Įkraunama...
Įkraunama...

Serenčiai (Gvazikėliai )

QUOTE(vilma37 @ 2012 02 27, 15:31)
pas mane sklypo gale yra toks kalnas zemiu supiltas,tai jis visada apzeldavo zolem,uzpernai vyras nupurske tas zoles,o pernai galvoju kam man raveti tas zemes,tai as ji visa apsodinau serenciais,tai patikekit manim visi ziurejo issizioja  biggrin.gif ,ir visi gyre na jau kaip graziai atrodo.tai siemet vel ta pati darysiu,tik dar kelis zydrunus ikisiu spalvu ivairovei  tongue.gif

Moliugus galima pasodinti .Ir uzdengs, ir nauda bus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(užsklanda @ 2012 02 28, 12:23)
va ka radau  - Serenčių šaknų išskiriamos medžiagos saugo dirvą nuo grybinių ligų

O kažin obelų šaknys iškart į gylį eina, kad galima aplink "pakasinėt" ir užsodint g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaVi @ 2012 02 28, 14:57)
Moliugus galima pasodinti .Ir uzdengs, ir nauda bus. smile.gif

tai kad mes ju nenaudojam tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2012 02 28, 14:53)
taip pat pasisejau kaip tvorele darzui. Uzaugo grazus, auksti , didziuliais ziedais.

aš šiemet taip galvoju padaryti ax.gif

QUOTE(Saulužė @ 2012 02 28, 15:10)
O kažin obelų šaknys iškart į gylį eina, kad galima aplink "pakasinėt" ir užsodint g.gif

per svajonių sodus sakė,kad naudinga pakasinėti mirksiukas.gif tai matyt nekliudo g.gif
Atsakyti
va kiek idomybiu jus cia prisaket, bet neesu isbandziu smile.gif reikes pagalvot

Na siai dienai maniskes tokio speju geguzes menesi palanges zydes ir nuo kvapo nebus imanoma atsiginti

P.S. atsiprasau, kad temoje rasydama padariau klaida !!! smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Oho kokie jau dideli!!!
Atsakyti
QUOTE(ekanap @ 2012 02 28, 16:28)
Oho kokie jau dideli!!!

blush2.gif paskubejau su sodinimu
Atsakyti
Oho wub.gif
Aš tik sėsiu kovo pirmą turbūt rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandien tokių serenčių nusipirkau

user posted image
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2012 02 28, 23:01)
Šiandien tokių serenčių nusipirkau

user posted image

Faini wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svaja83 @ 2012 02 29, 09:11)

as turejau pernai pasisejusi,bet deja spalva neatitiko paveiksliuko spalvos schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(vilma37 @ 2012 02 29, 11:27)
as turejau pernai pasisejusi,bet deja spalva neatitiko paveiksliuko spalvos  schmoll.gif .

O kokis spalva buvo? Aš taip užsimaniau tokių wub.gif labai gražūs...
Atsakyti