Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės/ai"

QUOTE(Lana*** @ 2012 02 29, 10:54)
Sveikinu,  thumbup.gif  4u.gif

4u.gif Aciu! Prasyma padavem vasara ir va, beveik atejus pavasariui, pajunge doh.gif Konkursa laimejo firma Egivana, na bet stabdo neblogai- atideliojo darbus, mum su kaimynais melavo jog Klaipedos dujos deziu neturi (nors kaimynai skambino i dujas, viska jie turejo) blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2012 02 29, 10:47)
Gal kuri galit rekomenduoti vaiku stomatologa klaipedoje??? g.gif

Vilija Satkute, tel. 867068873, labai svelni, maloni,mano panele labai ja megsta
Atsakyti
QUOTE(Pliušė @ 2012 02 28, 15:49)
Sveikos, statybininkės  4u.gif
Noriu jungtis į jūsų gretas ir bendrauti  ax.gif . Mes - dar tik pradžių pradžioje, prie starto linijos  biggrin.gif, braižome namo projektą su architekte, planuojam patalpas, galvojam apie šildymo būdą bei iš ko statysim.
Žodžiu domiuosi viskuo, kas galėtų praversti, manau, kad labai vertingi patarimai 1 psl.
Mūsų bus mansardinis namas, apie 150 kv. Vieta - iškart už Gargždų.
Tikiuosi priimsit  mirksiukas.gif

Sveika 4u.gif
Junkis i musu buri,smagios visos tos stadijos,o dar smagiau kai sulauki patarimu ir kritikos,nes viskas padeda apgalvoti savo tolimesnius zingsnius smile.gif .Mes kai ieskojom projekto,vienas zmogus pasake,nepamirskit,kad kiekviena kvadrata kainuoja pastatyti,apsiltinti ir islaikyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(braske24 @ 2012 02 28, 18:15)
Mamytes, klausimas ne i tema - bet ar Jus skiepijat savo mazuosius nuo erkinio encefalito turiu galvoje vaikus nuo 3 metu? g.gif galvoju ar verta ar ne? nes maniske tokia megeja prisirinkti erkiu - tai suku galva, kad suspeti pasiskiepyti g.gif

Mano vaikuciams 3 ir 4 metai ir as neskiepijau,nes buvau girdejusi,kad vaikai iki 7 ar 8 metu neserga erkiniu encefalitu g.gif
Atsakyti
Dar turiu klausimą, kas šioje temoje yra pasistatę/galvoja apie skydinius namus? Labai domina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliušė @ 2012 02 29, 10:20)
[CODE]
Neseniai vedžiau pas Alą Lapickają Deodentoj (Karoso/Liepų g.kampas), švelni, maloni, kainos kaip visur. Kitą kartą ko gero vėl ten eisim.

o kodel netinka valdiskoj istaigoj g.gif ir moket nereik ax.gif
QUOTE(Portishead @ 2012 02 29, 10:41)

mum uzvakar dujas paleido smile.gif siandien lauko temp. davikli desim. pasake kad isgerciau korvalolo kai eisiu skaiciukus ziuret kita menesi... biggrin.gif  doh.gif

biggrin.gif
QUOTE(Pliušė @ 2012 02 29, 15:10)
Dar turiu klausimą, kas šioje temoje yra pasistatę/galvoja apie skydinius namus? Labai domina  4u.gif

musu busimas kaimynas lygtais pavasari statys skydini,pamatai jau stovi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ilona_24 @ 2012 02 29, 14:38)
Sveika  4u.gif
Junkis i musu buri,smagios visos tos stadijos,o dar smagiau kai sulauki patarimu ir kritikos,nes viskas padeda apgalvoti savo tolimesnius zingsnius  smile.gif .Mes kai ieskojom projekto,vienas zmogus pasake,nepamirskit,kad kiekviena kvadrata kainuoja pastatyti,apsiltinti ir islaikyti  smile.gif
Papildyta:
Mano vaikuciams 3 ir 4 metai ir as neskiepijau,nes buvau girdejusi,kad vaikai iki 7 ar 8 metu neserga erkiniu encefalitu  g.gif

reiks sita dalyka issiaiskinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmameilute @ 2012 02 28, 20:07)
Sveikutes, 4u.gif
Aciu RK uz naujus namucius wub.gif kvepia artejanciu pavasariu 4u.gif

Prasom ax.gif . O kvepet siandien tai labai kvepejo pavasariu wub.gif . Pas uosvius prisiskynem saku berzo, lauksim pirmu lapeliu bigsmile.gif
Kas pas jus statybose?

