QUOTE(kleckiuxs_r @ 2012 08 13, 19:34)

sveikos,
Daug dar nespejau perskaityt, bet reikia patarimo...Gryzau siandien is genetikes persigandus

Pirmasis tyrimas parode DS rizika 1is53 (pagal mano amziu ji 1is700), o antrasis tyrimas - neturejo prie ko prikibt...Man siulomas VVT....net nebezinau ka ir daryt...
Ar kam buvo tokia situacija? Ar pasiryzot VVT? Ar atsakymai nuramino? Ar kuriai buvo kokiu komplikaciju (tfiu tfiu tifu)? Nu baisiausiai susipergyvenau
Sveika,man buvo panašiai. Rizika po pirmo Prisca 1:187 (riba 1:250), antras tyrimas jokios rizikos neparodė....nu ka į Kauną nuvažiavau...bet nebuvau apsisperndusi.... genetikas viska paaiskino labai aiskiai...mano atvėju vaisiaus vandenų tyrimus darosi 50: 50, bet mano atvėju darantis vaisiaus vandenų tyrimą didesnė tikimybė persileisti...nei kad kazkas būtų...taip ir pasakė... Paskui pasiuntė dar išsamiai eshoskopijai,ir jei jau kazka blogo pasakytų tik tada patarė darytis vaisiaus vandenų tyrimą. Nuėjus darytis echoskopija sutikau čia aptartą gydytoją ar kas jis ten toks,kuris man norėjo iškart durt į pilvą ir nedaryt jokių echoskopijų, prisiklausiau ko geriau nereikėtų išgirst beislaukenčiai moterytei...kaip aš stabdau eilę...nes pas jį moterys eina kaip konvėjerys, ir jei ne mano echoskopija tai būtų jau tris moteris atleidęs

...žodžiu labai nemalonus daktaras...o ką jau kalbėt apie žmoniškimą...visko jau čia neberašau.. atsisakiau to tyrimo... po tokių frazių, net baisu buvo pagalvot kad dar jis man gali durt

ir tikrai nesikankinu...atvirksčiai apsisprendžiau ir jaučiosi rami.... .Tik pagalvojau..o kas padaro tą konvejerį ar ne patys daktarai, einam daromės tuos tyrimus...nors nelabai suprantam ar reikia jų ar ne...kitą kartą tik dėl šventos ramybės...eh kaip jau bus taip vistiek savo vaiką mylėsiu...