Stai mano nukainuotosios, tik fotosesijos nesurengiau, paskubom nufotkinau:
[attachmentid=220302]
[attachmentid=220303]
oho, kiek saknu pas vanda

Dalis ju tokios biski padziuve, bet pamirkius pasimate jog gyvos. Bus matyt kas is ju bus. Tariausi su pardaveja net, kuria imt, kuri gyvesne. Tai abiems pasirode sioji.
Papildyta:
Priminkit, vandoms labai sviesios vietos reikia? Nezinau dar kur ja ikurdint, kabo palubej palei zidini laikinai, kol mastau apie geriausia vieta
Papildyta:
Priminkit, vandoms labai sviesios vietos reikia? Nezinau dar kur ja ikurdint, kabo palubej palei zidini laikinai, kol mastau apie geriausia vieta

QUOTE(Tina* @ 2012 03 10, 20:35)
Stai mano nukainuotosios, tik fotosesijos nesurengiau, paskubom nufotkinau:

o ir koks dendrobis koks krūmas...

Papildyta:
kiek pamenu gerai kai gauna geros šviesos,aišku netiesioginės pietinės palangės,bet šalia....
borjomi, Nastanka, janudi, indre.indre, guste87, evers, labai labai dėkui
janudi, stovi mano siderytė ant plačios pietvakarinės palangės, ten tikrai labai šviesu, bet tiesioginės saulės negauna - nuo paties lango kiek toliau atitraukta

janudi, stovi mano siderytė ant plačios pietvakarinės palangės, ten tikrai labai šviesu, bet tiesioginės saulės negauna - nuo paties lango kiek toliau atitraukta

koks grozis
o as siandien ermitaze maciau nulauzyta vanda,jinai kibire gulejo.jauciu nukainuos ja,bet nezinau kada.tokia melyna,grazi
o as siandien ermitaze maciau nulauzyta vanda,jinai kibire gulejo.jauciu nukainuos ja,bet nezinau kada.tokia melyna,grazi
Visos naujokes labai grazios
Raibuole ir nuotrauku kokybe ypatingai
Tina, sekmes su vanda. As savasais plikom saknim laikiau, bet eme baisiai dziuti, dregmes trukumas, tai dabar vazonuose gyvena, labai laukiu kada prazystant

Tina, sekmes su vanda. As savasais plikom saknim laikiau, bet eme baisiai dziuti, dregmes trukumas, tai dabar vazonuose gyvena, labai laukiu kada prazystant

QUOTE(rarity @ 2012 03 10, 11:36)
Sveikos, ateinu pasivaidenti su savo raibuole
kaip visada viskas tobula

QUOTE(mumrikas @ 2012 03 10, 19:56)
pagaliau skleidžiasi-jau laukiau

QUOTE(evers @ 2012 03 10, 23:16)
sukėliau foto..tad džiaugiuosi su jumis...
nai nai nai koks grožis

vilniuje tokių raudonų katlėjų šiandien mačiau Ozo Prismoj-po 25 lt. Ermitaže tokios pat po 69...
yra dar ir dendrobiumų kaip Tinos įkeltas,jau benuvystantys,tai turėtų nukainuoti po savaitgalio... gal...
kaip kainos skiriasi,aš už saviškę 30 mokėjau ir to nusilygau 5lt...
už geltona 25...

QUOTE(mumrikas @ 2012 03 10, 21:32)

lakstau as su ja, vis nezinau, kur padeti, baldu mazai turiu, tik palanges arba vitrinos... Laikiau ant pietines, nebelaikysiu, per daug saules jauciu, ziema dar nieko, bet jau dabar kai vis dazniau ir kaitriau saulute sviecia, jauciu negerai, tik katlejos megaujasi ant pietines palanges ir regis joms patinka

evers,Tina,Mumrikas-visų gėliukai nuostabūs.O mano katlėja,kur pernai Megoj parodoj pirkau pumpurus augina,bet vienas jau sudžiūvo,trūksta matyt saulės,gaila,kad ne vasarą žydėt susiruošė