QUOTE(braske24 @ 2012 02 28, 22:38)
tai kai jus busit koki savaitgali laivesni abu su vyru, tai mielu noru uzsuktume - sildomas grindis apziuretume ax.gif ir gal kokio alaus ar vyno paragautume jei tavo vyras ir tu megstat ax.gif  tongue.gif  ax.gif  thumbup.gif

Viskas tinka biggrin.gif . Paskambinsiu del sio savaitgalio su MB pasitarus, jei neturit planu.

QUOTE(Kriaka @ 2012 02 29, 00:16)
RK, aciu uz nauja tema  smile.gif

user posted image

Labai prasom, netolima kaimyne (nu kas tie keli km biggrin.gif )

QUOTE(Portishead @ 2012 02 29, 11:41)
is savo varpines galiu pasakyt kad rinkinyje su kibiru tos sluotos kotas susideda is daliu, ir paskui tiesiog perluzta per puse su laiku (ne vienai man taip buvo) ir teks nauja sluota pirkt - kad jau istysas tas pagalys butu (nesusidetu is daliu).

mum uzvakar dujas paleido smile.gif siandien lauko temp. davikli desim. pasake kad isgerciau korvalolo kai eisiu skaiciukus ziuret kita menesi... biggrin.gif  doh.gif

Jei kotas is daliu, tikrai nepirkit nieks!
O pas tave kad sukuosena uzaugo biggrin.gif bigsmile.gif

AR ESAT KAS SUSIDURE su malku skaldykle? MB nori pirkt, nes rastu nusipirkom.
Mazoji niekaip nesuprato, kaip reikia moket uz rastus, gi jie is misko, o miske gi nera parduotuves lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 02 28, 19:15)
Mamytes, klausimas ne i tema - bet ar Jus skiepijat savo mazuosius nuo erkinio encefalito turiu galvoje vaikus nuo 3 metu? g.gif galvoju ar verta ar ne? nes maniske tokia megeja prisirinkti erkiu - tai suku galva, kad suspeti pasiskiepyti g.gif

Ne. Idomi ir kitu nuomone butu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgita Decor @ 2012 02 28, 11:59)
[CODE]Na, Jūs čia apie užuolaidas, o aš iš kito galo - dar viena nuoroda grindims - vėl gi parodoje matėm jų pavyzdžius-katalogus, labai patiko.

www.gerosgrindys.lt

Gal dar pridėsiu internetinių audinių parduotuvių (Rytine kava 10 pasižvalgyk), kai kas Kaipėdoje, kai kas ne:

http://www.audiniai....-audiniai?all=1

http://tekstilesnama...iniai-audiniai/

Mazai pavyzdziu cia ax.gif
Cia dar yra:
http://www.bntekstil...;category_id=44

Esu ne karta girdejusi, kad Telsiuose yra didele medziagu parduotuve, gal kas buve kada?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 02 29, 23:16)

O kuom nebeitinka senas geras kirvukas? biggrin.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 02 29, 23:42)
Ne. Idomi ir kitu nuomone butu  g.gif

serga ir vaikai iki 7 metu, mazesnis procentas bet sirgimu yra registruota. Nors esu skaicius ir as kad neva iki 7 metu nesergama. Bet logiskai pagalvojus kodel jie turetu nesirgt jeigu isisiurbtu pati tikriausia encefalitine erke? g.gif
Savuju nesu skiepijus, bet didiji noreciau paskiepyt, gal siemet, gal kitamet, bet reikes, o labiausiai tai vyra reiketu paskiepyt, nes tas tai i zvejyba tai dar i koki biesa vaziuoja, maza ka. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 02 29, 23:16)
Mazoji niekaip nesuprato, kaip reikia moket uz rastus, gi jie is misko, o miske gi nera parduotuves lotuliukas.gif

Zinau kad vyro bendradarbis ture ir maniskis sake kad tikrai turesim... smulkmenu nezinau - o kas domina? Ko paklaust ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2012 03 01, 01:18)
Zinau kad vyro bendradarbis ture ir maniskis sake kad tikrai turesim... smulkmenu nezinau - o kas domina? Ko paklaust ? biggrin.gif

Jus irgi turesit? Tai malkom kurensit visgi?
Domina viskas, nes MB nezino su kuo pasikonsultuot, tai interneta narso ir tiek ax.gif

ADE, su kirvuku nebesinoretu kurent malkomis jauciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurčik @ 2012 02 29, 19:39)
o kodel netinka valdiskoj istaigoj g.gif ir moket nereik ax.gif
biggrin.gif

nemokamai tiem, kuriu seimos centrai sutartis yra sudare, o kuriu nesudare reik moket doh.gif mirksiukas.gif

kas del erkinio encefalito, pazistama medike taip apsviete mane, kad skiepas neapsaugo 100%, kad jis pagydomas vaistais, tai kaip ir nera prasmes skiepytis, va Laimo liga tai kitas dalykas doh.gif
Atsakyti