QUOTE(Ade @ 2012 03 07, 13:18)
aha, Jurgita Decor, kur ten taip negerai tu gyveni

Pas mus gal kokios 6 laiptines, vien musu laiptinej 25 butai, bet laiptine svari, kaimynu visokiu yra, kas sveikinasi kas ne, bet visumoj viskas fainiai. As galvoju kad nuo kiekvieno poziurio viskas priklauso, as su visais sveikinuosi ir su visais draugauju, tai man viskas ir gerai
Pas mus bendrijos nėra, gal todėl, bet ir aš manau, kad viskas prasideda nuo požiūrio... todėl su nekantrumu laukiu, kada iš čia išsikraustysim...
Negaliu apie visus kaimynus kalbėti taip, bent iš poros butų labai šauniai bendraujam - bet mūsų "šoniniai" kaimynai - problematiški žmonės (ir ne man vienai taip atrodo). Esant reikalui ar kokiai problemai - susirašom el. paštu, būna dienų, kad atrodo tik mes vieni visame name gyvenam, nieko nesusitinkam... Likusioji - nemalonioji kaimynų dalis - nei patys rodo iniciatyvą kažką daryti, nei nori kad kiti kažką darytų - nes reikia truputį pakratyti piniginę. Tai ko gero jų manymu - geriau iš viso nieko nedaryt...
Kažkada užkalbinau savo šoninę kaimynę dėl laiptinės remonto - tai pareiškė, taip reikia, bet brangu... O laiptinei verkiant reikia remonto, tinkas krenta...ir šiaip niūru, seni langai nesandarūs, tamsūs...
Atsikraustė dvi šaunios merginos, per pusmetį ir rūsį iššlavė ir šiaip iniciatyvos nestokoja. Mes irgi šiaip taip prieš jas "išgyvendinom" visokį šlamštą iš rūsio...
Kartą mane kaimynė užsipuolė dėl laiptinės valymo - aš jai sakau, ko Jūs čia man priekaištaujat, ne aš viena laiptinėje gyvenu, pagal savo išgales ir laiką - šluoju, sakau sakykit ir kitiems... O be to grafiką surašykit - ir bus tvarka. Tai pareiškė - jūs jauni tai ir braižykit...
Ech, pasiguodžiau....