Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 44 tema

QUOTE(Lyn @ 2012 03 16, 08:04)
aha,  maciau smile.gif m na  tai gerai, as  si  karta  tik  1 bliuskute  nusipirkau,  tai dar  yra  pirkimo rezervu  lotuliukas.gif

Kažkaip saikingai ir aš šį kartą, bet kad ir papildymai ne itin būdavo doh.gif Mano visos nuorodos tuščios tuščios doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas!
Imeskite prasau tippi nuoroda - gavau, ir labai labai patiko - noriu dar bigsmile.gif
Kai uzsisakiau net pykau ant saves - kad pasidaviau visuotiniam tippi pirkimo bumui, bet net nesitikejau, kad jis toks plonas mielas ir taiiiip graziai krentaaa thumbup.gif

Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marsele @ 2012 03 16, 10:35)
labas rytas!
Imeskite prasau tippi nuoroda - gavau, ir labai labai patiko - noriu dar  bigsmile.gif
Kai uzsisakiau net pykau ant saves - kad pasidaviau visuotiniam tippi pirkimo bumui, bet net nesitikejau, kad jis toks plonas mielas ir taiiiip graziai krentaaa  thumbup.gif

Aciu is anksto  4u.gif

tik kad neaktyvi jinai...

http://www.jcrew.com...index_down.html
Atsakyti
QUOTE(marsele @ 2012 03 16, 10:35)
labas rytas!
Imeskite prasau tippi nuoroda - gavau, ir labai labai patiko - noriu dar  bigsmile.gif
Kai uzsisakiau net pykau ant saves - kad pasidaviau visuotiniam tippi pirkimo bumui, bet net nesitikejau, kad jis toks plonas mielas ir taiiiip graziai krentaaa  thumbup.gif

Aciu is anksto  4u.gif

Labas rytas,
ar tippi megztukas negriauzia? Ir koki dydi gavot?
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pretori @ 2012 03 16, 09:43)
Labas rytas,
ar tippi megztukas negriauzia? Ir koki dydi gavot?
smile.gif

visiskai negraucia, emiau M su 95cm krutine 4u.gif
Atsakyti
As irgi noreciau dar vieno Tippi, ale nepagaunu vis norimos jo spalvos doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marsele @ 2012 03 16, 10:49)
visiskai negraucia, emiau M su 95cm krutine  4u.gif

Si aktyvi nuoroda, tik kad su dydziai labai jie syksti, niekaip nepagaunu doh.gif

tippi
Atsakyti

as su 93 turejau S- krutine buvo ok, bet nu vidurio nugaros jau per platu buvo, negraziai krito.
Atsakyti
Tippi nuoroda 4u.gif http://www.jcrew.com...~~~~~/46725.jsp
Atsakyti

Aciu 4u.gif
Kaip gerai, nes labai bijau vilnoniu rubu. Kelis turiu, tai butinai reikia po apacia pasimauti kazka ir tai truputi jauciasi. doh.gif
Esu nuziurejusi tokio pat modelio kaip tippi is factory tik medvilnini megztuka. Bet jau is nuotraukos matau, kad kokybe kitokia. Nebent kaina labai nuleistu.
O su 90 cm geriau S imti ar XS irgi tiktu?
Atsakyti
QUOTE(Pretori @ 2012 03 16, 10:56)
Aciu  4u.gif
Kaip gerai, nes labai bijau vilnoniu rubu. Kelis turiu, tai butinai reikia po apacia pasimauti kazka ir tai truputi jauciasi.  doh.gif
Esu nuziurejusi tokio pat modelio kaip tippi is factory tik medvilnini megztuka. Bet jau is nuotraukos matau, kad kokybe kitokia. Nebent kaina labai nuleistu.
O su 90 cm geriau S imti ar XS irgi tiktu?

nu as sau su 93 noriu XS .... dar gal priklauso kaip liemuo... mano pilvukas po ziemos beveik visai isnyko, tai tikrai noriu XS
Atsakyti
Per klaidą užsisakiau du, jei kažkas norės perleisiu Merino turtleneck sweater MINT spalva, XXS dydis. Kolkas dar neatkeliavęs.

user posted image

http://www.jcrew.com...~~~~~/51663.jsp
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 16 kovo 2012 - 09:59