Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(zuzla @ 2012 03 02, 13:23)
tsakant, welcome į gėliomanių klubą laugh.gif

aciu
na bet kai narkomane,karta i savaite vaziuoju ir ziuriu nukainuotas orchidejas ir visu taip gaila. o vakar vienai orchidejai reanimacija dariau,tai dukryte 2,5 metu prieina ziuri ir sako vargsyte gelyte doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Melady, jau ta pirmoji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2012 03 02, 13:40)
Melady, jau ta pirmoji wub.gif

tai as kai pamaciau,vis pinigu gaila budavo, o dabar nuvaziavau tai nuo MB sau pasiemiau:)
Atsakyti
Sakykite, kas moka vokieciu kalba, ar si gelyte rekomenduojama tik patyrusiems augintojams? O gal man googlas blogai isverte?
http://www.shop.schw...?cPath=42_28_36

buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 03 01, 22:09)
ne visai žiedai, bet jau visai į juos pakeliui biggrin.gif Ir su bręstančiais pumpuriukais man siderea japonica labai graži ax.gif

Pas mane pacios prazydint bus maziau ziedeliu blush2.gif

QUOTE(janudi @ 2012 03 02, 11:59)
Bet kodel katlejos žiedstiebis primena man dracenos kamiena g.gif

Tikrai galingas ziedstiebis, tokio nei remt nereikia, dar sveikatos reik turet nulauzt biggrin.gif bet ziedai labai grazus wub.gif

O as siandien gavau dvi brassia verucosa bulvytes dovanu is vieno LOD forumiecio, tikiuos pavyks su jomis susikalbet, nes neturi ne vienos saknytes, lapu, bet leidzia labai gyvybinga nauja auginuka.
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2012 03 02, 14:47)
Sakykite, kas moka vokieciu kalba, ar si gelyte rekomenduojama tik patyrusiems augintojams?

jei niekada nebandyti, tai kaip tapti patyrusiu augintoju smile.gif reikia pasidomėti auginimo sąlygomis ir žiūrėti, ar gali jas suteikti.
svarbiau yra tas, kad tai yra jaunas augalas.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 02, 15:58)
jei niekada nebandyti, tai kaip tapti patyrusiu augintoju smile.gif reikia pasidomėti auginimo sąlygomis ir žiūrėti, ar gali jas suteikti.
svarbiau yra tas, kad tai yra jaunas augalas.

taip, iki zydejimo amziaus dar ilgokai reiktu palaukti, bet jauciu suaugusio neipirkciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2012 03 02, 15:10)
taip, iki zydejimo amziaus dar ilgokai reiktu palaukti, bet jauciu suaugusio neipirkciau g.gif

aš kai nudegiau su jaunais ir net suaugusiais (iš to paties šverterio), tai nerekomenduočiau pirkti jauno..
nors orchidejos.lt patys rinksis augalus, tai, aišku, visai kas kita smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 02 kovo 2012 - 15:27
Man tai sitas tiekejas neblogas, dar tikrai geras 'Orchids and more'.. http://www.orchideen.com/Shop/ esu gavus nerealia masdevalia ir epidendrum is ju. Auga puikiausiai po siai dienai.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 03 02, 15:30)
dar tikrai geras 'Orchids and more'.. http://www.orchideen.com/Shop/

man tai 50/50 smile.gif bet labai laukiu užsakymo iš šio tiekėjo...
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2012 03 02, 13:59)
vakar vyras su pavasariu pasveikino

o mai gad biggrin.gif ,fantastika wub.gif

QUOTE(MeLady @ 2012 03 02, 15:20)
vienu zodziu tokiais tempais greitai nebus kur praeiti namusoe,vien orchidejos

biggrin.gif nesistebiu niekuo jau ax.gif ,o gėlės gražuolės thumbup.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 03 02, 15:23)
tsakant, welcome į gėliomanių klubą laugh.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 02, 16:26)
aš kai nudegiau su jaunais ir net suaugusiais (iš to paties šverterio), tai nerekomenduočiau pirkti jauno..
nors orchidejos.lt patys rinksis augalus, tai, aišku, visai kas kita smile.gif

pasiskaitinejau apie jos auginima, nedaug kam pavyksta verysad.gif geriau jamsiu kokia is elegant serijos, tai ir su ziedstiebiais jau, galesiu dziaugtis, tik neissirenku, nes visos vienodai super grazios wub.gif thumbup.gif
Atsakyti