Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas Alpėse. 2 tema

QUOTE(Pro_race @ 2012 12 17, 21:44)
Aciu uz info  4u.gif

taip susikloste, kad keliausim si karta i sveicarijos laax regiona. Tik nelabai randu diskusiju cia apie ji  g.gif

Jeigu rusiskai skaitot, cia pasiziurekit: http://forum_ski_ru/index.php?showtopic=49...;кс
Atsakyti
Sveiki 4u.gif siais metais planuojame vykti i val gardenia, ieskome kur nebrangiai apsistoti 5 zmonems. gal turite kokiu naudingu kontaktu? ax.gif butumem labal labai labai dekingi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Martini_Asti @ 2012 12 19, 20:26)
Sveiki 4u.gif  siais metais planuojame vykti i val gardenia, ieskome kur nebrangiai apsistoti 5 zmonems. gal turite kokiu naudingu kontaktu?  ax.gif  butumem labal labai labai dekingi  cool.gif

mes pernai buvom apsistoję čia, likom patenkinti smile.gif
Atsakyti
Visas ir visus, prijaučiančius ar sergančius slidinėjimu, kviečiu jungtis, bendrauti :

http://www.supermama...howtopic=893488
Atsakyti
sveikos slidininkes!visu pirma graziu nauju metu jums linkiu sveiku ir stipriu koju 2013m,o prie stipriu koju biski pinigu,na kad butu uz ka taip sakant i kalnus islekti! mes jau parvykom slidinejom nuo 22 d iki 29d ! vienu zodziu kelione buvo SUPER thumbup.gif ! sniego buvo daug,zmoniu irgi daug,oras buvo nuostabus,trasos super zodziu vaziuokit ir jus 4u.gif !
Atsakyti
Laba,

Vakar grįžom iš Zell am See, žmonių daug, tik Kūčių ir Kalėdų abi dienas mažiau, o kitas dienas vos prasilenkti galima. Bet trasos geros, sniego sočiai kalnuose, nors miestelyje atlydys.
Atsakyti
Kaip smagu 4u.gif skaityti, jog viskas buvo super.

Na o aš laukiu įspūdžių iš Prancūzijos iš Val Thorens, niekad ten nebuvom, o sausio mėnesį lekiam. Jei kas pasidalintų įspūdžiais bučiau dėkinga blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitolda: 01 sausio 2013 - 16:02
QUOTE(Vitolda @ 2013 01 01, 16:02)
Kaip smagu  4u.gif skaityti, jog viskas buvo super.

Na o aš laukiu įspūdžių iš Prancūzijos iš Val Thorens, niekad ten nebuvom, o sausio mėnesį lekiam. Jei kas pasidalintų įspūdžiais bučiau dėkinga  blush2.gif

jus issirinkot puikiausia stoti ji yra viena is LES 3 Valles! blogai ten buti neimanoma bus tik arba labai gerai arba super! thumbup.gif as asm val thorens nebuvau bet buvau visai netoli les Menuires!l 3 sleiniai yra didziausias slidinejimo slenis pasaulyje apie 600km !kadangi stotis randasi aukstai sniego garantuotai bus,zodziu visko bus ir trasu ir sniego, svarbu kad tik jusu kojos taip sakant atlaikytu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitolda @ 2013 01 01, 17:02)
Kaip smagu  4u.gif skaityti, jog viskas buvo super.

Na o aš laukiu įspūdžių iš Prancūzijos iš Val Thorens, niekad ten nebuvom, o sausio mėnesį lekiam. Jei kas pasidalintų įspūdžiais bučiau dėkinga  blush2.gif

Buvom ten prieš 3 metus, nepatiko vienintelis dalykas, tai atstumas nuo Lietuvos biggrin.gif Mes gyvenom šalia sporto centro Sportif, tai viskas buvo šalia, slides užsidėjai ir į trasą, grįžti irgi su slidėm iki durų. Trasos geros, keltuvai kai kurie galėtų būti ir naujesni. Dukrytė buvo nepilnai dviejų metukų, tai kol aš slidinėdavau, tėtis su ja važinėdavo rogėmis, ten labai gerai, kad yra toks keltuvas, kuris užkelia, kaip eskalatorius, atsistoji ir važiuoji. Sportif centre yra visokių pramogų, buvom su vaikais. Beveik kiekvieną vakarą miestelio centre koks nors renginukas vyksta lauke. Žodžiu aš jums pavydžiu, puikią vietą išsirinkote thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui merginos už atsiliepimus.
Dabar belieka su nekantrumu laukti skrydžio dienos. Mes skrendam iki Italijos, o tada spec mikriukas nuveš mus iki viešbučio. Mačiau kad ten viskas vietoj, kad prekybcentris, vandens pramogos vietoje ir. t.t. Tik vat įdomu kaip ten tos kainos kad ir prekybcentryje ar kurortinės ar normalios
g.gif
Atsakyti
kas del slidinejimo fr tai labai patogu skristi i GRENOBLI http://www.grenoble-...egulieres-.html ; daug skrydziu yra is uk,skandinavijos ,rusijos .O ten yra tiesiog autobusai i visus slidinejimo kurortus sezono metu ,gal kam kada nors mano info ir pravers!
vitolda, o kokios kainos tave domina prekybcentryje ?maistas buna biski brangesni nei paprastoje parduotuveje,o kai kas kainuoja tiek pat kiek ir mano kaime ,kas del slidinejimo prekiu tai yra visko ir labai brangiu prekiu ir pigesniu...duona,kruasanai kainuoja tiek pat kiek ir mano kaime!ai tiesa jeu bus koks nors turgelis tai zinok kad turgelyje buna tos pacioprekes tik norlamiom kainom,nors as asm kalnuose po pardes neturiu nei laiko nei noro vaikscioti!
kalnu tinklas jis bus tavo kurorte
http://www_sherpa_ne...e...W&submit=OK
Atsakyti
Sveikos, slidininkės,
kur nakvojate Čekijoje pakeliui į Alpes (Šveicariją, Italiją)? Gal kas parekomenduotų padorų ir nebrangų viešbutėlį/motelį tarpinei nakvynei? Ar rezervuojate vietas iš anksto, ar tiesiog privažiuojate ir stojate? Ir dar - kelintą valandą reikia kirsti LT sieną, kad vėlai vakare būti tarpinės nakvynės vietoje?
Atsakyti