QUOTE(Gil @ 2012 04 15, 20:12)
Šita nauja žydroji mūsų derva nors ir smarkų kvapą turi, bet man tai jis malonus, kaip statybinio glaisto kietiklis būdavo toks rožinis... Nostalgiškas kvapas. 

Dar keli pastebėjimai. Mėlynai violetinę gėlytę labiau pamėlynavo

Jei taip ir toliau, tai ir aš užsimanysiu antro kg

Geramike, kas kiek laiko tavo tėtis užsakinėja tą dervą?

Dalinatės įspūdžiais apie naują dervą, o aš šiandien pirmą kartą išbandžiau šitą reikalą, tai tuo ir pasidalinsiu
Kadangi papuošalų gamyba man iki šiol nelabai lipo, labiau mezgimas ar albumų gamyba, tai nieko tinkamo šiam reikalui neturėjau
Ta proga laksčiau vakar po rankdarbių parduotuves, kad kokį rėmelį nusipirkti, jau neviltyje buvau, tai neturi, tai nesupranta ko noriu
Jau kai viltį praradus buvau, radau šiokius tokius. Tada su MB i Senukus lėkėm dervos pirkti. Ėmiau Prosvet pakutį, MB "netyčia" įmetė dar vieną. Klausiu kam? Sako kažkaip nujaučiu, kad greitu metu vistiek sakytum kad reik vėl, tai paėmiau iškarto
Na ir užliejau kelis rėmelius. Ką galiu pasakyti... Patiko
dabar džiūsta, tai tikiuosi kad sukietės, kad gerai tas proporcijas sumaišiau. Aišku, paprastutis jis toks,, nepalyginsi su jūsų, na bet pirmas
Tuo pačiu keletą klausimų užduosiu. Man ta gėlytė vis į viršų užlieta kilo (dabar vis irgi lakstau pažiūrėt ar neišplaukė), čia taip ir turi būti? Gal pradžioj tik truputi, vos vos užpilti ir kai išdžius tada toliau pilti reikia? ir dar kai paspaudžiau tą iškilusią gėlytę, iššoko burbulas didelis. Kaip juos susprogdinti?? Aš su adata bandžiau, bet tai kiek žaidžiau
Niekaip jis man pasiduoti nenorėjo. Tikiu kad klausimai jums kvailoki gali atrodyti, bet nu apšvieskit mane žalią
Temas visas nuo a iki z perskaičiau, labai protinga jaučiausi, o va kai daryt, nieko nebeatsimenu

Tuo pačiu keletą klausimų užduosiu. Man ta gėlytė vis į viršų užlieta kilo (dabar vis irgi lakstau pažiūrėt ar neišplaukė), čia taip ir turi būti? Gal pradžioj tik truputi, vos vos užpilti ir kai išdžius tada toliau pilti reikia? ir dar kai paspaudžiau tą iškilusią gėlytę, iššoko burbulas didelis. Kaip juos susprogdinti?? Aš su adata bandžiau, bet tai kiek žaidžiau

QUOTE(Jurgel @ 2012 04 15, 23:24)
Niekaip jis man pasiduoti nenorėjo. Tikiu kad klausimai jums kvailoki gali atrodyti, bet nu apšvieskit mane žalią
Temas visas nuo a iki z perskaičiau, labai protinga jaučiausi, o va kai daryt, nieko nebeatsimenu 

Visi daiktai, kurių tankis nesutampa su dervos tankiu, skęsta arba plaukia į paviršių. Čia jau nieko nepadarysi. Sakyčiau, tokiais atvejais reikia pilti ne visą dervą iš karto, o sluoksniukais, kaip gerai ir atspėjot. Kitas variantas yra paklijuoti, jeigu tai įmanoma, tarkim, liejant į rėmelį. Arbaaaa... derva taip greitai stingsta, kad jokia lengvutė gėlytė iškilti jau nebespės, ar koks varžtas nenuskęs...

Burbulų ir aš nemėgstu sprogdint, derva kažkaip prilimpa prie adatos, o burbulas stovi vietoj.
Laba.
Daug skaitymo buvau praleidus, ir matau kad derva dalinotes
Mazum gal dar vienai norinciai atsirastu
Daug skaitymo buvau praleidus, ir matau kad derva dalinotes

QUOTE(geramike @ 2012 04 15, 17:13)
geramike , kai bandžiau kuo gi galima spalvinti dervą , daugiausia patiko efektas dažų skirtų keramikai/stiklui , tai jie čia ir naudojami

Jurgel , kad neiškiltu liejama gelytė , galima lieti etapiškai - pirma "įsodini" gelytę ,palauki kol išdžiusta dervą ir po to lieji dar sluoksni , arba prieš liedama paklijuoji gelytę

tarp kitko su tuo paklijavimu , kaip žinia, kai kurie klijai reguodami su derva pageltonija , ar pabala ,pati iškodama priemonės tam tikslui, neseniai išbandžiau pritvirtinti gelytes klijais skirtais lūžinėjančiams nagams sutvirtinti

o su burbulais , tai taip ,su adata kovoti galima

na mergaitės , išbandžiusios naują dervą , - DUOKITE VAIZDŲ

Pasiėmiau šiandien dervą
, ačiū, dar kartelį, geramike
Jo, kvapelis tai gerulis, pasidėjau darbe į spintą, tai dabar visas kabinetas "kvepia" derva

Jo, kvapelis tai gerulis, pasidėjau darbe į spintą, tai dabar visas kabinetas "kvepia" derva

Aga, vapas tai stiprokas, bet atrodo, kad sustinge darbeliai kvapo nebeskleidzia

QUOTE(aliete @ 2012 04 16, 12:06)
...neseniai išbandžiau pritvirtinti gelytes klijais skirtais lūžinėjančiams nagams sutvirtinti
, parduodami kosmetikos skyriuose
- bespalviai , greit sustingsta ir jokio pašalinio atspalvio , tai tokie mažyčiai mano atradimai

Ai, aš savo apgadinau biškutį

Kadangi seniai jau ką rodžiau, tai paspalvinsiu temą
VAIZDAI:
Dalis liejinukų - beveik visus reikės liet antrą kartą
ir tikiuosi, kad išlyginsiu visas duobes:
"Neatpažinta mėlyna gėlytė"

Sagė "Net žalia"

Šitame liejime matosi, kad plonesnes augalo dalis derva "pergraužė" - liko permatoma:

Žiedas "Pipirai"
Tyčia išlindę

Žiedas "Dryžuotas"

Auskariukų ruošiniai "Geltona"

Sagė "<3"

Dalis liejinukų - beveik visus reikės liet antrą kartą

"Neatpažinta mėlyna gėlytė"

Sagė "Net žalia"

Šitame liejime matosi, kad plonesnes augalo dalis derva "pergraužė" - liko permatoma:

Žiedas "Pipirai"

Žiedas "Dryžuotas"

Auskariukų ruošiniai "Geltona"

Sagė "<3"

Miško uoga, labai įdomiai žiūrisi padažymai, man labai patiko žiedai, ypač su pipirais
ir sagė "Net žalia" savotiškai atrodo, gėlytės kaip ir be spalvų, o tas žalsvai ryškokas fonas ją pagyvina 
Tiesa, ar liejinukai jau bekvapiai?

Tiesa, ar liejinukai jau bekvapiai?