QUOTE(Linetax @ 2012 04 04, 16:47)
Nesidžiaugiu, nes svogūnas mano akiai atrodo nesveikas
Kaip Jūs įvertintumėt?
serga
laba diena
noriu jusu paklausti vieno klausimo.
mano amarilis pirma karta zydejo. labai dziaugiausi pirmais ziedais
dabar jau jis nuzydejo, bet tas stiebas, kur buvo ziedai ir liko styroti. ka man su juo daryt? gal nukirpti, ar palikti ji?
QUOTE(kristinkaa @ 2012 04 04, 19:29)
laba diena
mano amarilis pirma karta zydejo. labai dziaugiausi pirmais ziedais
dabar jau jis nuzydejo, bet tas stiebas, kur buvo ziedai ir liko styroti. ka man su juo daryt? gal nukirpti, ar palikti ji? 
Nukirpti, paliekant 10 cm. ilgio galiuką, kai jis nudžius tiesiog sukant išsitrauks ir viskas
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 04 04, 19:39)
Nukirpti, paliekant 10 cm. ilgio galiuką, kai jis nudžius tiesiog sukant išsitrauks ir viskas 
dekoju uz info
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 04 04, 18:39)
Nekirpti, o nuskinti tik sėklų mezgines. Kotas atliks tą pačią funkciją kaip ir lapas. Kai nudžius, tada išrausit
Pirma laiko rauti tik tuo atveju, jei jis pradeda pūti arba dėl neaiškių priežasčių prisipildo skysčio.
auginu amarilius,ziema jie stovejo tamsioje vietoje,poto pradejo dygti,isnesiau i sviesa,isleido po 2 lapus ir daugiau nei auga lapai,nei zydi,svogunai nesupuve,gal zinot kas jiems nutiko?
QUOTE(Ice tea @ 2012 04 04, 15:51)
Ačiū už patarimą
Linkime pasveikti, liūdna kai tokie ligoniukai atkeliauja ir tikrai už nemažą kainą
Maniškiai atrodo sveiki, dugneliai tai tikrai, labai stipriai nelupinėjau, o gal be reikalo
QUOTE(pavilonyte @ 2012 04 04, 19:15)
Linkime pasveikti, liūdna kai tokie ligoniukai atkeliauja ir tikrai už nemažą kainą
Maniškiai atrodo sveiki, dugneliai tai tikrai, labai stipriai nelupinėjau, o gal be reikalo 
Nepatinka man karšinčiai
QUOTE(nijole0619 @ 2012 04 04, 13:49)
[= Šypsenėlė quote 2012 04 04, 11:04]Sveikutes
Norejau paklausti , gal kas mate Vilniuj kokioj parduotuveje yra amariliu svogunu
Norejau paklausti , gal kas mate Vilniuj kokioj parduotuveje yra amariliu svogunu
Sveikutė,
Temoje ,,perka parduoda.." ( pati pirma Floros tema) siūlė labai gražų baltą visai neseniai Vilniuje ) ir mačiau Senukuose Ukmergės pl. baltų svogūnų buvo prieš savaitę.
bei gal kas šitame forume turi, čia tokios ,,manjakės sėdi, kad oho kokias kolekcijas..slepia...
[/quot
Aciu , kad paprotinot
Linksmai cia jus mergaites gyvenat tarp ziedu