Čia toks skaičius žmonių net girdėję apie poliesterines dervas nebuvo, nemanot, kad gal ir pardavėja galėjo nežinot, jei tik vieną gyvenime mačius?

Informacijos apie liejinių rėmeliuose savybes išvis nebuvo, o visos perka po kilogramą tokiems darbams, eksperimentams. Aš manau, negražu turėt tiek priekaištų, na, gal tik iš šono visi šitie pokalbiai baisiai atrodo, aš išsigąsčiau jos vietoj. Grąžinimais grasina.

Šiuo klausimu pritariu ~♥KaipTaiKaip♥~.
Šiaip dar iškilo klausimas dėl tų 2 %, gal čia masės procentas, ne tūrio? Jeigu tankiai dervos ir to stingdiklio skiriasi, tai turėtų būt kažkoks skirtumas ir dozavimas svarstyklėm visai logiškas. Kad ir tūrį matuoti patogiau, bet...
Ir dar, mano hipotezę, kad derva pilnai nesustingsta, jei džiūna sąlytyje su oru, pasitvirtino gūglo pagalba. Daug kur rašo, kad labai geras paviršius gaunasi tik toje pusėje, kuri liečiasi su formele, o ta viršutinė... Minkšta. Heh. Tai jei jau ir 5 ml maišant visiškai užteko atidžiai atmatuoti su švirkštu stingdiklio/kietiklio/kad ir kas jis toks, nemanau, kad terliosiuos su svėrimais.
O ar bloga ta derva formelėms? Nu kvapu tada nebent.
Epoxy adheres tenaciously to cured polyester but the reverse is not true.Tas paminėtas eko variantas - epoksidine, kieta, patikrinta ir brangia kaip velnias dengt tik paviršius.