Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės/ai"

QUOTE(Nastanka @ 2012 03 02, 17:55)

Neseniai kalbejotes apie sluotas. Maciau vakar reklama Maximoj - rinkinukas sluota+kibiras "COMBI CLEAN Leifheit" uz 89,99.

Mes 2 puslapius atgal snekejom apie tai, kad jeigu sluota susideda is daliu, tai neapsimoka, sulus.
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 03 01, 22:23)
RK grindu apziura teks atideti kitam savaitgaliui, pasikeite planai, si truputi turim isvaziuoti ax.gif  tongue.gif

Tai atidedam ax.gif . O kita savatgali lekiu i Vilniu mazosios seses 20-meti atsvest biggrin.gif

QUOTE(rackiene @ 2012 03 01, 22:26)
Kurioj vietoj yra Tilžės turguj tiksliai??

Tilzes turguj yra bent 8 vietos uzuolaidu, o Jolanta priespaskutinej eilej po desine.

QUOTE(jurčik @ 2012 03 02, 14:22)
musu kvartale vaziuoja kas antra pirmadieni,pas visus kurie yra uzsisake ir turi konteinerius 0.24 ,i men mokam 22 lt 55 ct 4u.gif

QUOTE(Raja28 @ 2012 03 02, 14:50)
pas mus kiekviena penktadieni veza, i menesi iseina 20-25lt.

Skiriasi kainos.
Mes dar neuzsisake, bet speju, kad yra zmoniu, kurie bado i mus pirstais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 03 02, 23:53)
Tilzes turguj yra bent 8 vietos uzuolaidu, o Jolanta priespaskutinej eilej po desine.
Skiriasi kainos.
Mes dar neuzsisake, bet speju, kad yra zmoniu, kurie bado i mus pirstais  lotuliukas.gif

aš kažkada jau buvau turguj, tai taip ir neradau kuri iš jų yra iš Telšių, ieskojau kažkodėl pirmoj eilej doh.gif bet aš buvau trečiadienį
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2012 02 29, 11:41)
mum uzvakar dujas paleido smile.gif siandien lauko temp. davikli desim. pasake kad isgerciau korvalolo kai eisiu skaiciukus ziuret kita menesi... biggrin.gif  doh.gif

A kuriam čia rajone? man irgi dujininkai aktualu smile.gif bo galvoju, kada čia tas įšalas jiems pasibaigs? g.gif
Atsakyti
Kaip jums tokia akcija bigsmile.gif bigsmile.gif ? Kazkaip labai jau gerai skamba g.gif

http://manorestorana...kout/?coupon=54

Darom meeta kovo 8d. proga? Nebutinai 8d. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 03 kovo 2012 - 20:52
QUOTE(dolile @ 2012 03 03, 13:04)
A kuriam čia rajone? man irgi dujininkai aktualu smile.gif bo galvoju, kada čia tas įšalas jiems pasibaigs?  g.gif

Ginduliuose... prakase siek tiek seniau, kai tie salciai dar neprasidejo, paskui popierizmus tvarke
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 03 02, 22:53)
Skiriasi kainos.
Mes dar neuzsisake, bet speju, kad yra zmoniu, kurie bado i mus pirstais  lotuliukas.gif

gal pas juos veza ne spec autotransportas ax.gif mums vienas isvezimas su pvm 11lt 4u.gif

va va kad nbadytu reiktu gal uzsisakyt tongue.gif

beje pasigirsiu sunaus kolekcija pasipilde aukso medaliu thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
Šaunuolis, kaip miela mamytei, paglosto širdį smile.gif. Svarbu turėti tikslą 4u.gif

Geros dienos visoms ir visiems 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurčik @ 2012 03 04, 11:28)
beje pasigirsiu sunaus kolekcija pasipilde aukso medaliu thumbup.gif  blush2.gif

thumbup.gif Kaip fainiai thumbup.gif wub.gif
MB kieme bando daryt supynes vaikams wub.gif thumbup.gif pati laukiu kaip vaikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 03 03, 21:52)
Kaip jums tokia akcija bigsmile.gif  bigsmile.gif ? Kazkaip labai jau gerai skamba g.gif

http://manorestorana...kout/?coupon=54

Darom meeta kovo 8d. proga? Nebutinai 8d. ax.gif

Kad tik nebutu kaip mums buvo , as jau i tas akcijas tokias atsargiai ziuriu, ypac kas liecia paslaugas doh.gif .Buvau paemus Beta kupona i kaukazietiska restorana maniau su vyru nueisim paskanaut, tai kai nuejom suzinojom, kad kuponas tinka tik kai kuriems patiekalam , nors tai kupone nebuvo pazymeta doh.gif Tai likom nepaskanave nei sernienos, nei elnienos doh.gif
QUOTE(jurčik @ 2012 03 04, 11:28)
gal pas juos veza ne spec autotransportas ax.gif mums vienas isvezimas su pvm 11lt 4u.gif

beje pasigirsiu sunaus kolekcija pasipilde aukso medaliu thumbup.gif  blush2.gif

thumbup.gif saunuolis!!!
QUOTE(rackiene @ 2012 03 04, 13:05)
thumbup.gif  Kaip fainiai  thumbup.gif  wub.gif
MB kieme bando daryt supynes vaikams wub.gif  thumbup.gif  pati laukiu kaip vaikas  biggrin.gif

o kokias darot????Labai domintu rezultata pamatyti mirksiukas.gif Nes ir patys mastom, gal siais metais pavyks vaikui padaryti blush2.gif
Atsakyti
4u.gif help. Gal kas galit rekomenduot kas keliuka padarytu? Na ten reikia kad prastumdytu ar prakastu su kokiu traktorium ar dar kuo nuo pagrindinio kelio iki statybvietes busimos... Veiksmas prie dovilu. Is anksto dekoju ax.gif
Atsakyti
Uzrodziau klasikos temoj medziagu kainas, tai ir cia ikeliu. Kainos tokios juokingos, kad net nesinori vaiksciot LT po parduotuves. Galima parsisiusti pavyzdukus. Siuntimas i LT gali nepigiai but, bet per tarpininkes jau pigiau butu arba kas turi pazystamu ten, isvis super.
UZUOLAIDU MEDZIAGA:
http://www.curtainfa...;customListIds=
Atsakyti