Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės/ai"

QUOTE(liliux4 @ 2012 03 17, 19:49)
Pliuše o kur tiksliau Jūsų sklypas? Gal kaimynės būsim? Nes mes tarp Gargždų ir Dauparų. Šlapšilės km.

Labas rytas,
Mūsų Kalniškės k., kvartaliukas priešais Gargždų akmenį smile.gif, žinau Šlapšilę, draugė gyvena, visai netoli.
Atsakyti
Aš kiek atsilikau, tad tik dabar skaitau Jūsų tolimesnę diskusiją, savaitgalį buvom išvykę visa šeimyna pas senelius.

Smegenims, čia mano asmeninė nuomonė dėl namo spalvos - rinkitės šviesesnes spalvas, nes pas mus ir taip niūru, mažai saulės...Nesakau, kad reikia imti pietų regiono spalvas...

Seniau Lietuvoje medinius namus dažydavo geltona spalva, vakar važiuojant namo mačiau vieną tokį - labai gražiai atrodė, nors ir buvo apsiniaukę... Na, Jūsiškis - ne medinis - bet Jūsų vietoj tikrai nesirinkčiau tamsios spalvos.

Rytine kava, klausei apie bėgimo takelį ką jis duoda - užsiėmimai ant bėgimo takelių yra laikomi vienu efektyviausiu riebalų deginimo būdų. Taip yra dėl fiziologinių priežasčių: bėgdamas sportininkas perkelia savo kūną erdvėje, o tai maksimaliai pagreitina medžiagų apykaitos procesus, sudegina kalorijas ir sustiprina organizmą. Nors asmeniškai aš labiau mėgstu "slides" smile.gif Nes dirba ir rankos ir kojos smile.gif
Kartais pagalvoju apie lanką - bet man po CP pilvas skaudus, o ir paeiliui buvo du...

O dėl indų, man patiko www.dekoriukas.lt (ten apskritai visokių gražių niekučių yra).
Atsakyti
QUOTE(Ramusis Svecias @ 2012 03 17, 20:15)
Sveikos Pajurio statybininkes/-ai. bandysiu ir as pasijungt i Jusu gretas,jei priimsite 4u.gif
daugiau busiu pasyvus nei aktyvus dalyvis,nes mano statybos tik prasideda. Baukstininku kaimas-pamatai. siais metais turetu isdygt sienos ir stogas. jau su keliom forumietem esu bendraves a.z. lygyje ir didelis Aciu joms uz pagalba ir naudinga info, ypac Braskei24 thumbup.gif
tai tiek pradziai:)

thumbup.gif sveiki smile.gif visai netoli mūsų bigsmile.gif kažkada seniai teko būti ten smile.gif
Atsakyti
Klausimas - gal kas darete stogo pakalimus ne is medienos ar plastikiniu lentuciu, o su skarda skardinot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske24: 19 kovo 2012 - 11:38
QUOTE(braske24 @ 2012 03 19, 11:38)
Klausimas - gal kas darete stogo pakalimus ne is medienos ar plastikiniu lentuciu, o su skarda skardinot? g.gif

Sveiki smile.gif
Pakalimų neįmanoma padaryti su skarda ax.gif gal apie vėjalentes norit paklausti ax.gif
Atsakyti
Labutis visoms smile.gif

Kaip ir zadejau imetu keleta foto zvilktelejimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 03 19, 13:32)
Sveiki  smile.gif
Pakalimų neįmanoma padaryti su skarda  ax.gif gal apie vėjalentes norit paklausti  ax.gif

vejalentes, tai zinau, kad skardines, bet zinau, kad kazkaip padaro ir pakalimus skardinius... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Agulyte @ 2012 03 19, 13:36)
Labutis visoms smile.gif

Kaip ir zadejau imetu keleta foto zvilktelejimui smile.gif

Labai grazus plyteliu intarpai - pagrazinimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 03 19, 12:53)
vejalentes, tai zinau, kad skardines, bet zinau, kad kazkaip padaro ir pakalimus skardinius... g.gif
Papildyta:

Labai grazus plyteliu intarpai - pagrazinimai thumbup.gif

Tada tikriausiai galima, jei kažkas daro, bet pas mus mediniai mirksiukas.gif

Agulyte, gražus vaizdelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 03 19, 14:01)
Tada tikriausiai galima, jei kažkas daro, bet pas mus mediniai  mirksiukas.gif

o mediena dejot siurkscia ar lygia? ir kokiais dazais dazet?
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 03 19, 13:05)
o mediena dejot siurkscia ar lygia? ir kokiais dazais dazet?

Dėjom šiurkščią medieną ir dažėm Zar dažais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 03 19, 14:18)
Dėjom šiurkščią medieną ir dažėm Zar dažais  4u.gif

Dekui 4u.gif reiks pasidometi kokia tu dazu kaina 4u.gif ir dar is kur pirkot mediena?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske24: 19 kovo 2012 - 13:23
QUOTE(braske24 @ 2012 03 19, 13:23)
Dekui 4u.gif reiks pasidometi kokia tu dazu kaina 4u.gif ir dar is kur pirkot mediena?

Medieną pirmom iš Litimberos, o dažus Bangų g. tokia parduotuvė yra.
Atsakyti