Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(*Astraja* @ 2012 03 02, 09:32)
merginos, kurių MB Vilniuj pasėlį darė, kiek kainavo? aš apakus nuo kainos (110Lt)  blink.gif ar čia visur tiek kainuoja?..

Kaune 70Lt mokėjom wink.gif
Atsakyti
laba ūkanotą rytą  4u.gif
MB irgi užregistruotas VC pirmadieniui spermogramai ir pasėliui. Beje, teiravausi VC embriologės dėl susilaikymo, dėl kurio čia buvo kilusi diskusija, tai mane patikino, kad tiek spermogramai, tiek pasėliui susilaikymas tas pats, rekomenduotinas 3-4 dienos. Taigi nuo šiandien MB celibatas  biggrin.gif

merginos, kurių MB Vilniuj pasėlį darė, kiek kainavo? aš apakus nuo kainos (110Lt)  blink.gif ar čia visur tiek kainuoja?..

Galima paseli daryti zolyno g. labaratorijoje, ten kaina kazkas apie 40 lt, o jeigu ka dar ras, tai plius 35 lt, antibiotiku jautrumui nustatyti...o gal zinai kokia embriologe jus konsultavo? mums tai VC labai nepatiko atlikta spermograma..nelabai pasitikejau ja...ir ten kainos siek tiek yra užkeltos visu proceduru, ir biski ne viskas i kasa mokama, na kazkaip nesvariai atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 03 02, 14:02)
Galima paseli daryti zolyno g. labaratorijoje, ten kaina kazkas apie 40 lt, o jeigu ka dar ras, tai plius 35 lt, antibiotiku jautrumui nustatyti...o gal zinai kokia embriologe jus konsultavo?  mums tai VC labai nepatiko atlikta spermograma..nelabai pasitikejau ja...ir ten kainos siek tiek yra užkeltos visu proceduru, ir biski ne viskas i kasa mokama, na kazkaip nesvariai atrodo...

VC bendravau su embriologe Erika Malinauskiene
mes jau kartą esam ten daręsi spermogramą, nes ten rekomendavo mano gyd., prieš tai pilną tyrimą darėm VK, bet jų spermograma mano gyd. buvo nepatenkinta, sakė neišsami (rezultate VC ir VK tyrimų rezultatai buvo tokie patys)... žodžiu, nei kiek nenustebčiau, jeigu čia kokie neoficialūs tarpusavio susitarimai g.gif....

pasiskaičiau ir aš apie laboratoriją Žolyno g., nieko sau kainų skirtumas blink.gif bet bėda, kad jie spermogramos nedaro, o mum aktualu, kad iš vieno mėginuko ir pasėlį, ir spermogramą padarytų, nes MB antradienį išskrenda, grįš tik po savaitės ir iš karto su tyrimais einam pas andrologą...

dėl to mokėjimo ne į kasą – aš lankausi pas savo ginę Eugenijos klinikoj, tai ten irgi neaišku kur tie mūsų pinigai nusėda, nes čekio neduoda ir prie akių į kasą nemuša, tiesiog įdeda pinigus į stalčiuką... cool.gif
Atsakyti
laba ūkanotą rytą  4u.gif
MB irgi užregistruotas VC pirmadieniui spermogramai ir pasėliui. Beje, teiravausi VC embriologės dėl susilaikymo, dėl kurio čia buvo kilusi diskusija, tai mane patikino, kad tiek spermogramai, tiek pasėliui susilaikymas tas pats, rekomenduotinas 3-4 dienos. Taigi nuo šiandien MB celibatas  biggrin.gif

Vyras darėsi VK spermogramą, mokėjo 180 lt, Žolyno g. daro spermogramą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2012 03 02, 14:28)
Vyras darėsi VK spermogramą, mokėjo 180 lt, Žolyno g. daro spermogramą  4u.gif

zolyno tikrai nedaro spermogramos...tik pasėlį...

Na jei vienoje vietoje reikia daryti tai taip, arba VC arba VK (spermograma 180, paselis 80), arba Bake (200 spermograma, paselis 100), panasios kainos visur...

