Įkraunama...
Įkraunama...

Serenčiai (Gvazikėliai )

QUOTE(jediara @ 2013 09 15, 13:52)
Augantys šiltnamyje  ax.gif

labai labai...
mačiau yra pirkti, gal reik susigundyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 15 vasario 2014 - 13:08
QUOTE(Juračiuks @ 2014 02 15, 15:07)
labai labai...
mačiau yra pirkti, gal reik susigundyti  g.gif

O kur matete? parduotuveje ar internete ax.gif
Atsakyti
kada planuojate sėti serenčius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2014 03 01, 21:22)

Aš sėju šiltnamyje ir vėliau išsodinu - niekada neauginu jų ant palangių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2014 02 16, 13:23)
O kur matete? parduotuveje ar internete  ax.gif

parduotuveje seklu
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2014 03 01, 20:22)

apie kovo 10-15 d ax.gif
Atsakyti
Sveikos

As tai jau daugiau serenciu nesesiu... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ypatingu nenoriu, o del paprastu terliotis ner ko... bigsmile.gif
Pernai sejau... kate suede doh.gif , po to vel pasejau. Nesulaukus zydejimo nusipirkau parduotuvej prie namu... ipusejus sezonui uzpuole kazkokie kenkejai-voratinkliais apipyne blink.gif Vel pirkau, sikart turguj... dziaugiausi iki galo sezono ax.gif
Siemet iskart turguj pirksiu... aisku ner garantijos, kad ju zaraza neuzpuls mirksiukas.gif , bet...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 02 kovo 2014 - 18:35
QUOTE(spoorga @ 2014 03 02, 18:35)

nuo zarazos nupurkšt kuom reikėtų, sakyčiau, sėja čia nei prie ko. Aš sėju į šiltnamį, su salotomis kartu dažniausiai, išskirstau irgi gal kiek vėlokai, bet jau paaugusius- subujoja greitai. palieku kiek ir šiltnamiui papuošt.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 03 02, 18:44)
nuo zarazos nupurkšt kuom reikėtų, sakyčiau, sėja čia nei prie ko.

drinks_cheers.gif tik as norejau pasakyti, kad daug vargo su tuo sejimu, geriau daigus pirkti (mano atveju)... O daigus pirkau ne pirmi metai, tik pernai SM pasiskaicius sugalvojau seti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 03 02, 18:48)
drinks_cheers.gif  tik as norejau pasakyti, kad daug vargo su tuo sejimu,

koks vargas?? žemes praskyrei, pabėrei, užbarstei plonai žeme ir palieji- viskas. Gali dar papildomai plėvele ždengt, bet vis pravėdinant, galima nedengt ( labai gerai sėt į nupjauto bambalio plotą ir juo apdengt- mini šiltnamis gaunasi, o per kamštį karštis išgaruoja, neiškepa.taip gan aukštus gali dasiaugint, ir liet dažnai nereikia. Tiek to vargo. Čia mažiausiai vargo reikalaujanti gėlė, sakyčiau. Paskui tik svarbu tą mišką išskirštyt nemažais atstumais, nes plečiasi augdami gražiai.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2014 03 01, 20:25)
Aš sėju šiltnamyje ir vėliau išsodinu - niekada neauginu jų ant palangių rolleyes.gif

O kada jau i nesildoma siltnami galima seti?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele22 @ 2014 03 02, 20:58)
O kada jau i nesildoma siltnami galima seti?

aš sėju balandį, į pabaigą, jei orai jau padorūs, dygsta bent kažkas- krapai, salotos ir pan. Viskas nuo orų priklauso, bet šilumos reikai. Paskui tai jie labai greitai auga, sudygsta irgi gana greitai, nebijokit, nereikės pusės vasaros laukt žiedų. 4u.gif
Atsakyti