Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės/ai"

QUOTE(braske24 @ 2012 03 07, 13:09)
na pas mus daugiabutyje tokiu dalyku nera - pas mus bendrija - ir tik 2 laiptines - nedaug kaimynu. bet kaimynai draugiski. laiptines tvarkingos, svarios. turim gera pirmininka. na pas mus tai viskas ciki thumbup.gif

aha, Jurgita Decor, kur ten taip negerai tu gyveni g.gif Pas mus gal kokios 6 laiptines, vien musu laiptinej 25 butai, bet laiptine svari, kaimynu visokiu yra, kas sveikinasi kas ne, bet visumoj viskas fainiai. As galvoju kad nuo kiekvieno poziurio viskas priklauso, as su visais sveikinuosi ir su visais draugauju, tai man viskas ir gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 03 07, 12:09)
kur juo prekiauja ax.gif  4u.gif

prieš metus pirkom bauhofe, dabar - nežinau.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2012 03 07, 12:56)

jei gerai pamenu, tai tas estiskas kitokiu storiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ade @ 2012 03 07, 13:18)
aha, Jurgita Decor, kur ten taip negerai tu gyveni  g.gif  Pas mus gal kokios 6 laiptines, vien musu laiptinej 25 butai, bet laiptine svari, kaimynu visokiu yra, kas sveikinasi kas ne, bet visumoj viskas fainiai. As galvoju kad nuo kiekvieno poziurio viskas priklauso, as su visais sveikinuosi ir su visais draugauju, tai man viskas ir gerai  biggrin.gif

Pas mus bendrijos nėra, gal todėl, bet ir aš manau, kad viskas prasideda nuo požiūrio... todėl su nekantrumu laukiu, kada iš čia išsikraustysim...

Negaliu apie visus kaimynus kalbėti taip, bent iš poros butų labai šauniai bendraujam - bet mūsų "šoniniai" kaimynai - problematiški žmonės (ir ne man vienai taip atrodo). Esant reikalui ar kokiai problemai - susirašom el. paštu, būna dienų, kad atrodo tik mes vieni visame name gyvenam, nieko nesusitinkam... Likusioji - nemalonioji kaimynų dalis - nei patys rodo iniciatyvą kažką daryti, nei nori kad kiti kažką darytų - nes reikia truputį pakratyti piniginę. Tai ko gero jų manymu - geriau iš viso nieko nedaryt...

Kažkada užkalbinau savo šoninę kaimynę dėl laiptinės remonto - tai pareiškė, taip reikia, bet brangu... O laiptinei verkiant reikia remonto, tinkas krenta...ir šiaip niūru, seni langai nesandarūs, tamsūs...

Atsikraustė dvi šaunios merginos, per pusmetį ir rūsį iššlavė ir šiaip iniciatyvos nestokoja. Mes irgi šiaip taip prieš jas "išgyvendinom" visokį šlamštą iš rūsio...

Kartą mane kaimynė užsipuolė dėl laiptinės valymo - aš jai sakau, ko Jūs čia man priekaištaujat, ne aš viena laiptinėje gyvenu, pagal savo išgales ir laiką - šluoju, sakau sakykit ir kitiems... O be to grafiką surašykit - ir bus tvarka. Tai pareiškė - jūs jauni tai ir braižykit...

Ech, pasiguodžiau.... lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2012 03 07, 13:56)

4u.gif Dekui
Papildyta:
QUOTE(asaraa @ 2012 03 07, 14:19)
jei gerai pamenu, tai tas estiskas kitokiu storiu  g.gif

reiks vakare pasidometi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2012 03 05, 17:05)
mūsų kiemas mažas ,tai bijau, kad laba isunkios atrodys  unsure.gif

na ir musu nera didelis,bet jos yra uz namo....ir kazkaip neuzkliuvo kad per sunkios,nebent pirmas kelias dienas mirksiukas.gif
QUOTE(braske24 @ 2012 03 05, 17:34)
thumbup.gif  Saunuolis! dabar reta tokiu berniuku, kurie noretu sokti 4u.gif Saunuolis 4u.gif

aciu 4u.gif na viskas priklauso manau nuo tevu ax.gif beje sunu i sokiu bureli nuvede tetis blush2.gif
QUOTE(Jurgita Decor @ 2012 03 05, 17:57)
Tikrai - šaunuolis -  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Linkim kuo daugiau pergalių ir dar didesnio ryžto siekiant užsibrėžtų tikslų  thumbup.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurčik @ 2012 03 07, 16:26)
aciu  4u.gif na viskas priklauso manau nuo tevu ax.gif beje  sunu i sokiu bureli nuvede tetis blush2.gif

