu) su tais, kurie to norės, lausk, trokš, geis, ..............
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2015 03 22, 23:28)
Tavo žodžiais: vyras myžnius, nieko negalintis, nenorintis, .......... Visi tavo žodžiai tikriausiai atsispindi tavo elgsenoje, tavo mimikoje, tavo bendravime su juo, tavo požiūryje į jį, ...........

Blec  biggrin.gif , kaip Tavęs tokios norėti???  biggrin.gif  Sekso jis nori, o bet tačiau ne su tavimi.  tongue.gif  Kas gi gali norėti kokio tais artumo su.... g.gif ...nu su moterimi, kuri niekina vyrą??  biggrin.gif  Niekinamas vyras - tikrai nenori.  tongue.gif  Yra du būdai: arba išsiaišinat, kas, kuriam ir kurioje vietoje skauda, arba išsiskirkit ir turėsit to sekso į valias (abu) su tais, kurie to norės, lausk, trokš, geis, ..............

Blexa pats mane tokia padare...ir blexa man jau paciai su juo sekso nesinori
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2015 03 22, 21:51)
Blexa pats mane tokia padare...ir blexa man jau paciai su juo sekso nesinori

Nu matai, moteris lyg ir yra "šeimos židinio kurstytoja", o tu (kaip jau pati sakai), nežinai, kur malkos sudėtos. Tai kokia jau čia ugnis?? g.gif Vieni pelenai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2015 03 22, 22:19)

Kodel reikia?
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 03 23, 09:33)
Kodel reikia?

tema ne apie tai
Atsakyti
Gal kas zino pas koki psichologa galima kreiptis siuo klausimu?mano sesers vyrui kazkas atsitiko,is aistringo jauno vyro tapo nieko nenorinciu seniu. Kazkokia depresija jam, sesuo ziauriai pergyvena.Dar visai jauni jie.
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2015 03 13, 00:58)
O gal šiaip nenori.  tongue.gif  Ar nenorėti, t.y "galvą skaudėti", tik moteriška privilegija.  smile.gif

Nebent kitą biggrin.gif jei ne jokių atmazų.
Papildyta:
QUOTE(x_karamele_x @ 2015 03 22, 13:20)
mano vyras kaip noresiu taip vadinsiu,miznius cia dar labai grazu kaip jam
garantuota 100 proc uz ji,bet va uz save ne

Vadinasi prostata streikuoja jei myznius biggrin.gif jei tu taip ir į akis vadini,tai neveltui nenori.
Papildyta:
QUOTE(Publicum47 @ 2015 03 22, 21:28)

Blec  biggrin.gif , kaip Tavęs tokios norėti???  biggrin.gif  Sekso jis nori, o bet tačiau ne su tavimi.  tongue.gif  Kas gi gali norėti kokio tais artumo su.... g.gif ...nu su moterimi, kuri niekina vyrą??  biggrin.gif  Niekinamas vyras - tikrai nenori.  tongue.gif  Yra du būdai: arba išsiaišinat, kas, kuriam ir kurioje vietoje skauda, arba išsiskirkit ir turėsit to sekso į valias (abu) su tais, kurie to norės, lausk, trokš, geis, ..............

10 balų,su pliusu.
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2014 08 01, 14:54)
Nenoras mylėtis su savo žmona yra labiau susijęs su žmogaus asmeninėmis psichologinėmis problemomis. Jei žmona atitinka norma ir palaiko normalius santykius, nekuriant papildomų problemų, tai nesimylėjimas yra vyro problema. Fiziologiškai vyras nori ir gali mylėtis nekuriant papildomo dvasinio ryšio. Su moterimis kiek kitaip.

drinks_cheers.gif ypač dėl paskutinio sakinio....
Atsakyti
QUOTE(laumessluota88 @ 2015 03 23, 16:27)
Gal kas zino pas koki psichologa galima kreiptis siuo klausimu?mano sesers vyrui kazkas atsitiko,is aistringo jauno vyro tapo nieko nenorinciu seniu. Kazkokia depresija jam, sesuo ziauriai pergyvena.Dar visai jauni jie.

Pas ji gal tikrai depresija. Depresija susirgusio zmogaus libido=0. Reiketu pas psichiatra, psichoterapeuta ar bent pas psichologa apsilankyti, kad issiaiskinti, ar tai depresija.
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2015 03 22, 13:13)
doh.gif
Eik jau, garantuoja ji  biggrin.gif , net uz save negali garantuoti, o tokios daznai nuste,ba veliau, kai pasirodo, kad nera sventi tie vyrai  biggrin.gif .

O kodel zmogus negali buti garantuotas? Gal jis storas, praplikes, ar be dantu, uzdirba minimuma, dar lovoj ne kazka, kas gi i toki ziuretu? smile.gif

QUOTE(x_karamele_x @ 2015 03 22, 14:20)
mano vyras kaip noresiu taip vadinsiu,miznius cia dar labai grazu kaip jam
garantuota 100 proc uz ji,bet va uz save ne

Man regis, kad tai ne sekso nebuvimas problema, tai tik pasekeme, siaip seimoj ne kazkas, nes mizniumi vyra vadinti tik todel kad neduoda tai nemanau kad taip? Jauciu, kad prisikes nemazai, turbut nusipelno tokiu epitetu.
Atsakyti

QUOTE(kustuce @ 2014 06 11, 16:03)
Tuoj nukrisiu wacko.gif

Gražute venera, tu esi tokia tikra, kad tavo vyras nuo tavęs nepabėgs pas linksmą, savimi pasitikinčią storulę nu ir nebūtinai storulę, bet tu manai, kad būdama tobulų formų, bet tokia susireikšminus jam žiauriai patinki?
*

Jis ju bijo biggrin.gif.
O juokinti jo nereikia, jis manes niekad neprase jo linksminti.
Bus tol kol myles, nemyles tai iseis, bus kitas, tai gyvenimas smile.gif .

Jis ju bijo, nes jos ji suvalgys?

QUOTE(Dolyte @ 2015 03 08, 18:03)
Kokia idomia tema radau... Skaiciau,nes idomu, bet mes tokiu bedu neturim. Pfu pfu pfu... Abu norim daug ir daznai  blush2.gif 
Gimus pirmam vaikuciui, buvo atsalimas, gera menesi nebuvo nieko... Bet paskui atsigriebem  rolleyes.gif
Dabar jeigu kelias dienas nieko nebuna, griebam jauti uz ragu, kuris labiau nori...  blush2.gif

Aga, cia is tos operos "kaip faina, kai kaimyno trioba dega" smile.gif Na paskaitet, idomu ok, o kam girtis, kai cia moterys nuo neda...tito rankas grazosi, a? Ar grazu?
Atsakyti