Įkraunama...
Įkraunama...

Pigus virtuvės atnaujinimas

Ka jau ten gerai doh.gif bet tuomet isivaizdavom kad cis pusmeciui..
Dengiam uz 3,5 parduotuvej pirktu tokiu nemazu padekliuku plastikiniu ar kaip jis vadinasi, nes ziauriai nusiraizo kur klijuota, spinteles buvo baisesnes nei mano gyvenimas padauginus kubu..tai dadejom apvadus, kazkur garaze radau senus, nupurskiau dazais, uzuolaidos pirktos is likuciu uz 10 lt o "karnizas" tai paprasciausia slanga sulenkta ir nupurksta lotuliukas.gif dabar kai prisimenu labai juokinga, manau tikrai kazka ismastysit ir uz mazesne suma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juodaake25+ @ 2012 02 28, 13:40)
Ka jau ten gerai doh.gif  bet tuomet isivaizdavom kad cis pusmeciui..
Dengiam uz 3,5 parduotuvej pirktu tokiu nemazu padekliuku plastikiniu ar kaip jis vadinasi, nes ziauriai nusiraizo kur klijuota, spinteles buvo baisesnes nei mano gyvenimas padauginus kubu..tai dadejom apvadus, kazkur garaze radau senus, nupurskiau dazais, uzuolaidos pirktos is likuciu uz 10 lt o "karnizas" tai paprasciausia slanga sulenkta ir nupurksta lotuliukas.gif  dabar kai prisimenu labai juokinga, manau tikrai kazka ismastysit ir uz mazesne suma 4u.gif

prajuokinot mane savo kai kuriais pasisakymais biggrin.gif , na jus tikrai kuribinga thumbup.gif
o grindis kaip naujinot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bridz :): 28 vasario 2012 - 12:50
kadangi virtuve kaip sandeliukas dydzio tai pirkom linoleumo likuti senukuose, tikrai pigiai
Atsakyti
reikes bandyt ziuret senukuose ko gero yra is likuciu, mazu tikrai pigiau nei 600 prasisuksiu ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 02 28, 14:06-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 02 28, 14:06)
reikes bandyt ziuret senukuose ko gero yra is likuciu, mazu tikrai pigiau nei 600 prasisuksiu ax.gif

pries 5 metus bibliotekoj varciau nauja knyga, apie interjero puosima, ten plyteles labai graziai dekoravo. kiekviena atskira spalva daze ir dekupazavo 'remelius' ar viduri, kad graziau butu
Atsakyti
Reiketu man virtuves spinteles atnaujinti. Labai butu idomu suzinoti apie priklijuotu pleveliu (ant dureliu) devejimasi. Nekyla ranka perdazineti, negi su plevele ne ilgiau tarnautu?
Atsakyti