Sveikos as irgi bandziau paprastu silikonu uzpilti karoliukus ir forma pasidaryt, bet man ilgai nestingo, o po savaites, jau nebeislupau karoliuku - mirtinai prilipo . Gi buvau ir aliejum karoliukus sutepus - nepadejo.... Susidariau nuomone, kad reik specialu pirkti.
keista , taniux, kad prie riebaluoto paviršiaus prilipo , gi rašo, kad norint , kad priliptu ,paviršius turi būti neriebaluotas ...tai, vadinasi, kad nepriliptu turi būti riebaluotas
aš tai prisiminus statybinę/remontinę praktiką , paviršių buvau ištepus muilu - riebiai išmuiluoji detalę , palauki kol išdžius - susidaro muilo plėvė , man neprilipo , bet, kaip minėjau nieko gero iš tos formos nesigavo...
Sveikos, merginos susizavejau Jusu darbeliais ir sia technika pagaliau prisiruosiau isbandyti. Gavau truputi epoksidines dervos is tecio, nusipirkau svirkstu ir pirmyn... darbeliai sustingo, gavosi skaidrus, tik kadangi skubejau, tai burbuliuku yra, bet ne tokie jau ir baisus isskyrus viena su kavos pupele, tik isemus pasimate didelis oro burbulas kitakart reiks kruopsciau viska uzpylinet o kaip jus taip graziai apipjaustot krastelius ir su kuo slifuojat juos? Ikeliu pora foto su pirmaisiais bandymais
gražučiai pirmieji liejiniai , ypač tą žibuokliukė fainuolė
noriu gi paklausti ,kokia tėčio epox. derva ? , įdomu , nes darbai tikrai skaidrus
apipjaustyti galima geležtiniu peiliuku , o šlifuoti tai smulkiu švitriniu , po to labai smulkiu , galima po to poliruoti , šiaip matosi, kad krašteliai gan tvarkingi, tai , manau, pavyks gan lengvai nušlifuoti
geramike, puikūs darbeliai pasižvalgiau namuose formeliu,, kad nereiktų visko pirkti, gal ką iš naminiu dalyku pritaikyčiau... ir akys užkliuvo už leduku saldymo formeliu...ar jos tinkamos tokiems dalykams ?