Super thumbup.gif kad daugiau tokiu teciu butu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2012 03 07, 11:44)
RK: tavo vyra ir su paveluotais sveikinimais  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Malonu, o is kur zinai biggrin.gif ?
Tavo mazyte fainuolyte sveikinam wub.gif

Jurcik, saunu sunu augini thumbup.gif

MUMS rytoj pakopas su priespakopiu sudes bigsmile.gif , o kita sav. darys vietoj poranki, nes sukta reik vietoj daryt, oi bus siuksliu. Bet kai mums cia nupjovinejo betona pries savaite, tai baisu kas dejosi, o dar gerai neissiurbus isploviau grindis, tai jos nusibaltavo ir neina nuplaut ... Ka ten, aliejaus i vandeni pilt unsure.gif ???
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 03 07, 21:46)
MUMS rytoj pakopas su priespakopiu sudes  bigsmile.gif , o kita sav. darys vietoj poranki, nes sukta reik vietoj daryt, oi bus siuksliu. Bet kai mums cia nupjovinejo betona pries savaite, tai baisu kas dejosi, o dar gerai neissiurbus isploviau grindis, tai jos nusibaltavo ir neina nuplaut ... Ka ten, aliejaus i vandeni pilt  unsure.gif  ???

RK, ar man vaidenasi, ar vis pasiguodi del grindu plovimo? Alyvuoti grindu sunkesne prieziura, tiksliau plovimas taip iseina????? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 03 07, 23:19)
RK, ar man vaidenasi, ar vis pasiguodi del grindu plovimo? Alyvuoti grindu sunkesne prieziura, tiksliau plovimas taip iseina?????  unsure.gif

Jei jos lakuotos yra paprasciau turbut, nes ir slysta geriau skuduras, nes jos kaip "slidzios". O alyvuotos jos vistiek nepakankamai, tai teks po visu statybu dar pereit su alyva. MB kai labai gerai issiurbe antra auksta, tai neliko baltumo, sake siurbe 3 kart ir nezinau kiek plove kartu, bet sake kad sluota gera biggrin.gif
Ir musu alyva buvo isvis neblizgi, atrodo, kad grindys nedabaigtos g.gif , tai pakopom liepem pirkt alyva, ten kur pirkom grindim, tik jau su trupuciu blizgumo, jei patiks, peralyvuosim visas grindis.

Ir sildomos grindys medziui daro savo doh.gif , bet laminato vistiek nenoreciau namuos biggrin.gif

BEJE, siandien maciau reklama kazkur kazkokia, kad savaitgali ermitazo gimtadienis ir parketlentes po 28lt. ar kazkas tokio, nu zodziu, kam idomu pasidomekit.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 03 07, 22:32)
Jei jos lakuotos yra paprasciau turbut, nes ir slysta geriau skuduras, nes jos kaip "slidzios". O alyvuotos jos vistiek nepakankamai, tai teks po visu statybu dar pereit su alyva. MB kai labai gerai issiurbe antra auksta, tai neliko baltumo, sake siurbe 3 kart ir nezinau kiek plove kartu, bet sake kad sluota gera  biggrin.gif
Ir musu alyva buvo isvis neblizgi, atrodo, kad grindys nedabaigtos  g.gif , tai pakopom liepem pirkt alyva, ten kur pirkom grindim, tik jau su trupuciu blizgumo, jei patiks, peralyvuosim visas grindis.

Ir sildomos grindys medziui daro savo  doh.gif , bet laminato vistiek nenoreciau namuos  biggrin.gif
BEJE, siandien maciau reklama kazkur kazkokia, kad savaitgali ermitazo gimtadienis ir parketlentes po 28lt. ar kazkas tokio, nu zodziu, kam idomu pasidomekit.

drinks_cheers.gif as irgi laminato nenoriu,ir bute neturim... nebent pirmam aukste svetaineje del praktiskumo. Bet vat ir del parketlenciu neapsisprendziu ar tas alyvuotas imti ar lakuotas ir gerosgrindys doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
RK - taip su aliejum smile.gif
QUOTE(Ade @ 2012 03 07, 13:18)
As galvoju kad nuo kiekvieno poziurio viskas priklauso, as su visais sveikinuosi ir su visais draugauju, tai man viskas ir gerai  biggrin.gif

Musu laiptinej tik 10 butu, bet yra tokiu "asobu" kur nesiruosia sveikintis. Kol buvau "naujoke"laiptinej sveikinaus laukiau atsakymo, bet po 10 metu i vienus vartus su kaikuriais nustojau sveikintis... Pasiziuri kaip i ufonaute ir ka tu jiems. Nors laiptine tvarkinga, nes samdom valytoja. Grafikas nepadejo, atsirado tokiu kurie "perskrenda" laiptus ir jie nesitepa lotuliukas.gif
Kaip laukiu pavasario, to tikro, o ne kalendorinio 4u.gif
Atsakyti