Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

QUOTE(Valaura @ 2012 06 12, 18:42)
gražu... wub.gif  wub.gif  wub.gif
Mano berniukas irgi toks "pieninis".... Taip džiaugiasi prieš mp gerimą, kartais net katučių ploja kai pamato, kad va jau mamyte tuoj wub.gif

Mažė pamato kad imu pleduką sulenktą tai cypdama atbėga viską metus trepsi ir čirpia iš laimės... turėtų uodegytę turbūt vizgintų nes vaizdas tai panašus lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš noriu paklausti. O karvės pieno vaikučiams siūlote atsigerti? Ar jiems užtenka MP? Aš kartą pabandžiau pasiūlyti į puoduką įpililusi (buteliuko nepažįsta ir iš jo negeria), tai paragavo ir daugiau nei lašo neįsiūliau. Jogurtą mielai valgo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kotryna: 12 birželio 2012 - 19:45
Mano dukryte sako, kad pienukas pats skaniausias ir jau kai labai nori pienuko, nei jokiu net didziausiu skanestu nepakeisi smile.gif wub.gif
Dabar dar pasako, kad jau cia nera, i kita puse smile.gif Ir kai as pasakau,gal jau uzteks truputi padarykim pertrauka, nes mazai jau, palauksim kol bus daugiau, jau sutinka, tik sako, nu dar biskiuka smile.gif Nes ji megeja labai ilgai zysti ir valanda gali prasedeti biggrin.gif
Su drauge nutarem, kad pas vienas moteris pienelis labai lengvai isteka ir joms atrodo ,kad jo turi daug ir tada vaikiukai greiciau pavalgo. O pas kitas ilgiau, pas mane tikriausiai taip ir nusitraukti nieko neina ir zinda ilgai..
Atsakyti
QUOTE(Kotryna @ 2012 06 12, 20:44)
Aš noriu paklausti. O karvės pieno vaikučiams siūlote atsigerti?  Ar jiems užtenka MP? Aš kartą pabandžiau pasiūlyti į puoduką įpililusi (buteliuko nepažįsta ir iš jo negeria), tai paragavo ir daugiau nei lašo neįsiūliau. Jogurtą mielai valgo.

savaitgali pirma kart pabandziau duot gryno KP. Patiko jai. Uzvakar dar daviau. Kai perkam parduotuvei tai ivardija "kanenei", kas reiskia skaniai biggrin.gif Tik va mano pieno "kanenei" nevadina g.gif Sako "aaaaa" ir tempia bliuske doh.gif
Atsakyti
negeria mono dukryte, kartais po gurksni pabandosunus geria.Kitus ppieno produktus valgo.
Atsakyti
QUOTE(Kotryna @ 2012 06 12, 18:44)
Aš noriu paklausti. O karvės pieno vaikučiams siūlote atsigerti?  Ar jiems užtenka MP? Aš kartą pabandžiau pasiūlyti į puoduką įpililusi (buteliuko nepažįsta ir iš jo negeria), tai paragavo ir daugiau nei lašo neįsiūliau. Jogurtą mielai valgo.

maniskis negere nei kol maitinau, nei dabar. kazkaip net nesiuliau as karves pieno jam,nematau reikalo rolleyes.gif is pienisku kitokius produktus valgo (jogurta, suri, varske). 4u.gif
o siaip kol valge mp ne itin gerdavo kitus skyscius, na siek tiek tik.
Atsakyti
As savo vaikams duodavau karves piena kol maitinau. Gere gan noriai. Kai nutrauiau maitinima, kasdien isgerdavo tris litrus dviese. Dabar geria maziau, bet labai megsta vis dar. Ir as labai megstu, bet dabar atpratau jau. Del dukrytes alergijos stengiuosi gryno pieno negert daug.
Atsakyti
maniškis daug karvės pieno geria... Nepatinka man, nes nepatartina jo dideliais kiekiais vartoti.. Ir pati nepratinau jo gerti, bet kažkaip taip išėjo.. pradėjo valgyti sausus pusryčius su pienu, nuo to ir prasidejo.. anksčiau valgydavo labai daug jogurto, db liko tik pienas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2012 06 12, 20:55)
savaitgali pirma kart pabandziau duot gryno KP. Patiko jai. Uzvakar dar daviau. Kai perkam parduotuvei tai ivardija "kanenei", kas reiskia skaniai    Tik va mano pieno "kanenei" nevadina  g.gif Sako "aaaaa" ir tempia bliuske 

lotuliukas.gif gerulė.
Nu va kad apie bliuską prakalbom, tai šito aš bijojau nes man kai šiaip gražiai prašo tai nieko bet va mačius kažkada isteriškai žviegiantį vaiką parke tampantį mamos rūbus tai tikrai negražu buvo, nemalonu... bet Urtė tik kokias dvi ar tris savaites patampė parėkavo (buvo apie 11mėn) ir tuom baigėsi, kažkaip praėjo-o dabar tik labai smalsiai timpteli už iškirptės ir kažką murkia ax.gif arba išvis neprašo. O kad turim savus ritualus pienukui gert tai matyt jai to gana.

QUOTE(ada21lt @ 2012 06 12, 22:12)
negeria mono dukryte, kartais po gurksni pabandosunus geria.Kitus ppieno produktus valgo.

Duodu jogurtą ir varškytę, pieno nė mišinio negeria niekaip, išbandyta... vienas mišinukas yra kurio 20ml iškramtė iš gertuvės... va ko labai gaila tai kad neišmokiau iš buteliuko gert-jokia forma. Gerai kai viskas gerai o jei man kas būtų ir MB liktų su nevalgančiu vaiku, tai nebejuokas būtų, turėtų tupėt namie ir žaist su kokiu švirkštuku ar dar kokia velniava... šaukštuku neprimaitinsi tokių kiekių, juo labiau jeigu ne namie o parke kokiam norėtum. O ir nusitraukt MP nelabai gaunasi man kad ir ką daryčiau (su pirmu nebūdavo bėdų). Žodžiu gerai kad praslinko tas laikas ramiai unsure.gif o dabar tai net nežinau-jei reiktų kokio nors kito pieno be MP tai negertų. Plius dar baisu kai netoleravimas jau buvo.
Atsakyti
juokas juokais o mano astuonmetis , MP maitintas iki 3 metu gryna piena (ta prasme parduotuvini) geria tik mokykloje:)..ten kazkokia programa sveiko matinimosi....namie ne nebandyk siulyti...
Maziukas 2 metu- dar geria MP...kazkiek valgo surelius- kas man nelabai patinka, uztad ne i burna neima jokiu jogurtu, varskyciu ar pan doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti