Aš kiek atsilikau, tad tik dabar skaitau Jūsų tolimesnę diskusiją, savaitgalį buvom išvykę visa šeimyna pas senelius.
Smegenims, čia mano asmeninė nuomonė dėl namo spalvos - rinkitės šviesesnes spalvas, nes pas mus ir taip niūru, mažai saulės...Nesakau, kad reikia imti pietų regiono spalvas...
Seniau Lietuvoje medinius namus dažydavo geltona spalva, vakar važiuojant namo mačiau vieną tokį - labai gražiai atrodė, nors ir buvo apsiniaukę... Na, Jūsiškis - ne medinis - bet Jūsų vietoj tikrai nesirinkčiau tamsios spalvos.
Rytine kava, klausei apie bėgimo takelį ką jis duoda - užsiėmimai ant bėgimo takelių yra laikomi vienu efektyviausiu riebalų deginimo būdų. Taip yra dėl fiziologinių priežasčių: bėgdamas sportininkas perkelia savo kūną erdvėje, o tai maksimaliai pagreitina medžiagų apykaitos procesus, sudegina kalorijas ir sustiprina organizmą. Nors asmeniškai aš labiau mėgstu "slides"

Nes dirba ir rankos ir kojos

Kartais pagalvoju apie lanką - bet man po CP pilvas skaudus, o ir paeiliui buvo du...
O dėl indų, man patiko www.dekoriukas.lt (ten apskritai visokių gražių niekučių yra).