Astraja, o pas gine ne pas Kazlauskienę lankaisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpule: 02 kovo 2012 - 14:49
Aš pasiskambinau VLN į Sorpo. Ten pasėlis 72 LTL. Reikia būtinai iki 11 val atnešti. Registruotis iš anksto nereikia.
O Žolyno gatvėje reikia iš anksto registruotis?
Atsakyti
Paaiskinkit man,tundrai, ar spermos paselis tai cia tas pats tyrimas,kur vyrai tiriami del lytiskai plintanciu ligu?maniskis istirtas del chlamidiju ir kitokiu velniu,ar cia dar kazka parodo?
Atsakyti
ureplazmas, mycoplazmas, chlamidijas tiria is meginio, vatos susukto pagaliuko kuris sukisamas giliai...
o spermos paselis, daromas auginant kulturas is spermos meginio. jei kpreipsites tiesiai y mikrobiologijos ystaiga-gal but sutaupyste ant ledu, nes laboratorija uz auginima ima apie 20-40 lt, uz uzaugintu bakteriju gydymui tinkamu antibiotiku nustatyma ima 40-60 lt, o vaisingumo klinikoje sumokama is karto visa suma (70-100 lt), net jei ir niekas neuzaugo, jokiu bakteriju nerasta..
.
po sestadienio konsultacijos su Z klaipedoje, noriu perduoti keleta ydomybiu (pas mus bedos su greiciu ir morfologija):del Rygos laboratorijose spermos tyrimuose nustatytos blogos morfologijos, typa Ryga labai persistengia, vertina labai jau grieztais kriterijais (tarkim spermijus turi ir kakliuka, uodega ir galvute ciuciut netokia..rygieciai vertina ja kaip bloga, o musu laboratorijos - kaip tinkama...)
is gydymovitaminais/ mikro elementais, gydomoji vitamino C doze apie 1 gr, vitamino E -400-800 UI (didelemis dozemis gyd tik 2 men, paskui mazinti, nes perdidele apkrova kepenims), cinkas-iki 100 mg, Selenas-200 mg, Q10 visi raso kaip gerai, o ar realiai naudos duoda neaishku.. akcentavo L-argininio ir L-carnitino svarba... Minejo ir trubulus teresteris zolyte, apie maca- "nieko nezinau kas cia " smile.gif
mes vartojam L-argininas 2 gr, l-carnitinas-3 gr, tribulus-1 gr. per diena

QUOTE(jurmarta @ 2012 03 04, 09:49)
Paaiskinkit man,tundrai, ar spermos paselis tai cia tas pats tyrimas,kur vyrai tiriami del lytiskai plintanciu ligu?maniskis istirtas del chlamidiju ir kitokiu velniu,ar cia dar kazka parodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kioske: 04 kovo 2012 - 15:55
Sveikutes, neberandu info apie vaistukus spermos kokybei gerinti, kadaise buvau radusi dabar neberandu arba nematau. gal kuri pagelbetumete. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidutea @ 2012 03 04, 19:19)
Sveikutes, neberandu info apie vaistukus spermos kokybei gerinti, kadaise buvau radusi dabar neberandu arba nematau. gal kuri pagelbetumete. Aciu 4u.gif

kalbate apie Profertil?
Atsakyti
Taip apie si, bet ten buvo lyg ir kitu pavadinimu, bet sis aktualiausias, ar jis tikrai veiksmingas ir ar verta i ji investuoti? Ar yra kokiu geresniu variantu? unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidutea @ 2012 03 04, 18:53)
Taip apie si, bet ten buvo lyg ir kitu pavadinimu, bet sis aktualiausias, ar jis tikrai veiksmingas ir ar verta i ji investuoti? Ar yra kokiu geresniu variantu? unsure.gif  smile.gif

kai kas naudoja Profertil sudedamuju daliu atskiras tabletes (t.y atskirai, cinkas, selenas. L-carnitinas ir tt...), sutaupo pinigu dvigubai, islosia geresne sudeties koncentracija. Minusas-daug tableciu reikia gerti smile.gif
Atsakyti