Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Kur tu cia taip? na ir tempai blink.gif cia kazkam nupirkai?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 03 29, 00:13)
Kur tu cia taip? na ir tempai  blink.gif cia kazkam nupirkai?

Visas sau blush2.gif blush2.gif blush2.gif Pagal seną pažintį draugė didmenos bazėj leido kelias nusipirkt blush2.gif Iš viso buvo užsakytas vienas tokių miniukų padėkliukas, tai didžiąją dalį jų ir paėmiau rolleyes.gif
Atsakyti
Oho kokiais kiekiais merginos perka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2012 03 29, 00:26)
Oho kokiais kiekiais merginos perka  bigsmile.gif

būtų didžiosios, tai nepirkčiau tiek, bet kai miniukai, o aš tokių mylėtoja, tai ........................... blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 03 29, 00:27)
būtų didžiosios, tai nepirkčiau tiek, bet kai miniukai, o aš tokių mylėtoja, tai ........................... blush2.gif  thumbup.gif

Na, tu ir duodi, Mumrikai lotuliukas.gif Grazu wub.gif Cia pati susodinai i molinukus? Ar taip buvo pirkti?
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2012 03 29, 07:39)
Na, tu ir duodi, Mumrikai lotuliukas.gif Grazu wub.gif Cia pati susodinai i molinukus? Ar taip buvo pirkti?

blush2.gif dėkui wub.gif buvo pirkt tokiuose molinukuose - pirmą kartą gyvenime matau parduotuvines gėlės moliniuose vazonikuose bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 03 28, 23:07)
Šiandien "kukliai" apsiprekinau - vat kiek miniukų "liežuviukių"

Kokia šauni kompanija wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 03 28, 18:43)
o aš nagus griaužiuos, nunyko dendrobis victoria reginae, gaivinau gaivinau ir nieko. Geriausi paprastučiai.

Merii,jau kelintą dendrobį prarandi?Gaila,tikrai...
Atsakyti
mumrikas be zodziu wub.gif wub.gif gal sutiktum ir pasidalinti vienu kitu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 03 28, 23:45)
O dendrobium nobile pakartotinis zydejimas buna ant senu zydejusiu stiebu?  g.gif

Na, manasis žydi pakartotinai biggrin.gif , tik žiedų mažiau.
Ir tai nebe pirmas kartas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 03 29, 07:10)
Merii,jau kelintą dendrobį prarandi?Gaila,tikrai...
[I]

turiu gyvą velnią tų dendrobių, su mažais ir visokiais rūšiniais daugiau neprasidėsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 03 29, 00:07)
Šiandien "kukliai" apsiprekinau - vat kiek miniukų "liežuviukių" apturėjau  rolleyes.gif Visi sprindžio aukščio, o aukščiausia gal pusantro  thumbup.gif

Visa šauni kompanija kartu

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tau tikrai paūmėjimas lotuliukas.gif ale labai gražios,šauni kompanija.Aš kurį laiką nepražydinau tų liežuvių šeimos,anais metais susinervinau,susodinau į vieną didelį vazoną visas bulbas,ištrenkiau į lauką po vynuogė ir palikau lotuliukas.gif tai dvi rūšys žydėjo biggrin.gif
Atsakyti