Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(Ice tea @ 2012 03 14, 15:08)
Bet va sitas paprastasis meilenis, musu vadinamas Palanges groziu, to ir zavus, kad kvepia wub.gif Nes nei vienas kitas to bruozo neturi wub.gif Tiesa, obuolinis sako kvepia, bet maniskiai nei vienas nekvepejo ax.gif

Aš tai palangių grožiu jo nevadinu schmoll.gif čia mano numylėtinis wub.gif kvapnusis dryžiukas bigsmile.gif
O pas AŠMAMA man panašu, kad Susan, nors ką ten gali žinot g.gif gal koks mandresnis.
Atsakyti
Ką tik pradėjo žydėti balti - vakare įdėsiu nuotrauką. Tik panašu, kad mano taip mylimi gėliukai šiame forume atrodo visiškai eiliniai, o taip norėtųsi suorganizuoti mainus ir pagausinti savo augalėlių įvairovę ax.gif
Atsakyti
beieškodama miniuko pavadinimo užtikau neblogą tinklapį
http://www.bloomingb...-amaryllis.aspx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 14 kovo 2012 - 14:40
user posted image
Parašysiu,kaip parašyta ant etiketės TiSento.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠMAMA: 14 kovo 2012 - 14:36
QUOTE(Lutpede @ 2012 03 14, 14:29)
beieškodama miniuko pavadinimo užtikai neblogą tinklapį

Jamciau First love wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsina @ 2012 03 14, 15:27)
Ką tik pradėjo žydėti balti - vakare įdėsiu nuotrauką. Tik panašu, kad mano taip mylimi gėliukai šiame forume atrodo visiškai eiliniai, o taip norėtųsi suorganizuoti mainus ir pagausinti savo augalėlių įvairovę  ax.gif

Pritariu šiai Jūsų minčiai,ir ne visi turi ir tuos ''paprastus''
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2012 03 14, 15:29)
beieškodama miniuko pavadinimo užtikai neblogą tinklapį

Oi, negaliu, tokie puslapiai žudo, gerai, kad beveik viskas išparduota lotuliukas.gif Aš imčiau Candy, Rozetta, First Love..... doh.gif
Merginos, gražūs žiedai ir palangės grožio dryžiuko, neturiu kvepiančio, ir AŠMAMA nežiniuko, gal tikrai Susan, viduriukas ir rausvas, gal natūroj kitoks g.gif
O čia mano Dancing Queen šiandien fotkinta user posted image
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2012 03 14, 14:34)
user posted image
Parašysiu,kaip parašyta ant etiketės TiSento.

TiSento reiškia > jaučiu tave...... mirksiukas.gif
Atsakyti
Tisento -firmos pavadinimas, o ne amarilio mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokie gražūs visų jūsų žiedai wub.gif wub.gif wub.gif Negaliu atsižiūrėt ax.gif wub.gif
Atsakyti
įspūdingas grozis 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsina @ 2012 03 14, 16:27)
Ką tik pradėjo žydėti balti - vakare įdėsiu nuotrauką. Tik panašu, kad mano taip mylimi gėliukai šiame forume atrodo visiškai eiliniai, o taip norėtųsi suorganizuoti mainus ir pagausinti savo augalėlių įvairovę  ax.gif

Tik jau nereikia nusipiginti schmoll.gif jokie čia eiliniai, labai mylimi, na kaip man tai tikrai wub.gif O dėl mainų,mes čia kartais dalijamės 4u.gif
Pavilonyte bigsmile.gif nejaugi neturi mano kvepiančio dryžiuko mirksiukas.gif
O tą puslapį kur Lutpėdė nurodė doh.gif apeit reikia ratais hihihi.gif Juk negalima šitiek grožių rodyt schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 14 kovo 2012 - 17:06